Vilken kanal visar De giriga - på flykt?

Gamla visningar

Saturday (16/5)
TV4 Fakta
04:00-05:10

De giriga - på flykt

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Serien handlar om de aldrig tidigare berättade historierna om ekobrottslingar som duperar investerare och lurar till sig astronomiska summor för att sedan undkomma rättvisan. De bedrägerier som brottslingarna utsätter sina offer för nuförtiden är mer sofistikerade än någonsin tidigare.Del 7 av 7. Säsongsavslutning. Niesha Jackson och hennes pojkvän är på flykt från rättvisan och anklagas för att ha styrt ett utbrett kreditkortsbedrägeri. Jim Eberhart och partnern Eugene Carriere drev ett bluffföretag online och kom över flera miljoner dollar innan de flydde.
Friday (15/5)
TV4 Fakta
04:00-05:10

De giriga - på flykt

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Serien handlar om de aldrig tidigare berättade historierna om ekobrottslingar som duperar investerare och lurar till sig astronomiska summor för att sedan undkomma rättvisan. De bedrägerier som brottslingarna utsätter sina offer för nuförtiden är mer sofistikerade än någonsin tidigare.Del 6 av 7. En man inom matvarubranschen anklagas för att ha tagit emot mutor. En far lurar tillsammans med sin son människor som nu riskerar att förlora sina hem.
Thursday (14/5)
TV4 Fakta
04:00-05:10

De giriga - på flykt

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Serien handlar om de aldrig tidigare berättade historierna om ekobrottslingar som duperar investerare och lurar till sig astronomiska summor för att sedan undkomma rättvisan. De bedrägerier som brottslingarna utsätter sina offer för nuförtiden är mer sofistikerade än någonsin tidigare.Del 5 av 7. Slobodan Lunic och hans partner Scott Holmberg påstås ha kommit över 37 miljoner dollar genom att mixtra med inkomster från telefonautomater. Lunic jagas nu av FBI. Telefonförsäljningsmagnaten Luis Ferreira lurar människor att investera i hans företag Spyker Consulting.
Wednesday (13/5)
TV4 Fakta
04:00-05:10

De giriga - på flykt

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Serien handlar om de aldrig tidigare berättade historierna om ekobrottslingar som duperar investerare och lurar till sig astronomiska summor för att sedan undkomma rättvisan. De bedrägerier som brottslingarna utsätter sina offer för nuförtiden är mer sofistikerade än någonsin tidigare.Del 4 av 7. Joe McCool lurar pensionärer att investera sina livsbesparingar och Jim Hammes är mannen som lurat alla, inklusive sin egen familj. Han har förskingrat miljoner dollar från sin arbetsgivare och sedan försvunnit.