Vilken kanal visar Hvor kragerne vender?

Gamla visningar

Tuesday (19/5)
DR1
09:30-10:20

Hvor kragerne vender

Bør Hildasays beboere stemme ja til at sælge deres ø til Christines firma? Har Bill og Lisa en fremtid sammen? Skal Kate beholde sit barn eller få en abort? Lille ø, store beslutninger.
Monday (18/5)
DR1
09:30-10:15

Hvor kragerne vender

Bill er blevet smidt ud af Lisa, efter hun har opdaget, at han havde en affære med Christine for 21 år siden. Samtidig har Christine afsløret, at hun arbejder for et firma, der vil købe Hildasay for at opføre en vindmøllepark - et forslag, der har delt øen i to lejre. Lisa er stærkt imod. Hun bekæmper planerne med usædvanlige midler - nemlig ved at gøre Bills og Christines affære til forsidehistorie i øens avis.
Friday (15/5)
DR1
09:30-10:20

Hvor kragerne vender

Kate fortæller Bill, at hun er gravid. Bill tager det forbavsende roligt - indtil Kate meddeler ham, at det er Mick, der er faderen. Faktisk finder Bill ud af en hel del om Mick, ikke mindst nogle ting om Micks herkomst, som kommer bag på Mick selv. Bill har sine egne små hemmeligheder. Han har stadig ikke fortalt Lisa, at hans klinik i London er gået bankerot. Eller at han havde en affære med Christine for 21 år siden...
Thursday (14/5)
DR1
09:30-10:20

Hvor kragerne vender

Bill er i knibe. Hans klinik i London er gået bankerot, og han har ikke fortalt noget til Lisa. Og som om det ikke var nok, bor han nu under samme tag som den gådefulde Christine, der lægger hæmningsløst an på ham. Men Bills 17-årige datter, Kate, har en hemmelighed, der for alvor ville give Bill rynker i panden...
Wednesday (13/5)
DR1
09:30-10:20

Hvor kragerne vender

Lisa vil hjem til London. Efter Duncans død er der for mange dårlige minder på Hildasay. Men nu er det Bill, der ikke vil hjem. Men han kan ikke fortælle Lisa hvorfor - nemlig at hans klinik i London er gået bankerot. Samtidig dukker øens retmæssige ejer op. Han er ung og flot - og vækker øjeblikkeligt 17-årige Kates interesse.
Tuesday (12/5)
DR1
09:30-10:20

Hvor kragerne vender

Bill Shore har ladet sig overtale til at blive på Hildasay. Men alt er ikke rosenrødt på den lille ø. Bill har fået visse problemer i ægtesengen, og Lisa er sikker på, at det er hendes skyld. Og da den lokale avisredaktør, Tom, pludselig dør, står selve øens fremtid på spil. For det er nemlig Tom, der ejer øen, og efter hans død er det uklart, hvem der overtager ejerskabet.
Monday (11/5)
DR1
09:30-10:15

Hvor kragerne vender

Familien Shore har efterhånden boet på den lille bitte ø Hildasay i et halvt år. Nu er det tid til at vende tilbage til London, og efter Bills mening kan det kun gå for langsomt. Men Lisa har en lille overraskelse til sin mand. Hun har besluttet sig for at blive på øen! Og hvis Bill virkelig elsker hende, glemmer han alt om at vende tilbage til London foreløbig...
Friday (8/5)
DR1
09:30-10:20

Hvor kragerne vender

Lisa og Duncan har indset, at de ikke kan få sig selv til at bedrage deres respektive ægtefæller. Men Bill har set Lisa og Duncan kysse, og snart ryger han og Duncan i totterne på hinanden. Og som om der ikke var problemer nok på den lille ø, opdager Bill, at der er udbrudt en smitsom sygdom, som risikerer at koste menneskeliv.
Thursday (7/5)
DR1
09:30-10:20

Hvor kragerne vender

Lisa Shore og Duncan kan efterhånden næsten ikke holde fingrene fra hinanden. Men Bill, Lisas mand, ænser som sædvanlig ingenting. Han er optaget af en ny patient, Gideon. Da han var ung, fik Gideon at vide, at hans hjerte er svagt, og at han absolut ikke må anstrenge sig fysisk. Nu kan Bill fortælle ham, at diagnosen var forkert - Gideon fejler intet. Men nyheden gør ikke Gideon glad. I stedet sagsøger han klinikken, fordi han har mistet 40 år af sit liv.
Wednesday (6/5)
DR1
09:30-10:20

Hvor kragerne vender

Meget mod sin vilje er Bill Shore endt som læge på en lille ø langt ude i Nordsøen. Modsat sin far trives Bills 10-årige søn Harvey på øen, men han føler sig forsømt af sin far. Ikke mindst da Bill bruger meget tid på at hjælpe Harveys klassekammerat Joanne, der lider af en mystisk depression. Bills kone Lisa føler sig også forsømt af sin mand. Og hvad skal hun stille op med sine følelser for den flotte Duncan?