Vilken kanal visar Min hemlighet?

Gamla visningar

Thursday (3/9)
TV3
19:30-20:00

Min hemlighet

Alla bär vi på hemligheter, saker vi inte vågar berätta ens för våra närmaste. Det kan handla om allt ifrån otrohet, missbruk, lögner, mobbning, hämnd till förförelse, sjukdom och förbjuden kärlek. Hemligheter som kastar allt över ända. I Min hemlighet berättar vi historier ur vardagen som är inspirerade av verkliga händelser. Vi dramatiserar svenska folkets bekännelser om händelserna som förändrade deras liv för alltid. Det sägs att verkligheten överträffar dikten. I Min hemlighet får vi ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan. Dumpad av gravida flickvännen: Sandra, 28 år, har länge drömt om barn. Hennes tjej Andrea blir gravid först och de längtar efter barnet tillsammans. Men allt eftersom graviditeten fortlöper blir Andrea personlighetsförändrad. Allt slutar i katastrof för Sandra när hon kommer på Andrea med en annan tjej och dumpas. Sandra har längtat efter barnet mer än något annat, men inser att hon inte har någon som helst laglig rätt att vara en del av barnets liv. Sandra tappar livsgnistan helt och hittas medvetslös av sin mamma som inser att dottern behöver allt stöd hon kan få. Hon går längre än vad många skulle göra för att hjälpa dottern att förverkliga drömmen om en egen familj. Avsnitt 18 av 18.
Thursday (3/9)
TV3
19:00-19:30

Min hemlighet

Alla bär vi på hemligheter, saker vi inte vågar berätta ens för våra närmaste. Det kan handla om allt ifrån otrohet, missbruk, lögner, mobbning, hämnd till förförelse, sjukdom och förbjuden kärlek. Hemligheter som kastar allt över ända. I Min hemlighet berättar vi historier ur vardagen som är inspirerade av verkliga händelser. Vi dramatiserar svenska folkets bekännelser om händelserna som förändrade deras liv för alltid. Det sägs att verkligheten överträffar dikten. I Min hemlighet får vi ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan. Nätkärlek från Ryssland: Anna, 33 år, får kontakt med ryske Sergei på en dejtingsajt. Allt känns rätt. Han flyttar till Anna i Sverige. Men Sergei behöver låna pengar och åka tillbaka till Ryssland till sin sjuka mor. Anna lånar ut stora summor. Han lovar att betala tillbaka och att de ska gifta sig. Men Annas närmaste varnar henne. När bröllopsdagen stundar vet hon fortfarande inte om brudgummen ska dyka upp. Avsnitt 17 av 18.
Wednesday (2/9)
TV3
19:30-20:00

Min hemlighet

Alla bär vi på hemligheter, saker vi inte vågar berätta ens för våra närmaste. Det kan handla om allt ifrån otrohet, missbruk, lögner, mobbning, hämnd till förförelse, sjukdom och förbjuden kärlek. Hemligheter som kastar allt över ända. I Min hemlighet berättar vi historier ur vardagen som är inspirerade av verkliga händelser. Vi dramatiserar svenska folkets bekännelser om händelserna som förändrade deras liv för alltid. Det sägs att verkligheten överträffar dikten. I Min hemlighet får vi ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan. Hon stal från sin bästa vän: Arbetslösa Maria, 19 år, har precis fött barn och blivit lämnad av pappan. Hennes bästa vän är ett stort stöd och hjälper till så gott hon kan. Men Maria är i desperat behov av pengar och rädd för att kontakta socialen. I ett obevakat ögonblick stjäl hon en diamantring från bästa kompisens sovrum. Hon får bra betalt för ringen på den lokala pantbanken och kan storhandla både mat och kläder till sonen. Men samvetet gnager. Och bästa kompisen är förtvivlad då ringen är arvegods från en älskad farmor. Avsnitt 16 av 18.
Wednesday (2/9)
TV3
19:00-19:30

