När börjar Mordene i Brokenwood?

Gamla visningar

Saturday (25/4)
DR1
22:20-23:55

Mordene i Brokenwood

Fire venner kører ud i vildmarken på en kombineret jagttur og polterabend. Kun tre af dem vender hjem i live - den kommende brudgom findes nemlig dræbt af et skud gennem hovedet. Var det et vådeskud - eller var det mord? Kommissær Mike Shepherd går på jagt efter svaret.
Saturday (18/4)
DR1
22:20-23:45

Mordene i Brokenwood

En håndfuld medlemmer af Brokenwood Golfklub trisser ud på den lokale golfbane. Her venter der dem et grusomt syn. Alison Stone, medlem af klubbens bestyrelse, ligger død midt på banen med rødt og opsvulmet ansigt. Tilsyneladende er hun blevet forgivet, og nu er det op til kommissær Mike Shepherd at finde ud af hvordan - og af hvem.
Saturday (11/4)
DR1
22:20-23:55

Mordene i Brokenwood

Den erfarne politimand Mike Shepherd har købt en jordlod med vinplanter i den lille newzealandske by Brokenwood, så han ser frem sig til byens årlige vinfestival. Glæden bliver desværre kort, for snart må Mike i arbejdstøjet. En af konkurrencens dommere findes nemlig druknet i et gærkar. Uheld eller mord?
Saturday (4/4)
DR1
23:45-01:15

Mordene i Brokenwood

Liget af en landmand fiskes op af floden, der løber gennem den newzealandske flække Brokenwood. Kommissær Mike Shepherd sendes til den lille by for at efterforske det mistænkelige dødsfald. Snart opdager den erfarne politimand, at der gemmer sig dystre hemmeligheder bag den søvnige lillebys idylliske facade.