När går Jamie Oliver i det fede USA - Los Angeles?

Gamla visningar

Sunday (31/5)
DR1
06:30-07:15

Jamie Oliver i det fede USA - Los Angeles

Jamie er spændt på den nye formand for skolekommissionen. I et forsøg på at overbevise om sin seriøsitet arrangerer Jamie en meget populær kokkekonkurrence, som oven i købet bliver vundet af en af Jamies egne elever, Sophia. Mødet med formanden John Deasy går over al forventning. Han er lydhør over for Jamies ideer, og da de to sammen i et tv-talkshow annoncerer, at der ikke længere vil være sødet mælk på nogle af distriktets skoler, går det op for Jamie Oliver, at det måske alligevel er lykkedes ham at udrette noget i Los Angeles.
Saturday (30/5)
DR1
06:30-07:15

Jamie Oliver i det fede USA - Los Angeles

Jamie Oliver holder en tale ved en konference for 2000 skolemad-ansvarlige i håb om at én af dem vil tage imod hans tilbud om en total omlægning af tilbud i deres skolekantiner. Pavel fra Santa Clarita skoledistriktet tager imod Jamies tilbud, men gassen går hurtigt af ballonen, da hans skolebestyrelse siger nej. Men måske er der håb forude. Jamie hører, at formanden for skolekommissionen, den fjendligt indstillede Ray Cortinez, er holdt op. Måske vil den nye formand være mere lydhør?
Sunday (24/5)
DR1
06:25-07:10

Jamie Oliver i det fede USA - Los Angeles

Jamie må ikke lave mad, men må gerne undervise. Men efter en time, hvor han forsøger at vise eleverne, hvilken fremtid med overvægt og sukkersyge, der venter dem, hvis de ikke lægger deres kostvaner om, bliver han forment adgang til skolens område. Han beslutter at flytte sit køkken lige over for skolen, og prøver igen at appellerer til skolekommissionen, men bliver skældt huden huden fuld af formanden, Ray Cortinez.
Saturday (23/5)
DR1
06:35-07:20

Jamie Oliver i det fede USA - Los Angeles

Den stadigt mere fjendligt indstillede skolebestyrelse lukker også ned på Jamies smagsprøver på en alternativ kantinemenu. I sin frustration henvender Jamie sig til nogle af forældrene for hjælp, og deres reaktion hjælper lidt på hans humør. Dino, ejeren af den fast food restaurant, som Jamie forsøger at ændre til et sundt alternativ, er imidlertid hverken til at hugge eller stikke i.
Sunday (17/5)
DR1
06:30-07:15

Jamie Oliver i det fede USA - Los Angeles

Jamie fortsætter sin madrevolution i Los Angeles. Da han er blevet forment adgang til skolekantinerne, tager han et arbejde som madlavningslærer, selvfølgelig med den lumske bagtanke at få sine elever til at lave mad til hele skolen. Han giver først op, da han bliver truet med politiet. Heller ikke Jamies forsøg på at revolutionere en lokal fast food restaurant falder særlig heldigt ud.
Saturday (16/5)
DR1
06:30-07:15

Jamie Oliver i det fede USA - Los Angeles

Fra USA's mest usunde by, Huntington, forsøger Jamie Oliver at fortsætte sin madrevolution i Los Angeles, hvor fedmeepidemien også er grasserende, ikke mindst i skolerne, hvor kantinemaden er lige så vitaminfattig, kalorierig og brun som i Huntington, og mælken ikke kan fås uden sukker. Men Jamies første møde med de lokale skolemyndigheder falder ikke særlig heldigt ud. De smækker simpelthen døren i for næsen af ham!