Min hemlighet

Alla bär vi på hemligheter, saker vi inte vågar berätta ens för våra närmaste. Det kan handla om allt ifrån otrohet, missbruk, lögner, mobbning, hämnd till förförelse, sjukdom och förbjuden kärlek. Hemligheter som kastar allt över ända. I Min hemlighet berättar vi historier ur vardagen som är inspirerade av verkliga händelser. Vi dramatiserar svenska folkets bekännelser om händelserna som förändrade deras liv för alltid. Det sägs att verkligheten överträffar dikten. I Min hemlighet får vi ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan. Cancerprovet som ändrade allt: Vilhelm är leukemispecialist och nykär. Hans tjej, Miriam, besöker honom på jobbet och passar på att lämna ett blodprov. Provet visar att Miriam lider av leukemi. Sjukhusbesöken avlöser varandra och Miriam blir bara sjukare och sjukare. Hon behöver en stamcellsdonator, men hennes mor passar inte. Hoppet står nu till Miriams pappa som arbetar utomlands. Då chockar Miriams mamma alla genom att berätta att den far Miriam växt upp med inte är hennes biologiska. Miriam är döende och Vilhelm gör allt han kan för att hitta hennes biologiska pappa. Avsnitt 15 av 18.
Tuesday (1/9)
TV3
19:30-20:00

Min hemlighet

Alla bär vi på hemligheter, saker vi inte vågar berätta ens för våra närmaste. Det kan handla om allt ifrån otrohet, missbruk, lögner, mobbning, hämnd till förförelse, sjukdom och förbjuden kärlek. Hemligheter som kastar allt över ända. I Min hemlighet berättar vi historier ur vardagen som är inspirerade av verkliga händelser. Vi dramatiserar svenska folkets bekännelser om händelserna som förändrade deras liv för alltid. Det sägs att verkligheten överträffar dikten. I Min hemlighet får vi ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan. VDn som blev kär i hemlös: Charlotte är VD på familjeföretaget. En dag möter hon en gatumusikant som påverkar henne starkt. De har inte mycket gemensamt, men hon dras som en magnet till honom. Hon bor i en femrummare på Östermalm i Stockholm och han är hemlös. De inleder en relation och snart börjar problemen med Charlottes mamma som ifrågasätter hennes omdöme och ställer ett ultimatum: om Charlotte inte gör slut kommer hon att kräva att styrelsen avsätter henne från VD-posten. Avsnitt 14 av 18.
Tuesday (1/9)
TV3
19:00-19:30

Min hemlighet

Alla bär vi på hemligheter, saker vi inte vågar berätta ens för våra närmaste. Det kan handla om allt ifrån otrohet, missbruk, lögner, mobbning, hämnd till förförelse, sjukdom och förbjuden kärlek. Hemligheter som kastar allt över ända. I Min hemlighet berättar vi historier ur vardagen som är inspirerade av verkliga händelser. Vi dramatiserar svenska folkets bekännelser om händelserna som förändrade deras liv för alltid. Det sägs att verkligheten överträffar dikten. I Min hemlighet får vi ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan. Polisens kriminelle son: Emma är gruppledare inom polisen och bedriver spaning mot en kriminell liga. När hennes son börjar intressera sig och ställa frågor som rör ligan, så börjar hon misstänka att han är inblandad. Sonens uppväxt har varit strulig sedan skilsmässan. Hon har hittat droger på hans rum och hon har länge försökt få honom att byta umgänge. Emma berättar för sin son om polisens planer och hela operationen äventyras. Avsnitt 13 av 18.
Monday (31/8)
TV3
19:30-20:00

Min hemlighet

Alla bär vi på hemligheter, saker vi inte vågar berätta ens för våra närmaste. Det kan handla om allt ifrån otrohet, missbruk, lögner, mobbning, hämnd till förförelse, sjukdom och förbjuden kärlek. Hemligheter som kastar allt över ända. I Min hemlighet berättar vi historier ur vardagen som är inspirerade av verkliga händelser. Vi dramatiserar svenska folkets bekännelser om händelserna som förändrade deras liv för alltid. Det sägs att verkligheten överträffar dikten. I Min hemlighet får vi ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan. Den unge strokepatienten: Lukas, 35, är neurolog och blir Lex Maria-anmäld när en av hans patienter dör. Han är helt säker på att han ordinerat ett läkemedel men den ansvariga sjuksköterskan nekar. Lukas känner sig trängd och får utskällningar av sina kollegor för att han sköter kontakt med anhöriga på ett uselt sätt. När han får in en ung strokepatient som förklaras hjärndöd engagerar han sig i fallet. Han får bra kontakt med patientens pappa som går med på att donera sonens organ. När organdonation ska ske uppdagas saker i fallet som Lex Maria-anmäldes som gör att allt ändras även i fallet med den hjärndöde patienten. Avsnitt 12 av 18.
Monday (31/8)
TV3
19:00-19:30

