Vilken kanal visar Blod, sved og ris?

Gamla visningar

Wednesday (25/9)
DR1
11:45-12:15

Blod, sved og ris

Mange fattige bønder tager til storbyen for at søge lykken. De fem danskere følger efter og når hovedstaden Jakarta, hvor de møder familien Mimi, der overlever ved at samle skrald. Danskerne er i chok, og da det går op for dem, at de skal sove under åben himmel blandt rotter og skrald, overvejer de at smide håndklædet i ringen. Sendt første gang 15.05.12
Tuesday (24/9)
DR1
11:45-12:15

Blod, sved og ris

Det begynder at gå op for de fem danskerne, hvad det vil sige at arbejde i den nederste del af fødekæden: fysiske skavanker, sult og modløshed. Men da de bliver budt med til fest, vender humøret tilbage. Sendt første gang 08.05.12
Monday (23/9)
DR1
12:00-12:30

Blod, sved og ris

Ingen af danskerne har tidligere bekymret sig om, hvordan deres mad blev til. Men i en rismark i Indonesien står det nu helt klart for de fem unge, hvad prisen for vores billige basisvarer egentlig er! Samtidig gør sult, træthed og stegende hede lunterne korte, og netop som de tror, de kan slappe af, får de et chok!
Friday (20/9)
DR1
12:00-12:30

Blod, sved og ris

Netop som danskerne troede, det ikke kunne blive værre, blev de indonesiske arbejdsvilkår alligevel lige en tand mere barske. I en kaffeplantage kommer de helt store følelser i spil, da det går op for dem hvor store kontraster, der er mellem rig og fattig.
Thursday (19/9)
DR1
12:00-12:30

Blod, sved og ris

De fem madbevidste danskere er nået til en af Indonesiens største fiskerihavne. Håndteringen af de enorme tun kræver store overarme, og piger er derfor bandlyst på havnen. Det passer drengene godt og får endda en af dem til at overveje, om det nu er rigtigt at have fællesøkonomi i gruppen.
Wednesday (18/9)
DR1
12:00-12:30

Blod, sved og ris

Den sparsomme mad, den stegende hede og det hårde arbejde presser de mad-bevidste danskere, som indtil nu ikke har kunnet imponere deres indonesiske chefer. Og da de skal vælge deres egen teamleder, splitter det gruppen.
Tuesday (17/9)
DR1
12:00-12:30

Blod, sved og ris

På rejefabrikken hænger supervisoren over danskerne som en høg: Han kræver effektivt og fejlfrit arbejde, men især Mie har svært ved at leve op til de strenge krav. Og i krogene bliver der allerede talt om, at hvis folk i gruppen ikke tjener penge nok, må de sulte!
Monday (16/9)
DR1
12:00-12:30

Blod, sved og ris

DR har givet fem unge danskere deres livs udfordring: I knapt en måned skal de leve og arbejde som de indonesere, der hver dag knokler for at levere billige ris, rejer og kaffe til os discountglade danskere. Men allerede efter et døgn kommer gruppen på kant med deres chef, og de begynder at tvivle på, om de kan klare livet som indonesiske arbejdere.