När börjar Defiance?

Gamla visningar

Saturday (29/8)
TV6
15:50-16:45

Defiance

Äntligen är science fiction-serien Defiance tillbaka! I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. Den andra säsongen startar med att Irisa (Stephanie Leonidas) döljer en livsfarlig hemlighet och Nolans jakt efter henne leder honom till "nya Chicago" och "Angel Arc" i Los Angeles. I Defiance är invånarnas liv minst sagt turbulenta. Earth Republic har tagit kontroll över staden, vilket får långtgående följder för den nye borgmästaren Niles. Amanda (Julie Benz) hittar en oväntad ny roll då hon söker efter Kenya. Samtidigt kämpar familjen Tarr desperat för att hålla kontroll på sitt kriminella imperium. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica. I säsongsavslutningen sliter Nolan för att rädda Tommys liv och sätta stopp för Irisa. Samtidigt leder spänningarna mellan Amanda och Stahma till en uppgörelse.
Saturday (22/8)
TV6
15:30-16:25

Defiance

Äntligen är science fiction-serien Defiance tillbaka! I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. Den andra säsongen startar med att Irisa (Stephanie Leonidas) döljer en livsfarlig hemlighet och Nolans jakt efter henne leder honom till "nya Chicago" och "Angel Arc" i Los Angeles. I Defiance är invånarnas liv minst sagt turbulenta. Earth Republic har tagit kontroll över staden, vilket får långtgående följder för den nye borgmästaren Niles. Amanda (Julie Benz) hittar en oväntad ny roll då hon söker efter Kenya. Samtidigt kämpar familjen Tarr desperat för att hålla kontroll på sitt kriminella imperium. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica. New York ligger i ruiner och Defiance är i riskzonen. Nolan kämpar mot klockan för att sätta stopp för Irzu och samtidigt rädda Irisa.
Saturday (22/8)
TV6
14:30-15:30

Defiance

Äntligen är science fiction-serien Defiance tillbaka! I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. Den andra säsongen startar med att Irisa (Stephanie Leonidas) döljer en livsfarlig hemlighet och Nolans jakt efter henne leder honom till "nya Chicago" och "Angel Arc" i Los Angeles. I Defiance är invånarnas liv minst sagt turbulenta. Earth Republic har tagit kontroll över staden, vilket får långtgående följder för den nye borgmästaren Niles. Amanda (Julie Benz) hittar en oväntad ny roll då hon söker efter Kenya. Samtidigt kämpar familjen Tarr desperat för att hålla kontroll på sitt kriminella imperium. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica. Nolan beger sig ut för att hitta sin förlorade dotter, medan Amanda anmäler sig till biträdande sheriff. Hon måste få fast förövaren som mördat en av hennes prostituerade kvinnor.
Saturday (15/8)
TV6
14:55-15:50

Defiance

Äntligen är science fiction-serien Defiance tillbaka! I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. Den andra säsongen startar med att Irisa (Stephanie Leonidas) döljer en livsfarlig hemlighet och Nolans jakt efter henne leder honom till "nya Chicago" och "Angel Arc" i Los Angeles. I Defiance är invånarnas liv minst sagt turbulenta. Earth Republic har tagit kontroll över staden, vilket får långtgående följder för den nye borgmästaren Niles. Amanda (Julie Benz) hittar en oväntad ny roll då hon söker efter Kenya. Samtidigt kämpar familjen Tarr desperat för att hålla kontroll på sitt kriminella imperium. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica. Amanda och Niles blir instängda efter ett gruvras och Nolan och Rafe kämpar för att rädda dem. Irisa övertalar Tommy att hjälpa henne att försöka stjäla viktig DNA-teknologi.
Saturday (15/8)
TV6
14:00-14:55

Defiance

Äntligen är science fiction-serien Defiance tillbaka! I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. Den andra säsongen startar med att Irisa (Stephanie Leonidas) döljer en livsfarlig hemlighet och Nolans jakt efter henne leder honom till "nya Chicago" och "Angel Arc" i Los Angeles. I Defiance är invånarnas liv minst sagt turbulenta. Earth Republic har tagit kontroll över staden, vilket får långtgående följder för den nye borgmästaren Niles. Amanda (Julie Benz) hittar en oväntad ny roll då hon söker efter Kenya. Samtidigt kämpar familjen Tarr desperat för att hålla kontroll på sitt kriminella imperium. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica. Till Stahmas bestörtning kommer Kenya tillbaka - men hon döljer en hemlighet i sitt minne. Även doktor Yewll försöker att hålla vissa saker hemliga.
Saturday (8/8)
TV6
15:50-16:45

