Vilken kanal visar Undskyld vi er her?

Gamla visningar

Monday (23/9)
DR1
12:30-13:00

Undskyld vi er her

Maria møder Social- og Integrationsminister Karen Hækkerup og spørger, om der ikke skal være plads til mennesker med Downs syndrom i Danmark? Sandra er på ferie med bostedet Vinklen og prøver at bo sammen men kæresten Jesper - en hel uge. Sara prøver endelig kræfter med den nye idrætsskole. Sjette afsnit i reportageserien om tre unge kvinder med Downs syndrom, der ligesom os andre kæmper for at få et godt liv.
Friday (20/9)
DR1
12:30-13:00

Undskyld vi er her

Maria tager sammen med sin søster i lufthaven for at hente sin far, der arbejder i London. Og Sara tager i byen for at købe sommertøj sammen med sin mor. Men hvordan er det egentlig at være forælder til et barn med Downs syndrom? Og hvad med pigerne selv? Hvad er deres tanker omkring fremtiden og det at stifte familie og få børn? Femte afsnit i reportageserien om tre unge kvinder med Downs syndrom, der ligesom os andre kæmper for at få et godt liv.
Thursday (19/9)
DR1
12:30-13:00

Undskyld vi er her

Maria drømmer om en karriere inden for TV og skal i praktik på Aftenshowet. Sandra kæmper med at komme til tiden, så hun kan passe sit arbejde, mens Saras store ønske er at komme ind på Idrætsskolen for udviklingshæmmede, så hun kan tabe sig. Fjerde afsnit i reportageserien om tre piger med Downs syndrom, der ligesom os andre kæmper for at få et godt liv.
Wednesday (18/9)
DR1
12:30-12:55

Undskyld vi er her

Maria drømmer om en karriere inden for TV og kæmper med koreografien til sin nye musikvideo. Sara og kæresten Jean Pierre har planer om at blive hjerteforlovede. Sandra elsker at danse og tager med vennerne til Top Charlie fest i Parken - uden kæresten Jesper. Tredje afsnit i reportageserien om tre piger med Downs syndrom der ligesom os andre kæmper for at få et lykkeligt liv.
Tuesday (17/9)
DR1
12:30-13:00

Undskyld vi er her

Der er knas i forholdet mellem Sandra og kæresten Jesper, mens romantikken blomstrer mellem Sara og Jean Pierre, der skal på restaurant sammen for første gang. Maria tager med vennerne til fodbold brag i Parken. Har hun mon et godt øje til vennen Hans Henrik? Det andet afsnit i en rørende reportageserie om tre unge piger med Downs syndrom, der lige som os andre kæmper for det gode liv.
Monday (16/9)
DR1
12:30-13:00

Undskyld vi er her

Sandra drømmer om at flytte i egen lejlighed med kæresten Jesper, Maria har endnu ikke fundet den eneste ene og Sara savner sin elskede Jean Pierre. Et rørende portræt af tre piger der kæmper om det samme som os andre - kærester, karriere og det gode liv. Men pigerne har et handikap: Downs syndrom. Er deres kamp dømt til at mislykkes?