Vilken kanal visar Ung og ensom?

Gamla visningar

Wednesday (3/6)
DR1
22:31-23:55

Ung og ensom

Louise har længe kæmpet for at komme ud af sin ensomhed. Nu skal hun til bryllup hos sin bedste veninde Anja, og hun håber på, at det kan blive en fest, hvor hun ikke kommer til at føle sig ensom. Siden Thomas flyttede til Herning for at studere, har han haft svært ved at få inviteret vennerne på besøg, men nu vil han gøre et forsøg. Han håber på, at vennerne vil sige ja til hans invitation til at komme ind og se comedy på det lokale spillested. Vi møder også Fransiska, som til hverdag går på kostskole, men i weekenderne bor hos en plejefamilie. Som to årig bliver Fransiska tvangsfjernet på grund af hendes forældres stofmisbrug. Nu nærmer julen sig, og det er en svær tid for Fransiska, da hun føler, at hun ikke hører til nogen steder.
Wednesday (27/5)
DR1
22:25-22:55

Ung og ensom

Thomas' ensomhed har gjort, at han bruger det meste af sin tid alene. Han har derfor valgt at lægge sin livsstil om, så han kan få mere overskud til at møde andre unge i Herning. Han er derfor begyndt at gå til holdtræning, og det giver ham gode muligheder for at få nye bekendtskaber. Laura bliver for første gang inviteret hjem til en af pigerne fra sin nye klasse sammen med nogle af de andre piger. Hun håber, at det kan give hende mere selvtillid, så hun kan overvinde sin frygt for at kontakte pigerne fra klassen. Vi møder også Signe, som går i 3. g. på gymnasiet. Hun er en meget stille pige, og det gør det svært for hende at få venskaber. Den årlige julefest på gymnasiet står for døren, og Signe frygter, at hun endnu en gang kommer til at sidde alene for sig selv.
Wednesday (20/5)
DR1
21:00-21:30

Ung og ensom

Dansk dokumentarserie fra 2015 Albert har første dag i sin nye klasse og han føler, at det er hans sidste chance for at få en god tid i gymnasiet. Han håber, at han kan få nogle venskaber med sine nye klassekammerater. Louise er begyndt at føle sig mindre ensom, efter hun er begyndt at skrive med en fyr fra Esbjerg, som hun har mødt på en sommerlejr for ensomme unge. Nu håber hun på, at de kan blive kærester trods den store afstand. Vi møder også Thomas, der for fire år siden flyttede til Herning for at studere på universitet. Det har været en stor omvæltning for ham at flytte væk fra barndomsbyen og de kendte relationer. Selvom Thomas har boet i Herning i fire år, har han endnu ikke fået nogen venner i byen. Han bruger derfor det meste af sin tid alene i sin lejlighed.
Wednesday (13/5)
DR1
21:00-21:30

Ung og ensom

Seks unge mennesker lukker os ind bag facaden og viser, hvordan det er at leve en ensom ungdom. Gennem reportage og de medvirkendes egne dagbogsoptagelser får vi et unikt indblik i, hvilke kampe de unge står overfor, og hvordan ensomheden kan få alvorlige konsekvenser for personligheden og fremtiden. I første afsnit møder vi Laura, der efter længere tids mobning i folkeskolen har rykket sig væk fra sin klasse, og hun er nu endt med at føle sig ensom. Derfor har Laura skiftet skole for at få en ny chance for at etablere nye venskaber, men ensomhedens ar sidder stadig i hende. Albert går på første år i gymnasiet, hvor han har haft svært ved at åbne sig op for sine klassekammerater, og derfor bruger han det meste af sin tid alene. Louise har følt sig ensom hele livet. Trods mange nederlag i livet har hun valgt at kæmpe for at komme ud af sin ensomhed. Nu starter hun i praktik i Føtex og håber på, at hun kan få nogle nye bekendtskaber.