När börjar Star-crossed?

Gamla visningar

Friday (31/7)
TV4 Komedi
03:25-04:05

Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. En rymdfarkost kraschlandar i en småstad i Louisiana och den sexårige utomjordingen Roman blir vän med den jämngamla flickan Emery, men han förpassas snart till ett interneringsläger. Tio år senare träffas de igen när han och några andra ungdomar från Atria startar i samma skola som Emery.Del 13 av 13. Säsongsavslutning.
Friday (24/7)
TV4 Komedi
03:20-04:00

Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. En rymdfarkost kraschlandar i en småstad i Louisiana och den sexårige utomjordingen Roman blir vän med den jämngamla flickan Emery, men han förpassas snart till ett interneringsläger. Tio år senare träffas de igen när han och några andra ungdomar från Atria startar i samma skola som Emery.Del 12 av 13.
Friday (17/7)
TV4 Komedi
03:10-03:50

Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. En rymdfarkost kraschlandar i en småstad i Louisiana och den sexårige utomjordingen Roman blir vän med den jämngamla flickan Emery, men han förpassas snart till ett interneringsläger. Tio år senare träffas de igen när han och några andra ungdomar från Atria startar i samma skola som Emery.Del 11 av 13. Sophia och Emery misstänker att Taylor är gravid med Drakes barn. När de gör efterforskningar på atrianska graviditeter utsätts Emery för fara. Roman och Castor vittnar om när rymdfarkosten kraschade.
Friday (10/7)
TV4 Komedi
03:35-04:15

Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. En rymdfarkost kraschlandar i en småstad i Louisiana och den sexårige utomjordingen Roman blir vän med den jämngamla flickan Emery, men han förpassas snart till ett interneringsläger. Tio år senare träffas de igen när han och några andra ungdomar från Atria startar i samma skola som Emery.Del 10 av 13. En orkan drar in över Edendale och alla tvingas stanna inomhus. Teri drogar Roman vilket får honom att agera impulsivt och säga saker till Emery som sårar henne. Grayson pressar Drake att göra slut med Taylor.
Friday (3/7)
TV4 Komedi
03:15-03:55

Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. En rymdfarkost kraschlandar i en småstad i Louisiana och den sexårige utomjordingen Roman blir vän med den jämngamla flickan Emery, men han förpassas snart till ett interneringsläger. Tio år senare träffas de igen när han och några andra ungdomar från Atria startar i samma skola som Emery.Del 9 av 13. Roman diskuterar med Emery om huruvida han kan lita på Castor eller inte. När han frågar Castor om dagen deras rymdfarkost kraschlandade blir reaktionen inte den han förväntat sig. Taylor anordnar en fest för att kunna tillbringa mer tid med Drake.
Friday (26/6)
TV4 Komedi
03:00-03:40

Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. En rymdfarkost kraschlandar i en småstad i Louisiana och den sexårige utomjordingen Roman blir vän med den jämngamla flickan Emery, men han förpassas snart till ett interneringsläger. Tio år senare träffas de igen när han och några andra ungdomar från Atria startar i samma skola som Emery.Del 8 av 13. Emery firar en atriansk högtid tillsammans med Roman och hans familj, medan Drake får veta någonting uppseendeväckande om sin framtid. Grayson konfronterar Emery om hennes känslor för Roman.
Friday (19/6)
TV4 Komedi
03:10-03:50

Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. En rymdfarkost kraschlandar i en småstad i Louisiana och den sexårige utomjordingen Roman blir vän med den jämngamla flickan Emery, men han förpassas snart till ett interneringsläger. Tio år senare träffas de igen när han och några andra ungdomar från Atria startar i samma skola som Emery.Del 7 av 13. Zoe försöker förgifta Taylor men i stället hamnar Lukas i fällan och måste föras till sjukhus. Eva fortsätter att söka efter sanningen om Julia.
Friday (12/6)
TV4 Komedi
03:20-04:00

Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. En rymdfarkost kraschlandar i en småstad i Louisiana och den sexårige utomjordingen Roman blir vän med den jämngamla flickan Emery, men han förpassas snart till ett interneringsläger. Tio år senare träffas de igen när han och några andra ungdomar från Atria startar i samma skola som Emery.Del 6 av 13. Graysons föräldrar anordnar en välgörenhetsbal och Vega uppmanar Drake att gå dit för att utföra ett viktigt uppdrag. Roman går också på festen för att se till att Drake inte skapar problem, men han hamnar mitt i ett kidnappningsdrama.
Friday (5/6)
TV4 Komedi
03:30-04:10

Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. En rymdfarkost kraschlandar i en småstad i Louisiana och den sexårige utomjordingen Roman blir vän med den jämngamla flickan Emery, men han förpassas snart till ett interneringsläger. Tio år senare träffas de igen när han och några andra ungdomar från Atria startar i samma skola som Emery.Del 5 av 13. Roman undersöker sin fars mystiska förflutna och gör en oväntad upptäckt. Emery och Grayson går på dejt, men de blir avbrutna när Erics agerande utsätter alla för fara. Teri försöker ta över Drakes uppdrag.
Friday (29/5)
TV4 Komedi
03:00-03:45

Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. En rymdfarkost kraschlandar i en småstad i Louisiana och den sexårige utomjordingen Roman blir vän med den jämngamla flickan Emery, men han förpassas snart till ett interneringsläger. Tio år senare träffas de igen när han och några andra ungdomar från Atria startar i samma skola som Emery.Del 4 av 13. Emery märker hur nära Roman och Julia kommit varandra och spänningen ökar mellan de tre. Sophia visar upp sin snabbhet när hon går med i ett simlag.