Min hemlighet

Alla bär vi på hemligheter, saker vi inte vågar berätta ens för våra närmaste. Det kan handla om allt ifrån otrohet, missbruk, lögner, mobbning, hämnd till förförelse, sjukdom och förbjuden kärlek. Hemligheter som kastar allt över ända. I Min hemlighet berättar vi historier ur vardagen som är inspirerade av verkliga händelser. Vi dramatiserar svenska folkets bekännelser om händelserna som förändrade deras liv för alltid. Det sägs att verkligheten överträffar dikten. I Min hemlighet får vi ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan. Lärarens flirt med sin elev : Mats, 41, är lärare i foto och har ett gott öga till en av sina elever, Julia, 22 år. Han inser det opassande i situationen, men kan inte sluta tänka på henne. Hon ger honom långa blickar och vill komma honom nära. Trots varningar från lärarkollegor går han över gränsen en dag och kysser Julia. Snart börjar hela skolan skvallra om dem och någon har smygfotat dem och tapetserat hela skolan. Mats blir avstängd från sitt jobb och Julia vill inte längre ha med honom att göra. Avsnitt 10 av 18.
Thursday (27/8)
TV3
19:30-20:00

Min hemlighet

Alla bär vi på hemligheter, saker vi inte vågar berätta ens för våra närmaste. Det kan handla om allt ifrån otrohet, missbruk, lögner, mobbning, hämnd till förförelse, sjukdom och förbjuden kärlek. Hemligheter som kastar allt över ända. I Min hemlighet berättar vi historier ur vardagen som är inspirerade av verkliga händelser. Vi dramatiserar svenska folkets bekännelser om händelserna som förändrade deras liv för alltid. Det sägs att verkligheten överträffar dikten. I Min hemlighet får vi ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan. En transpersons hemlighet: Robin kommer hem blåslagen. Han kan inte berätta för sin fru att han fått stryk. Igen. Hon vet ingenting. Grabbarna på bilverkstaden där han jobbar vet. Och varje dag där är ett helvete. Robin känner sig utklädd varje dag som man. I själva verket vill han bära kvinnokläder. Bara då känner han sig hel, bekväm och avslappnad. När frun hittar en behå hemma, som inte är hennes, tror hon genast att Robin varit otrogen. Hon lämnar Robin. Han vågar inte berätta för henne och livet stannar av. Tills en dag när svärmor dyker upp och ställer Robin mot väggen. Avsnitt 9 av 18.
Thursday (27/8)
TV3
19:00-19:30

Min hemlighet

Alla bär vi på hemligheter, saker vi inte vågar berätta ens för våra närmaste. Det kan handla om allt ifrån otrohet, missbruk, lögner, mobbning, hämnd till förförelse, sjukdom och förbjuden kärlek. Hemligheter som kastar allt över ända. I Min hemlighet berättar vi historier ur vardagen som är inspirerade av verkliga händelser. Vi dramatiserar svenska folkets bekännelser om händelserna som förändrade deras liv för alltid. Det sägs att verkligheten överträffar dikten. I Min hemlighet får vi ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan. Bedragen på bröllopsfesten: Ebba har drömt om sitt bröllop sedan hon var fem. Nu ska drömmen äntligen bli sann. Hennes liv har tidvis varit tufft och kantat av svartsjuka. Hon vill inte hamna där igen, men börjar ana oråd när hon hittar kondomer i fästmannens kavajficka. Ebba vänder sig till sin bästa vän som avfärdar det hela. Småsaker radar upp sig och bekräftar hennes farhåor, men Ebba försöker sansa sig. Hon har ju haft fel förr. På bröllopet känns framtiden ljus och härlig, men allt tar en oanad och ytterst obehaglig vändning på festen. Avsnitt 8 av 18.