Vilken kanal visar Awake?

Gamla visningar

Friday (11/9)
DR1
23:20-00:40

Awake

Clay er manden, der tilsyneladende har alt. Han er ung, og han har en skøn kæreste og masser af penge. Men Clays livs er langt fra perfekt. Snart havner han på operationsbordet for at få et nyt hjerte. Det bliver starten på et mareridt - for da operationen begynder, går det op for Clay, at bedøvelsen ikke virker. Han er ved fuld bevidsthed, men kan hverken tale eller røre sig. Clay Beresford: Hayden Christensen. Sam Lockwood: Jessica Alba. Lilith Bersford: Lena Olin. Instruktion: Joby Harold.
Sunday (30/8)
TV12
00:05-01:55

Awake

Amerikansk thriller från 2007. Clayton Beresford lider av hjärtproblem och behöver en transplantation. När läkarna till slut hittar en donator verkar hans liv äntligen hamna på rätt köl. Men under operationen förvandlas tillvaron till en mardröm när Clayton vaknar fullt medveten men helt förlamad.
Tuesday (4/8)
TV4
00:40-01:40

Awake

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter en bilolycka vaknar polisen Michael upp och upptäcker att han befinner sig i två parallella världar. I den ena världen dog hans son Rex i olyckan och i den andra var det hans fru som omkom. I ett försök att hålla båda sina kära vid liv försöker Michael leva i båda världarna.Del 13 av 13. Sista delen. Hela poliskåren är på jakt efter Britten som försöker sätta dit de som förstört hans liv. Han litar inte på någon och han för en kamp mot klockan. Bird och Vega bestämmer sig för att hjälpa sin partner samtidigt som Brittens två världar kolliderar.
Friday (31/7)
TV4
00:50-01:50

Awake

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter en bilolycka vaknar polisen Michael upp och upptäcker att han befinner sig i två parallella världar. I den ena världen dog hans son Rex i olyckan och i den andra var det hans fru som omkom. I ett försök att hålla båda sina kära vid liv försöker Michael leva i båda världarna.Del 12 av 13. Britten vet inte vem han kan lita på när minnen från olycka börjar dyka upp och en konspiration hotar båda hans verkligheter. I ren frustration bestämmer han sig för att ta lagen i egna händer.
Thursday (30/7)
TV4
00:45-01:45

Awake

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter en bilolycka vaknar polisen Michael upp och upptäcker att han befinner sig i två parallella världar. I den ena världen dog hans son Rex i olyckan och i den andra var det hans fru som omkom. I ett försök att hålla båda sina kära vid liv försöker Michael leva i båda världarna.Del 11 av 13. En underlig dröm påverkar Brittens förmåga att byta mellan sina olika världar. Snart börjar minnen från olycka dyka upp och Britten måste hantera en av sina förluster. Harper blir orolig över Brittens beteende.
Wednesday (29/7)
TV4
00:10-01:10

Awake

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter en bilolycka vaknar polisen Michael upp och upptäcker att han befinner sig i två parallella världar. I den ena världen dog hans son Rex i olyckan och i den andra var det hans fru som omkom. I ett försök att hålla båda sina kära vid liv försöker Michael leva i båda världarna.Del 10 av 13. Britten och Bird får ett fall som de tror handlar om gängvåld men med ledtrådar från sin andra värld undersöker Britten fallet närmare. Harper blir tvungen att ta tillbaka ett löfte han gett och Vega planerar Brittens farvälfest.
Tuesday (28/7)
TV4
00:40-01:40

Awake

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter en bilolycka vaknar polisen Michael upp och upptäcker att han befinner sig i två parallella världar. I den ena världen dog hans son Rex i olyckan och i den andra var det hans fru som omkom. I ett försök att hålla båda sina kära vid liv försöker Michael leva i båda världarna.Del 9 av 13. I båda Michaels verkligheter pågår en fotbollsmatch där det ena laget vinner i den ena världen och i den andra vinner det andra laget. I hans värld med hans fru hittas en supporter mördad och i hans andra universum blir en kemtvätt utsatt för ett attentat som har anknytning till matchen.
Friday (24/7)
TV4
00:45-01:45

Awake

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter en bilolycka vaknar polisen Michael upp och upptäcker att han befinner sig i två parallella världar. I den ena världen dog hans son Rex i olyckan och i den andra var det hans fru som omkom. I ett försök att hålla båda sina kära vid liv försöker Michael leva i båda världarna.Del 8 av 13. När Bird och Britten försöker hjälpa ett par att förberedda sig för ett nytt liv inser Britten att han själv måste börja planera sin flytt med Hannah till Oregon.
Thursday (23/7)
TV4
00:30-01:25

Awake

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter en bilolycka vaknar polisen Michael upp och upptäcker att han befinner sig i två parallella världar. I den ena världen dog hans son Rex i olyckan och i den andra var det hans fru som omkom. I ett försök att hålla båda sina kära vid liv försöker Michael leva i båda världarna.Del 7 av 13. Ett oväntat tips leder Britten till ett tomt lager som var knutet till ett fall han arbetade med innan olyckan. Hannah förbereder flytten till Oregon. Bird och Britten undersöker ett mystiskt självmord.
Wednesday (22/7)
TV4
00:40-01:40

Awake

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter en bilolycka vaknar polisen Michael upp och upptäcker att han befinner sig i två parallella världar. I den ena världen dog hans son Rex i olyckan och i den andra var det hans fru som omkom. I ett försök att hålla båda sina kära vid liv försöker Michael leva i båda världarna.Del 6 av 13. När Britten arbetar med ett gisslandrama blir han tvungen att samarbeta med doktor Lee, vilket påverkar honom i hans andra värld. Rex presenterar sin flickvän Emma för sin pappa och Bird.