Vilken kanal visar Talang Sverige?

Gamla visningar

Saturday (15/8)
TV3
19:00-20:00

Talang Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta. Vill du dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister? Då är du välkommen upp på scenen framför Robert Aschberg, Shirley Clamp, Carolina Gynning och Tobias Karlsson i Talangjuryn. I kulisserna hittar vi programledarna Adam Alsing och Malin Gramer som vägleder de modiga artisterna. Vi vågar redan nu påstå att svenskarna är ett mycket färgstarkt och mer spännande folk än vad du någonsin anat. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor. I kvällens avsnitt av Talang Sverige blir det tillbakablickar på säsongen som gått. Allt från första auditionprogrammet till Jon Henriks triumf i gårdagens final.
Saturday (8/8)
TV3
18:00-20:00

Talang Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta. Vill du dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister? Då är du välkommen upp på scenen framför Robert Aschberg, Shirley Clamp, Carolina Gynning och Tobias Karlsson i Talangjuryn. I kulisserna hittar vi programledarna Adam Alsing och Malin Gramer som vägleder de modiga artisterna. Vi vågar redan nu påstå att svenskarna är ett mycket färgstarkt och mer spännande folk än vad du någonsin anat. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor. Det är dags för final i Talang Sverige. I månader sökte vi med ljus och lykta efter de största talangerna i landet. Vi hittade dansande hästar, svärdslukande åldringar, våghalsiga akrobater, undersköna sångare och märkliga talanger som undandrar sig all beskrivning. Men av hundratals tävlande finns nu bara tio kvar. I finalen ligger all makt hos tittarna som avgör vem som vinner Talang Sverige 2014 och en miljon kronor. Finalen sänds live från Axa Sportscenter i Södertälje. Efter 13 veckor är det dags för tittarna att utse Sveriges största talang 2014. I finalen tävlar tio talanger, varav nio kommer från de tre delfinalerna och en har fått ett wildcard av juryn bestående av Shirley Clamp, Tobias Karlsson, Robert Aschberg och Carolina Gynning. Talang Sverige leds Adam Alsing.
Saturday (1/8)
TV3
18:00-20:00

Talang Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta. Vill du dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister? Då är du välkommen upp på scenen framför Robert Aschberg, Shirley Clamp, Carolina Gynning och Tobias Karlsson i Talangjuryn. I kulisserna hittar vi programledarna Adam Alsing och Malin Gramer som vägleder de modiga artisterna. Vi vågar redan nu påstå att svenskarna är ett mycket färgstarkt och mer spännande folk än vad du någonsin anat. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor. I delfinal tre återvänder den våghalsige mc-fantomen Lazy Joe till Talang Sverige. I sin audition stod han på händer när hans motorcykel rullade i 70km/h. Nu utlovar han ett ännu mer våghalsigt nummer. Den här veckan ser vi även Rebecka som fick juryn att gråta när hon sjöng för sin döde bror och de dansande pojkarna i Until the end crew, som möttes på flyktingförläggningen. Delfinalen sänds live från Axa Sportscenter i Södertälje och det är tittarna som telefonröstar fram sina favoriter till finalen, där en miljon kronor står på spel.
Saturday (25/7)
TV3
18:00-20:00

Talang Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta. Vill du dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister? Då är du välkommen upp på scenen framför Robert Aschberg, Shirley Clamp, Carolina Gynning och Tobias Karlsson i Talangjuryn. I kulisserna hittar vi programledarna Adam Alsing och Malin Gramer som vägleder de modiga artisterna. Vi vågar redan nu påstå att svenskarna är ett mycket färgstarkt och mer spännande folk än vad du någonsin anat. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor. Shirley Clamps rörmokare är tillbaka i Talang Sverige redo att chocka tittarna med ännu en snuskig visa. I auditionprogrammet sjöng han ju att hade "ollat" hela Shirleys hus. Frågan är vad han har i sin burleska verktygslåda inför delfinal två? Bland kvällens tolv delfinalister ser vi även sångerskan Josefin Nilsson som fick juryns ögon att tåras och magins eget pojkband Magicians with balls. Delfinalen sänds live från Axa Sportscenter i Södertälje och det är tittarna som telefonröstar fram sina favoriter till finalen, där en miljon kronor står på spel.
Saturday (18/7)
TV3
18:00-20:00

Talang Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta. Vill du dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister? Då är du välkommen upp på scenen framför Robert Aschberg, Shirley Clamp, Carolina Gynning och Tobias Karlsson i Talangjuryn. I kulisserna hittar vi programledarna Adam Alsing och Malin Gramer som vägleder de modiga artisterna. Vi vågar redan nu påstå att svenskarna är ett mycket färgstarkt och mer spännande folk än vad du någonsin anat. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor. På måndag startar de livesända delfinalerna i Talang Sverige då tittarna är med och telefonröstar. I första delfinalen ser vi bland andra Jon Henrik Fjällgren, Rackartygarna, Grounded och Dotse. De tre delfinalerna sänds live från Axa Sportscenter i Södertälje. Varje vecka tävlar tolv akter om en plats i finalen och en miljon kronor i prispengar.
Saturday (11/7)
TV3
19:00-20:00

