När börjar Palatsens storhetstid?

Gamla visningar

Saturday (9/5)
Kunskapskanalen
17:45-18:35

Palatsens storhetstid

Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Detta var hem för några av historiens mest kända, och ökända, kungar och makthavare och vi får här en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Från 2/5 i K.
Thursday (7/5)
Kunskapskanalen
20:10-21:00

Palatsens storhetstid

Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Detta var hem för några av historiens mest kända, och ökända, kungar och makthavare och vi får här en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Från 2/5 i K. Även i K 9/5.
Tuesday (5/5)
Kunskapskanalen
12:00-13:00

Palatsens storhetstid

Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Detta var hem för några av historiens mest kända, och ökända, kungar och makthavare och vi får här en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Från 2/5 i K. Även i K 7/5 och K 9/5.
Sunday (3/5)
Kunskapskanalen
18:55-19:45

Palatsens storhetstid

Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Detta var hem för några av historiens mest kända, och ökända, kungar och makthavare och vi får här en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Från 2/5 i K. Även i K 5/5 och K 6/5.
Saturday (2/5)
Kunskapskanalen
21:00-21:55

Palatsens storhetstid

Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Detta var hem för några av historiens mest kända, och ökända, kungar och makthavare och vi får här en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Även i K 3/5, K 5/5, K 7/5 och K 9/5.
Wednesday (29/4)
Kunskapskanalen
23:50-00:40

Palatsens storhetstid

Den inhemska stilen. Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Detta var hem för några av historiens mest kända, och ökända, kungar och makthavare och vi får här en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Från 25/4 i K.
Tuesday (28/4)
Kunskapskanalen
12:00-13:00

Palatsens storhetstid

Den inhemska stilen. Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Detta var hem för några av historiens mest kända, och ökända, kungar och makthavare och vi får här en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Från 25/4 i K. Även i K 29/4.
Sunday (26/4)
Kunskapskanalen
18:00-18:50

Palatsens storhetstid

Den inhemska stilen. Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Detta var hem för några av historiens mest kända, och ökända, kungar och makthavare och vi får här en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Från 25/4 i K. Även i K 28/4 och K 29/4.
Saturday (25/4)
Kunskapskanalen
21:00-21:55

Palatsens storhetstid

Den inhemska stilen. Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Detta var hem för några av historiens mest kända, och ökända, kungar och makthavare och vi får här en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Även i K 26/4, K 28/4 och K 29/4.
Wednesday (22/4)
Kunskapskanalen
23:55-00:45

Palatsens storhetstid

Den majestätiska eran. Den brittiske historikern Dan Cruickshank låser upp portarna till Storbritanniens mest magnifika palats. Detta var hem till några av historiens mest kända, och ökända, kungar och makthavare och vi får här en unik inblick i vad dessa ofta överdådiga byggnaders arkitektur säger om sina forna ägare och det samhälle de levde och verkade i. Från 18/4 i K.