När går Jim Henson's Creature Shop Challenge?

Gamla visningar

Sunday (31/5)
TV6
13:00-14:00

Jim Henson's Creature Shop Challenge

I den här realityserien ska deltagarna skapa egna varelser i sann Jim Henson-anda. Dockmästaren som gav oss, Sesam, Mupparna och Fragglarna är huvudinspiration för ett gäng som snart kommer att utvärderas av hans son. De skapar dockor och verklighetstrogna robotar som passar i både science fiction- och familjefilmer. Brian Henson, den legendariske Jim Hensons son, är huvuddomare, men i juryn sitter också Beth Hathaway som jobbat med Jurassic Park och Edward Scissorhands, samt Kirk R Thatcher, som har jobbat med Return of the Jedi, Gremlins och ET. Den lyckliga vinnaren lägger inte bara vantarna på prispengarna, utan får också ett jobb i Jim Hensons legendariska Creature Shop. De tre finalisterna får i uppdrag att skapa en varelse som kan samverka med andra kreationer. Utmaningen inkluderar också att skapa ett stycke rekvisita och en specialeffekt.
Sunday (24/5)
TV6
13:00-14:00

Jim Henson's Creature Shop Challenge

I den här realityserien ska deltagarna skapa egna varelser i sann Jim Henson-anda. Dockmästaren som gav oss, Sesam, Mupparna och Fragglarna är huvudinspiration för ett gäng som snart kommer att utvärderas av hans son. De skapar dockor och verklighetstrogna robotar som passar i både science fiction- och familjefilmer. Brian Henson, den legendariske Jim Hensons son, är huvuddomare, men i juryn sitter också Beth Hathaway som jobbat med Jurassic Park och Edward Scissorhands, samt Kirk R Thatcher, som har jobbat med Return of the Jedi, Gremlins och ET. Den lyckliga vinnaren lägger inte bara vantarna på prispengarna, utan får också ett jobb i Jim Hensons legendariska Creature Shop. Deltagarna skapar unika rymdvarelser som ska gå på en utomjordisk presskonferens. Regissören Barry Sonnenfeld (Men in Black) är gästdomare.
Sunday (17/5)
TV6
13:00-14:00

Jim Henson's Creature Shop Challenge

I den här realityserien ska deltagarna skapa egna varelser i sann Jim Henson-anda. Dockmästaren som gav oss, Sesam, Mupparna och Fragglarna är huvudinspiration för ett gäng som snart kommer att utvärderas av hans son. De skapar dockor och verklighetstrogna robotar som passar i både science fiction- och familjefilmer. Brian Henson, den legendariske Jim Hensons son, är huvuddomare, men i juryn sitter också Beth Hathaway som jobbat med Jurassic Park och Edward Scissorhands, samt Kirk R Thatcher, som har jobbat med Return of the Jedi, Gremlins och ET. Den lyckliga vinnaren lägger inte bara vantarna på prispengarna, utan får också ett jobb i Jim Hensons legendariska Creature Shop. Ett mystiskt träsk skapas inför den provfilmning där kamouflerade varelser ska kunna gömma sig mitt framför ögonen på oss. Neville Page är gästdomare.
Sunday (10/5)
TV6
13:00-14:00

Jim Henson's Creature Shop Challenge

I den här realityserien ska deltagarna skapa egna varelser i sann Jim Henson-anda. Dockmästaren som gav oss, Sesam, Mupparna och Fragglarna är huvudinspiration för ett gäng som snart kommer att utvärderas av hans son. De skapar dockor och verklighetstrogna robotar som passar i både science fiction- och familjefilmer. Brian Henson, den legendariske Jim Hensons son, är huvuddomare, men i juryn sitter också Beth Hathaway som jobbat med Jurassic Park och Edward Scissorhands, samt Kirk R Thatcher, som har jobbat med Return of the Jedi, Gremlins och ET. Den lyckliga vinnaren lägger inte bara vantarna på prispengarna, utan får också ett jobb i Jim Hensons legendariska Creature Shop. Lady Gagas enhörning är gäststjärna i dagens avsnitt och inspirerar deltagarna att skapa fantastiska varelser som rör sig realistiskt.
Sunday (3/5)
TV6
13:00-14:00

