Var visas Team Bachstad i Sydamerika?

Gamla visningar

Saturday (16/5)
DR1
06:00-06:30

Team Bachstad i Sydamerika

Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, er ved at være ved vejs ende. De og deres gamle bil er tæt på at have klaret turen gennem det vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. De slår lejr i en hippielandsby, før de sætter endelig kurs mod Buenos Aires, hvor Øystein vil prøve at finde det hus, hans mor boede i som lille. Nordvision fra Norge.
Sunday (10/5)
DR1
06:00-06:30

Team Bachstad i Sydamerika

Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, er i deres gamle bil på vej gennem det vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Nu er fire lande tilbagelagt, tilbage er kun det allerstørste: Brasilien. Her møder Rune en navnebror, Atlanterhavet er inden for rækkevidde og med badedyr på taget og nye klistermærker på bilen er der intet der kan stoppe dem. Nordvision fra Norge.
Saturday (9/5)
DR1
06:00-06:30

Team Bachstad i Sydamerika

Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, er i deres gamle bil godt på vej gennem det vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Deres humør, nu hvor de er nået til Argentina, er intakt, men så bliver de stoppet af narkotikapolitiet - og får lige lovlig tæt kontakt med en krokodille. Nordvision fra Norge.
Sunday (3/5)
DR1
06:00-06:30

Team Bachstad i Sydamerika

Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, er i den temmelig gamle bil på vej gennem deres vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Ekspeditionen bliver standset ved grænsen til Bolivia, og nu starter en lang og frustrerende kamp mod det peruvianske bureaukrati - og da alt ser allermest sort ud, bliver Rune pludselig syg. Nordvision fra Norge.
Saturday (2/5)
DR1
06:00-06:30

Team Bachstad i Sydamerika

Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, har købt en gammel bil, og den skal nu føre dem trygt gennem deres vilde eventyr: En 6000 kilometer lang tur fra Perus hovedstad, Lima, til Buenos Aires i Argentina. Trygt? Allerede da de begynder opstigningen til Andesbjergene viser det sig, at bilen er i langt dårligere stand end de havde troet. Øystein og Rune har heldigvis stadig en hel del humor i behold, og på vej til Machu Picchu får de uventet hjælp. Nordvision fra Norge.
Sunday (26/4)
DR1
06:00-06:30

Team Bachstad i Sydamerika

Seriens to værter, Øystein Bache og Rune Gokstad, har igen pakket både grej og humor ned i bagagen, denne gang går turen til Sydamerika. De vil med start i Perus hovedstad, Lima, krydse hele kontinentet og afslutte eventyret i Buenos Aires i Argentina. Deres første udfordring lader ikke vente på sig, men kommer før de aner: de skal købe en brugt, meget billig bil, men den skal kunne klare den 6000 kilometer lange rejse over Andesbjergene. Ikke en nem opgave! Nordvision fra Norge.