När går Ken Folletts Uendelige verden?

Gamla visningar

Monday (6/4)
DR1
14:50-16:20

Ken Folletts Uendelige verden

Kingsbridge begraver sine døde efter pestens hærgen. Caris er blevet prior og tilbyder alle løn og ikke blot mad for at dyrke uopdyrket land. Men byens prøvelser er langt fra forbi. Petranilla smeder stadig rænker, og både Ralph og Godwin får ny magt. Da byens bønder gør oprør mod den brutale Ralph, kommer sir Thomas Langley til hjælp med en uventet afsløring. Petranilla: Cynthia Nixon. Sir Thomas Langley: Ben Chaplin. Caris: Charlotte Riley. Instruktion: Michael Caton-Jones.
Sunday (5/4)
DR1
15:00-16:35

Ken Folletts Uendelige verden

Caris har aflagt nonneløfte for at redde sit liv. Nu er der gået syv år, og hendes elskede Merthin bor i Firenze, hvor han har stiftet familie. Takket været en arv får Caris midlerne til at bygge sit hospice, men den snu prior Godwin lægger planer for at få fingre i pengene. Caris drager ud på en farefuld rejse for at søge hjælp fra kongen, der udkæmper en tilsyneladende endeløs krig i Frankrig. Petranilla: Cynthia Nixon. Sir Thomas Langley: Ben Chaplin. Caris: Charlotte Riley. Instruktion: Michael Caton-Jones. 4. del sendes i morgen.
Saturday (4/4)
DR1
15:55-17:35

Ken Folletts Uendelige verden

Kingsbridge er blevet ramt af en katastrofe. Byens bro er styrtet sammen, og mange er omkommet. Snart går arbejdet i gang med at genopbygge den livsvigtige bro, men byens prøvelser er langt fra ovre. Dronningen ønsker at gå i krig mod Frankrig. Hun har brug for kapital, og sir Roland får ordre på at inddrive dobbelt så mange penge i skat fra den hårdt prøvede by. Samtidig viser munken Godwin, at han er parat til hvad som helst for at fremme sine egne interesser. Petranilla: Cynthia Nixon. Sir Thomas Langley: Ben Chaplin. Roland: Peter Firth. Instruktion: Michael Caton-Jones. 3. del sendes i morgen.
Friday (3/4)
DR1
16:00-17:35

Ken Folletts Uendelige verden

England 1327. En brutal borgerkrig er slut. I byen Kingsbridge ånder alt idyl, men kun for en stund. Snart går der rygter om, at den gamle konge er blevet myrdet i fangenskab. Samtidig søger en hemmelighedsfuld, såret adelsmand tilflugt i Kingsbridge. Og da dronningen indsætter den brutale sir Roland som jarl, er det slut på freden i byen. Petranilla: Cynthia Nixon. Sir Thomas Langley: Ben Chaplin. Sir Roland: Peter Firth. Instruktion: Michael Caton-Jones. Serien er en fortsættelse af Jordens søjler. 2. del sendes i morgen.