Defiance

Äntligen är science fiction-serien Defiance tillbaka! I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. Den andra säsongen startar med att Irisa (Stephanie Leonidas) döljer en livsfarlig hemlighet och Nolans jakt efter henne leder honom till "nya Chicago" och "Angel Arc" i Los Angeles. I Defiance är invånarnas liv minst sagt turbulenta. Earth Republic har tagit kontroll över staden, vilket får långtgående följder för den nye borgmästaren Niles. Amanda (Julie Benz) hittar en oväntad ny roll då hon söker efter Kenya. Samtidigt kämpar familjen Tarr desperat för att hålla kontroll på sitt kriminella imperium. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica. Nolan och E-Rep arresterar en VC-terrorist i Defience och måste lokalisera en bomb. Förbrytarens kumpan kontaktar Amanda och säger sig ha tagit fast hennes försvunna syster Kenya.
Saturday (8/8)
TV6
15:00-15:50

Defiance

Äntligen är science fiction-serien Defiance tillbaka! I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. Den andra säsongen startar med att Irisa (Stephanie Leonidas) döljer en livsfarlig hemlighet och Nolans jakt efter henne leder honom till "nya Chicago" och "Angel Arc" i Los Angeles. I Defiance är invånarnas liv minst sagt turbulenta. Earth Republic har tagit kontroll över staden, vilket får långtgående följder för den nye borgmästaren Niles. Amanda (Julie Benz) hittar en oväntad ny roll då hon söker efter Kenya. Samtidigt kämpar familjen Tarr desperat för att hålla kontroll på sitt kriminella imperium. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica. Datak får skulden för ett bisarrt mord och söker hjälp på oväntat håll. Irisa får ytterligare information om sitt öde efter ett möte med en mystisk främling.
Saturday (1/8)
TV6
15:50-16:40

Defiance

Äntligen är science fiction-serien Defiance tillbaka! I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. Den andra säsongen startar med att Irisa (Stephanie Leonidas) döljer en livsfarlig hemlighet och Nolans jakt efter henne leder honom till "nya Chicago" och "Angel Arc" i Los Angeles. I Defiance är invånarnas liv minst sagt turbulenta. Earth Republic har tagit kontroll över staden, vilket får långtgående följder för den nye borgmästaren Niles. Amanda (Julie Benz) hittar en oväntad ny roll då hon söker efter Kenya. Samtidigt kämpar familjen Tarr desperat för att hålla kontroll på sitt kriminella imperium. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica. Under ett räddningsuppdrag som leds av Nolan uppstår ett livsfarligt läge med en okänd utomjordisk ras. Stahma gör något chockerande när kyrkans äldre kritiserar hennes kvinnliga egenmakt.
Saturday (1/8)
TV6
14:50-15:50

Defiance

Äntligen är science fiction-serien Defiance tillbaka! I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. Den andra säsongen startar med att Irisa (Stephanie Leonidas) döljer en livsfarlig hemlighet och Nolans jakt efter henne leder honom till "nya Chicago" och "Angel Arc" i Los Angeles. I Defiance är invånarnas liv minst sagt turbulenta. Earth Republic har tagit kontroll över staden, vilket får långtgående följder för den nye borgmästaren Niles. Amanda (Julie Benz) hittar en oväntad ny roll då hon söker efter Kenya. Samtidigt kämpar familjen Tarr desperat för att hålla kontroll på sitt kriminella imperium. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica. Amanda blir jagad av en förföljare och bakgrunden till hennes otäcka upplevelse får konsekvenser även för Pottinger och Yewll.
Saturday (25/7)
TV6
15:55-16:50

Defiance

Äntligen är science fiction-serien Defiance tillbaka! I kölvattnet av det krig som drabbade hela universum har utomjordiska väsen ändrat allas sätt att leva. Året är 2046 och jorden är fullkomligt oigenkännlig. Den andra säsongen startar med att Irisa (Stephanie Leonidas) döljer en livsfarlig hemlighet och Nolans jakt efter henne leder honom till "nya Chicago" och "Angel Arc" i Los Angeles. I Defiance är invånarnas liv minst sagt turbulenta. Earth Republic har tagit kontroll över staden, vilket får långtgående följder för den nye borgmästaren Niles. Amanda (Julie Benz) hittar en oväntad ny roll då hon söker efter Kenya. Samtidigt kämpar familjen Tarr desperat för att hålla kontroll på sitt kriminella imperium. Från skaparna av succéserien Battlestar Galactica. Inkräktare stjäl gruvutrustning från E-Rep och förnedrar Niles, och borgmästaren befaller Nolan att hitta dem. När Rafe visar sig vara involverad måste arbetarna fatta ett omöjligt beslut.