Vilken kanal visar Gatukonst: Ukraina?

Gamla visningar

Wednesday (18/9)
Kunskapskanalen
12:00-13:00

Gatukonst: Ukraina

Fransk dokumentärserie från 2012. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Del 2 av 13: I Ukraina blomstrar gatukonsten. De ukrainska gatukonstnärerna har skapat en ny och originell konst med inspiration från landets historia genom att utrycka sig i ruinerna av det fallna Sovjetimperiet. Vi reser från Lvov i den europeiska delen, via huvudstaden Kiev, till Sebastopol på Krimhalvön vid Svarta havet och möter en superbegåvad ung generation konstnärer. Från 13/9 i K. Visas i SVT Play.
Monday (16/9)
Kunskapskanalen
22:00-22:55

Gatukonst: Ukraina

Fransk dokumentärserie från 2012. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Del 2 av 13: I Ukraina blomstrar gatukonsten. De ukrainska gatukonstnärerna har skapat en ny och originell konst med inspiration från landets historia genom att utrycka sig i ruinerna av det fallna Sovjetimperiet. Vi reser från Lvov i den europeiska delen, via huvudstaden Kiev, till Sebastopol på Krimhalvön vid Svarta havet och möter en superbegåvad ung generation konstnärer. Från 13/9 i K. Även i K 18/9. Visas i SVT Play.
Sunday (15/9)
Kunskapskanalen
09:00-09:55

Gatukonst: Ukraina

Fransk dokumentärserie från 2012. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Del 2 av 13: I Ukraina blomstrar gatukonsten. De ukrainska gatukonstnärerna har skapat en ny och originell konst med inspiration från landets historia genom att utrycka sig i ruinerna av det fallna Sovjetimperiet. Vi reser från Lvov i den europeiska delen, via huvudstaden Kiev, till Sebastopol på Krimhalvön vid Svarta havet och möter en superbegåvad ung generation konstnärer. Från 13/9 i K. Även i K 16/9 och K 18/9. Visas i SVT Play.
Friday (13/9)
Kunskapskanalen
20:05-21:00

Gatukonst: Ukraina

Fransk dokumentärserie från 2012. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Del 2 av 13: I Ukraina blomstrar gatukonsten. De ukrainska gatukonstnärerna har skapat en ny och originell konst med inspiration från landets historia genom att utrycka sig i ruinerna av det fallna Sovjetimperiet. Vi reser från Lvov i den europeiska delen, via huvudstaden Kiev, till Sebastopol på Krimhalvön vid Svarta havet och möter en superbegåvad ung generation konstnärer. Även i K 15/9, K 16/9 och K 18/9. Visas i SVT Play.