Talang Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta. Vill du dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister? Då är du välkommen upp på scenen framför Robert Aschberg, Shirley Clamp, Carolina Gynning och Tobias Karlsson i Talangjuryn. I kulisserna hittar vi programledarna Adam Alsing och Malin Gramer som vägleder de modiga artisterna. Vi vågar redan nu påstå att svenskarna är ett mycket färgstarkt och mer spännande folk än vad du någonsin anat. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor. Ikväll är det dags för slutaudition i Talang Sverige. Nu ska juryn bestämma vilka 32 bidrag som får fortsätta att tävla om en miljon kronor i de livesända delfinalerna. Kommer Jon Henrik att få fortsätta med sin jojk? Får vi se rörmokaren som sjunger snuskvisor? Är den dansande hästen bra nog för att tävla om slutsegern? Kan den galna mc-killen Lazy Joe gasa sig genom hindret som utgörs av juryn? I kvällens program går Gynning, Aschberg, Tobbe och Shirley igenom ett hundratal bidrag som föll juryn i smaken under auditionturnén. Bara 32 får plats i delfinalerna.
Saturday (4/7)
TV3
19:00-20:00

Talang Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta. Vill du dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister? Då är du välkommen upp på scenen framför Robert Aschberg, Shirley Clamp, Carolina Gynning och Tobias Karlsson i Talangjuryn. I kulisserna hittar vi programledarna Adam Alsing och Malin Gramer som vägleder de modiga artisterna. Vi vågar redan nu påstå att svenskarna är ett mycket färgstarkt och mer spännande folk än vad du någonsin anat. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor. Den här veckan blir något att minnas för juryn. De får nämligen uppleva en svensk som ska visa varför han anses ha världens bästa minne. Dessutom blir det ett par dansnummer som får Tobbe att explodera av glädje och en arbetslös småbarnspappa som sjunger så att byxbenen fladdrar på juryn. Men som alltid är frågan om någon av artisterna kan övertyga Aschberg, Gynning, Clamp och Tobbe att deras konster är värda seger i Talang Sverige och en miljon kronor. Avsnitt 8 av 13.
Saturday (27/6)
TV3
19:00-20:00

Talang Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta. Vill du dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister? Då är du välkommen upp på scenen framför Robert Aschberg, Shirley Clamp, Carolina Gynning och Tobias Karlsson i Talangjuryn. I kulisserna hittar vi programledarna Adam Alsing och Malin Gramer som vägleder de modiga artisterna. Vi vågar redan nu påstå att svenskarna är ett mycket färgstarkt och mer spännande folk än vad du någonsin anat. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor. Den här veckan blir det idel överraskningar och starka känslor i Talang Sverige. Vi möter Tommy som enligt läkarna inte ska kunna gå, men som ändå gör konster som tar andan ur juryn. Men starkast intryck gör kanske 11-årige Jakob som sjunger så att mammas tårar rinner. Dessutom blir det många skratt med komikern som också är akrobat. Men som alltid är frågan om någon av artisterna kan övertyga Aschberg, Gynning, Clamp och Tobbe att deras konster är värda seger i Talang Sverige och en miljon kronor.
Saturday (20/6)
TV3
19:00-20:00

Talang Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta. Vill du dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister? Då är du välkommen upp på scenen framför Robert Aschberg, Shirley Clamp, Carolina Gynning och Tobias Karlsson i Talangjuryn. I kulisserna hittar vi programledarna Adam Alsing och Malin Gramer som vägleder de modiga artisterna. Vi vågar redan nu påstå att svenskarna är ett mycket färgstarkt och mer spännande folk än vad du någonsin anat. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor. I det sjätte avsnittet av Talang Sverige möter vi flyktingpojkarna som dansar tillsammans för att motverka rasism. Vi möter också nunnorna som får juryn att rodna, 11-åriga Nea som spelar trummor som Jon Bonham och 15-årige Adrian som charmar alla med fransk magi. Frågan är om någon av artisterna kan övertyga Aschberg, Gynning, Clamp och Tobbe att deras konster är värda seger i Talang Sverige och en miljon kronor.
Saturday (13/6)
TV3
19:00-20:00

Talang Sverige

Jakten på Sveriges största och mest oväntade talanger kan börja. Under en auditionturné reser Talang Sverige runt till stora arenor i Sverige för att locka fram svenskarnas dolda begåvningar. Och det finns inga begränsningar för vem som kan delta. Vill du dansa med en häst, göra entré i en monsterbil, spruta eld, utöva livsfarlig luftakrobatik eller bara sjunga så hjärtan brister? Då är du välkommen upp på scenen framför Robert Aschberg, Shirley Clamp, Carolina Gynning och Tobias Karlsson i Talangjuryn. I kulisserna hittar vi programledarna Adam Alsing och Malin Gramer som vägleder de modiga artisterna. Vi vågar redan nu påstå att svenskarna är ett mycket färgstarkt och mer spännande folk än vad du någonsin anat. Talang Sverige sänds i 13 avsnitt varav tre direktsända semifinaler samt en direktsänd final där vinnaren får en miljon kronor. Twisted Family är dansgruppen där föräldrar och barn dansar tillsammans. I kvällens Talang Sverige genomför de en duell mellan generationerna som får publiken att jubla. Dessutom möter vi hästen som enligt Tobias Karlsson dansar bättre än Peppe Eng och mannen som jonglerar naken med innebandyklubba. Frågan är om någon av artisterna kan övertyga Aschberg, Gynning, Clamp och Tobbe att deras konster är värda seger i Talang Sverige och en miljon kronor.