När börjar Kerstin Meyer?

Gamla visningar

Tuesday (17/9)
SVT2
23:05-23:45

Kerstin Meyer

Musik special. I över 30 år var Kerstin Meyer Sveriges gnistrande mezzosopran ute i världen - och under en av Stockholmsoperans obestridliga guldåldrar. Som rektor för Operahögskolan har hon format en ny generation sångare genom sin stora erfarenhet och chosefria intelligens. Och Kerstin Meyer är still going strong - som Madame Armfeldt på Malmö Opera, och nu senast som sommarpratare i radio. I det här porträttet av Anders Hanser berättar hon generöst om livet och karriären. Från 14/9 i SVT2. Textat sid. 299. Visas i SVT Play.
Sunday (15/9)
SVT2
16:15-16:55

Kerstin Meyer

Musik special. I över 30 år var Kerstin Meyer Sveriges gnistrande mezzosopran ute i världen - och under en av Stockholmsoperans obestridliga guldåldrar. Som rektor för Operahögskolan har hon format en ny generation sångare genom sin stora erfarenhet och chosefria intelligens. Och Kerstin Meyer är still going strong - som Madame Armfeldt på Malmö Opera, och nu senast som sommarpratare i radio. I det här porträttet av Anders Hanser berättar hon generöst om livet och karriären. Från 14/9 i SVT2. Även i SVT2 17/9. Textat sid. 299. Visas i SVT Play.
Saturday (14/9)
SVT2
19:00-19:40

Kerstin Meyer

Musik special. I över 30 år var Kerstin Meyer Sveriges gnistrande mezzosopran ute i världen - och under en av Stockholmsoperans obestridliga guldåldrar. Som rektor för Operahögskolan har hon format en ny generation sångare genom sin stora erfarenhet och chosefria intelligens. Och Kerstin Meyer är still going strong - som Madame Armfeldt på Malmö Opera, och nu senast som sommarpratare i radio. I det här porträttet av Anders Hanser berättar hon generöst om livet och karriären. Även i SVT2 15/9 och SVT2 17/9. Textat sid. 299. Visas i SVT Play.