När börjar Morder jages II?

Gamla visningar

Monday (29/6)
DR2
00:00-01:30

Morder jages II

Paul Spector er blevet anholdt, men Stella Gibson kan ikke få et ord ud af den frygtede seriemorder. Mens Gibson forsøger at bygge en sag mod Spector, er han fast besluttet på at bevare kontrollen. Og da Gibson og Spector sidder ansigt til ansigt i forhørslokalet, er det en psykologisk dyst, som de begge desperat ønsker at vinde. Stella Gibson: Gillian Anderson. Paul Spector: Jamie Dornan.
Sunday (21/6)
DR2
23:00-00:00

Morder jages II

Stella Gibson har sat seriemorderen Paul Spector under intens overvågning i håb om at finde den bortførte Rose i live. Men Spector er snu og uforudsigelig. Han går i gang med at fjerne beviserne mod sig. Og snart tvinger en dramatisk hændelse tilmed Gibson til at ændre planer. Stella Gibson: Gillian Anderson. Paul Spector: Jamie Dornan.
Monday (15/6)
DR2
00:00-01:00

Morder jages II

Stella Gibsons jagt på seriemorderen Paul Spector er blevet mere personlig, end den erfarne kommissær bryder sig om. Spector er brudt ind på hendes hotelværelse og har taget billeder af hendes dagbog. Han kender nu hendes mest intime hemmeligheder. Og han er tilmed så selvsikker, at han er begyndt at besøge et af sine ofre på hospitalet. Stella Gibson: Gillian Anderson. Paul Spector: Jamie Dornan.
Monday (8/6)
DR2
00:00-01:00

Morder jages II

Seriemorderen Paul Spector har bortført vidnet Rose Stagg. Kommissær Stella Gibson kender nu hans identitet, og nu starter et kapløb med tiden for at finde frem til ham tidsnok til at redde Rose. Men Spector er hele tiden et skridt foran politiet, og nu planlægger han sit hidtil mest dristige træk. Stella Gibson: Gillian Anderson. Paul Spector: Jamie Dornan.
Monday (1/6)
DR2
00:00-01:00

Morder jages II

Kommissær Stella Gibson jager seriemorderen Paul Spector uden at kende hans identitet. Spector er vendt tilbage til Belfast for at slette alle spor, der kan lede politiet til ham. Gibson indser, at han har opsporet vidnet Rose Stagg. Gibson frygter for hendes liv, og hun må tilmed erkende, at det er hendes skyld, at Spector fandt frem til Rose. Stella Gibson: Gillian Anderson. Paul Spector: Jamie Dornan.
Sunday (24/5)
DR2
23:30-00:30

Morder jages II

På overfladen er Paul Spector en helt almindelig mand med kone og to små børn. Men bag facaden gemmer der sig en afsporet kvindemorder. Kommissær Stella Gibson jager Spector uden at kende hans identitet. Spectors seneste offer er i live og er nu kommet til bevidsthed. Kan hun hjælpe Gibson på sporet af Spector? Stella Gibson: Gillian Anderson. Paul Spector: Jamie Dornan.