Jim Henson's Creature Shop Challenge

I den här realityserien ska deltagarna skapa egna varelser i sann Jim Henson-anda. Dockmästaren som gav oss, Sesam, Mupparna och Fragglarna är huvudinspiration för ett gäng som snart kommer att utvärderas av hans son. De skapar dockor och verklighetstrogna robotar som passar i både science fiction- och familjefilmer. Brian Henson, den legendariske Jim Hensons son, är huvuddomare, men i juryn sitter också Beth Hathaway som jobbat med Jurassic Park och Edward Scissorhands, samt Kirk R Thatcher, som har jobbat med Return of the Jedi, Gremlins och ET. Den lyckliga vinnaren lägger inte bara vantarna på prispengarna, utan får också ett jobb i Jim Hensons legendariska Creature Shop. Humor är nyckeln till dagens uppdrag som går ut på att skapa huvuden till fantasivarelser. Dessa ska sedan monteras upp i ett magiskt troférum och väckas till liv av en häxmästare.
Sunday (26/4)
TV6
13:00-14:00

Jim Henson's Creature Shop Challenge

I den här realityserien ska deltagarna skapa egna varelser i sann Jim Henson-anda. Dockmästaren som gav oss, Sesam, Mupparna och Fragglarna är huvudinspiration för ett gäng som snart kommer att utvärderas av hans son. De skapar dockor och verklighetstrogna robotar som passar i både science fiction- och familjefilmer. Brian Henson, den legendariske Jim Hensons son, är huvuddomare, men i juryn sitter också Beth Hathaway som jobbat med Jurassic Park och Edward Scissorhands, samt Kirk R Thatcher, som har jobbat med Return of the Jedi, Gremlins och ET. Den lyckliga vinnaren lägger inte bara vantarna på prispengarna, utan får också ett jobb i Jim Hensons legendariska Creature Shop. Deltagarna skapar varelser med hjälp av okonventionella material från en soptipp. Inuti en hängande bur ska de sedan skapa en karaktär som är till hälften fantasiväsen och till hälften skrot.
Sunday (19/4)
TV6
13:00-14:00

Jim Henson's Creature Shop Challenge

I den här realityserien ska deltagarna skapa egna varelser i sann Jim Henson-anda. Dockmästaren som gav oss, Sesam, Mupparna och Fragglarna är huvudinspiration för ett gäng som snart kommer att utvärderas av hans son. De skapar dockor och verklighetstrogna robotar som passar i både science fiction- och familjefilmer. Brian Henson, den legendariske Jim Hensons son, är huvuddomare, men i juryn sitter också Beth Hathaway som jobbat med Jurassic Park och Edward Scissorhands, samt Kirk R Thatcher, som har jobbat med Return of the Jedi, Gremlins och ET. Den lyckliga vinnaren lägger inte bara vantarna på prispengarna, utan får också ett jobb i Jim Hensons legendariska Creature Shop. För deltagarna står bland annat skulptur på schemat när de får ett uppdrag som inspireras av 80-talsklassikern Den mörka kristallen.
Sunday (12/4)
TV6
13:00-14:00

Jim Henson's Creature Shop Challenge

I den här realityserien ska deltagarna skapa egna varelser i sann Jim Henson-anda. Dockmästaren som gav oss, Sesam, Mupparna och Fragglarna är huvudinspiration för ett gäng som snart kommer att utvärderas av hans son. De skapar dockor och verklighetstrogna robotar som passar i både science fiction- och familjefilmer. Brian Henson, den legendariske Jim Hensons son, är huvuddomare, men i juryn sitter också Beth Hathaway som jobbat med Jurassic Park och Edward Scissorhands, samt Kirk R Thatcher, som har jobbat med Return of the Jedi, Gremlins och ET. Den lyckliga vinnaren lägger inte bara vantarna på prispengarna, utan får också ett jobb i Jim Hensons legendariska Creature Shop. Brian Henson välkomnar 10 hoppfulla deltagare till studion och ger dem sitt första uppdrag: att designa och bygga en unik undervattensvarelse.