Vilken kanal visar Kapten Cook: Navigatören?

Gamla visningar

Saturday (16/5)
Kunskapskanalen
17:55-18:50

Kapten Cook: Navigatören

Australisk dokumentärserie. James Cook är en fattig bondpojke som börjar som lärling i handelsflottan,men byter till krigsflottan när England ligger i krig med Frankrike. Det för honom till Kanada där han revolutionerar konsten att göra sjökort med en precision som aldrig tidigare hade gjorts. Han får erbjudandet att leda dåtidens viktigaste vetenskapliga expedition. Från 12/5 i K.
Friday (15/5)
Kunskapskanalen
10:00-11:00

Kapten Cook: Navigatören

Australisk dokumentärserie. James Cook är en fattig bondpojke som börjar som lärling i handelsflottan,men byter till krigsflottan när England ligger i krig med Frankrike. Det för honom till Kanada där han revolutionerar konsten att göra sjökort med en precision som aldrig tidigare hade gjorts. Han får erbjudandet att leda dåtidens viktigaste vetenskapliga expedition. Från 12/5 i K. Även i K 16/5.
Thursday (14/5)
Kunskapskanalen
13:00-14:00

Kapten Cook: Navigatören

Australisk dokumentärserie. James Cook är en fattig bondpojke som börjar som lärling i handelsflottan,men byter till krigsflottan när England ligger i krig med Frankrike. Det för honom till Kanada där han revolutionerar konsten att göra sjökort med en precision som aldrig tidigare hade gjorts. Han får erbjudandet att leda dåtidens viktigaste vetenskapliga expedition. Från 12/5 i K. Även i K 15/5 och K 16/5.
Tuesday (12/5)
Kunskapskanalen
20:05-20:59

Kapten Cook: Navigatören

Australisk dokumentärserie. James Cook är en fattig bondpojke som börjar som lärling i handelsflottan,men byter till krigsflottan när England ligger i krig med Frankrike. Det för honom till Kanada där han revolutionerar konsten att göra sjökort med en precision som aldrig tidigare hade gjorts. Han får erbjudandet att leda dåtidens viktigaste vetenskapliga expedition. Från 2013. Även i K 14/5, K 15/5 och K 16/5.