Var visas Tinas sommarkök?

Gamla visningar

Saturday (13/6)
TV4
16:55-17:55

Tinas sommarkök

Svensk matlagningsserie från 2012. Tina Nordström reser runt i Sverige och lagar mat med några av Sveriges mest folkkära personligheter på deras sommarpärlor. Under ledning av Tina lagar de tillsammans en somrig tre-rätters meny. Hon ger sig också i väg på utflykter för att hämta råvaror till menyn.Del 2 av 4. Tina Nordström har begett sig till Skåne för att träffa Johan Glans. Tillsammans lagar de mat och Johan guidar henne i sina studentkvarter. Bland annat gör de en efterrätt med nutella och grillar vildsvinskarré. Tina ger sig också ut på vildsvinsjakt tillsammans med jägaren Jöns-Lennart.
Sunday (24/5)
TV4
18:00-19:00

Tinas sommarkök

Svensk matlagningsserie från 2011. Tina Nordström beger sig ut i sommarsverige till några av landets mest populära semestermål där hon tillreder somriga rätter och ger smarta och roliga tips som ger guldkant i köket även på semestern. Hon besöker campingplatser, hamnar, kolonilotter och festivaler. Det blir allt från helstekt gris till tacos.Del 5 av 5. Säsongsavslutning. Tina Nordström besöker ett kollo och bjuder barnen på indisk gryta. Barnen får hjälpa till med bestyren i köket och får göra glass och prova på Tinas egna ketchup. Sen blir det disco för både barn och vuxna.
Sunday (10/5)
TV4
14:30-15:30

Tinas sommarkök

Svensk matlagningsserie från 2011. Tina Nordström beger sig ut i sommarsverige till några av landets mest populära semestermål där hon tillreder somriga rätter och ger smarta och roliga tips som ger guldkant i köket även på semestern. Hon besöker campingplatser, hamnar, kolonilotter och festivaler. Det blir allt från helstekt gris till tacos.Del 4 av 5. Tina Nordström besöker ett kolonilottsområde i Karlskrona och bjuder på varmrökt lax, picklade grönsaker, kall gurk- och myntasoppa med halstrade pilgrimsmusslor och syltade rabarber. Tina lagar också citronpuddingar med sorbet och tipsar om ätbara blommor.
Sunday (3/5)
TV4
18:00-19:00

Tinas sommarkök

Svensk matlagningsserie från 2011. Tina Nordström beger sig ut i sommarsverige till några av landets mest populära semestermål där hon tillreder somriga rätter och ger smarta och roliga tips som ger guldkant i köket även på semestern. Hon besöker campingplatser, hamnar, kolonilotter och festivaler. Det blir allt från helstekt gris till tacos.Del 3 av 5. Tina beger sig till Torekovs camping för att lära camparna att det finns annat man kan grilla än kött. Tina grillar bland annat vattenmelon, lime och tacos. Hon bjuder sedan på en vegetarisk taco och en med tempurafriterad flundra.
Sunday (26/4)
TV4
18:00-19:00

Tinas sommarkök

Svensk matlagningsserie från 2011. Tina Nordström beger sig ut i sommarsverige till några av landets mest populära semestermål där hon tillreder somriga rätter och ger smarta och roliga tips som ger guldkant i köket även på semestern. Hon besöker campingplatser, hamnar, kolonilotter och festivaler. Det blir allt från helstekt gris till tacos.Del 2 av 5. Tina Nordström ställer till med barbequefest för hungriga festivalbesökare i Sölvesborg och lagar bland annat helstekt gris. Tina passar också på att själv testa matutbudet på festivalen och att besöka en fruktträdgård.
Sunday (12/4)
TV4
16:55-17:55

Tinas sommarkök

Svensk matlagningsserie från 2011. Tina Nordström beger sig ut i sommarsverige till några av landets mest populära semestermål där hon tillreder somriga rätter och ger smarta och roliga tips som ger guldkant i köket även på semestern. Hon besöker campingplatser, hamnar, kolonilotter och festivaler. Det blir allt från helstekt gris till tacos.Del 1 av 5. Reprisstart. Tina Nordström besöker Västervik och testar på båtlivet. Hon lagar en Västervikssallad av inlagd strömming och tipsar om hur man gör ett citron- och salviaris. I Västerviks hamn dukar hon upp en boullabaisse.