Var visas Team Bachstad - kurs Mongoliet?

Gamla visningar

Saturday (6/6)
DR1
06:15-06:45

Team Bachstad - kurs Mongoliet

Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlig rejse. (6:6) Nordvision fra Norge.
Sunday (31/5)
DR1
06:00-06:30

Team Bachstad - kurs Mongoliet

Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (5:6) Nordvision fra Norge.
Saturday (30/5)
DR1
06:00-06:30

Team Bachstad - kurs Mongoliet

Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (4:6) Nordvision fra Norge.
Sunday (24/5)
DR1
05:55-06:25

Team Bachstad - kurs Mongoliet

Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (3:6) Nordvision fra Norge.
Saturday (23/5)
DR1
06:05-06:35

Team Bachstad - kurs Mongoliet

Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (2:6) Nordvision fra Norge.
Sunday (17/5)
DR1
06:00-06:30

Team Bachstad - kurs Mongoliet

Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (1:6) Nordvision fra Norge.