När börjar Big Families?

Gamla visningar

Wednesday (6/5)
TV3
02:00-02:55

Big Families

De flesta människor ser sina familjer som fulltaliga efter att ha fått ett par, tre barn. Men i vissa brittiska hem skaffar man sig så många som 15 ungar. I dessa hushåll måste man handskas med stora slagsmål, frustration och en standig kamp för att vinna föräldrarnas uppmärksamhet, men upplever även fina stunder, stor gemenskap och kärlek. Följ med och tag reda på vad som driver föräldrar till att skaffa så många barn, och vad barnen själva tycker om att ha så många syskon. I det sista avsnittet frågar sig tre jättelika familjer om det verkligen är klokt att skaffa så många barn. Vi möter Jo Watson, som har 13 småttingar och har beskrivits som Storbritanniens mest fertila kvinna. Vi följer även med hem till familjen Hamlin, som ofta har framställts som snyltare. Följ med och tag reda på vad som driver föräldrar till att skaffa så många barn.
Wednesday (29/4)
TV3
02:00-02:50

Big Families

De flesta människor ser sina familjer som fulltaliga efter att ha fått ett par, tre barn. Men i vissa brittiska hem skaffar man sig så många som 15 ungar. I dessa hushåll måste man handskas med stora slagsmål, frustration och en standig kamp för att vinna föräldrarnas uppmärksamhet, men upplever även fina stunder, stor gemenskap och kärlek. Följ med och tag reda på vad som driver föräldrar till att skaffa så många barn, och vad barnen själva tycker om att ha så många syskon. I det andra spännande avsnittet möter vi jättelika familjer som handskas med allvarliga syskonkonflikter. Familjen Lewis har 12 döttrar som ofta tävlar mot varandra i olika skönhetstävlingar. Men hur påverkar konkurransen de unga tjejerna? Vi möter även familjen Bland, där barn från olika förhållanden kämpar för att leva tillsammans under ett och samma tak.
Wednesday (22/4)
TV3
01:55-02:50

Big Families

De flesta människor ser sina familjer som fulltaliga efter att ha fått ett par, tre barn. Men i vissa brittiska hem skaffar man sig så många som 15 ungar. I dessa hushåll måste man handskas med stora slagsmål, frustration och en standig kamp för att vinna föräldrarnas uppmärksamhet, men upplever även fina stunder, stor gemenskap och kärlek. Följ med och tag reda på vad som driver föräldrar till att skaffa så många barn, och vad barnen själva tycker om att ha så många syskon. Möt några av Storbritanniens allra mest ovanliga familjer. Noel and Sue Radford har 14 barn och ett femtonde är på väg. Sue har varit gravid i över hälften av sitt vuxna liv, men hoppas ändå att familjen ska växa ytterligare i framtiden. Följ med och tag reda på vad som driver föräldrar till att skaffa så många barn.