Var visas Våra omgjorda kroppar?

Gamla visningar

Sunday (21/6)
Kanal 11
16:05-17:05

Våra omgjorda kroppar: Bodyshockers yr 1 - 104 My big boob hell

I detta avsnitt: Katie Piper möter Nicola som ångrar att hon fördubblade sina brösts storlek. Hon tar också en titt på nya trenden "tuttiering" och skador som hårextensions kan ställa till. Vi möter personer i Storbritannien som antingen ångrar sina tidigare kosmetiska operationer eller kroppsdekorationer och vill ha dessa tillbakaändrade till sitt ursprungliga skick, eller som planerar att genomgå sådana operationer. Varje person som vill genomgå en förändring kommer att få träffa en av dem som ångrar sig och vill ha den ogjord, för att diskutera potentiella fallgropar. Brittisk dokumentärserie från 2013. Från Kanal 11 16/6. Originaltitel: Bodyshockers.
Tuesday (16/6)
Kanal 11
20:00-21:00

Våra omgjorda kroppar: Bodyshockers yr 1 - 104 My big boob hell

I detta avsnitt: Katie Piper möter Nicola som ångrar att hon fördubblade sina brösts storlek. Hon tar också en titt på nya trenden "tuttiering" och skador som hårextensions kan ställa till. Vi möter personer i Storbritannien som antingen ångrar sina tidigare kosmetiska operationer eller kroppsdekorationer och vill ha dessa tillbakaändrade till sitt ursprungliga skick, eller som planerar att genomgå sådana operationer. Varje person som vill genomgå en förändring kommer att få träffa en av dem som ångrar sig och vill ha den ogjord, för att diskutera potentiella fallgropar. Brittisk dokumentärserie från 2013. Även Kanal 11 21/6. Originaltitel: Bodyshockers.
Sunday (14/6)
Kanal 11
16:05-17:05

Våra omgjorda kroppar: Bodyshockers yr 1 - 103 My tattoo hell

I detta avsnitt: Katie Piper åker till partystaden Magaluf, där tusentals semesterfirare skaffar sig tatueringar som de sen ångrar. Vi möter personer i Storbritannien som antingen ångrar sina tidigare kosmetiska operationer eller kroppsdekorationer och vill ha dessa tillbakaändrade till sitt ursprungliga skick, eller som planerar att genomgå sådana operationer. Varje person som vill genomgå en förändring kommer att få träffa en av dem som ångrar sig och vill ha den ogjord, för att diskutera potentiella fallgropar. Brittisk dokumentärserie från 2013. Från Kanal 11 9/6. Originaltitel: Bodyshockers.
Tuesday (9/6)
Kanal 11
20:00-21:00

Våra omgjorda kroppar: Bodyshockers yr 1 - 103 My tattoo hell

I detta avsnitt: Katie Piper åker till partystaden Magaluf, där tusentals semesterfirare skaffar sig tatueringar som de sen ångrar. Vi möter personer i Storbritannien som antingen ångrar sina tidigare kosmetiska operationer eller kroppsdekorationer och vill ha dessa tillbakaändrade till sitt ursprungliga skick, eller som planerar att genomgå sådana operationer. Varje person som vill genomgå en förändring kommer att få träffa en av dem som ångrar sig och vill ha den ogjord, för att diskutera potentiella fallgropar. Brittisk dokumentärserie från 2013. Även Kanal 11 14/6. Originaltitel: Bodyshockers.
Sunday (7/6)
Kanal 11
16:05-17:05

Våra omgjorda kroppar: Bodyshockers yr 1 - 102 My piercing hell

I detta avsnitt: Katie Piper möter Emily som har örsnibbar stora som läskburkar, och Pete som vill ta bort sin tatuering som var menad som en hyllning till popstjärnan Pink, men som liknar Justin Bieber. Vi möter personer i Storbritannien som antingen ångrar sina tidigare kosmetiska operationer eller kroppsdekorationer och vill ha dessa tillbakaändrade till sitt ursprungliga skick, eller som planerar att genomgå sådana operationer. Varje person som vill genomgå en förändring kommer att få träffa en av dem som ångrar sig och vill ha den ogjord, för att diskutera potentiella fallgropar. Brittisk dokumentärserie från 2013. Från Kanal 11 2/6. Originaltitel: Bodyshockers.
Tuesday (2/6)
Kanal 11
20:00-21:00

Våra omgjorda kroppar: Bodyshockers yr 1 - 102 My piercing hell

I detta avsnitt: Katie Piper möter Emily som har örsnibbar stora som läskburkar, och Pete som vill ta bort sin tatuering som var menad som en hyllning till popstjärnan Pink, men som liknar Justin Bieber. Vi möter personer i Storbritannien som antingen ångrar sina tidigare kosmetiska operationer eller kroppsdekorationer och vill ha dessa tillbakaändrade till sitt ursprungliga skick, eller som planerar att genomgå sådana operationer. Varje person som vill genomgå en förändring kommer att få träffa en av dem som ångrar sig och vill ha den ogjord, för att diskutera potentiella fallgropar. Brittisk dokumentärserie från 2013. Även Kanal 11 7/6. Originaltitel: Bodyshockers.
Sunday (31/5)
Kanal 11
16:05-17:05

Våra omgjorda kroppar: Bodyshockers yr 1 - 101 My tattoo hell

I detta avsnitt: PREMIÄR. Vi möter personer i Storbritannien som antingen ångrar sina tidigare kosmetiska operationer eller kroppsdekorationer och vill ha dessa tillbakaändrade till sitt ursprungliga skick, eller som planerar att genomgå sådana operationer. Varje person som vill genomgå en förändring kommer att få träffa en av dem som ångrar sig och vill ha den ogjord, för att diskutera potentiella fallgropar. Vi möter personer i Storbritannien som antingen ångrar sina tidigare kosmetiska operationer eller kroppsdekorationer och vill ha dessa tillbakaändrade till sitt ursprungliga skick, eller som planerar att genomgå sådana operationer. Varje person som vill genomgå en förändring kommer att få träffa en av dem som ångrar sig och vill ha den ogjord, för att diskutera potentiella fallgropar. Brittisk dokumentärserie från 2013. Från Kanal 11 26/5. Originaltitel: Bodyshockers.
Tuesday (26/5)
Kanal 11
20:00-21:00

Våra omgjorda kroppar: Bodyshockers yr 1 - 101 My tattoo hell

I detta avsnitt: PREMIÄR. Vi möter personer i Storbritannien som antingen ångrar sina tidigare kosmetiska operationer eller kroppsdekorationer och vill ha dessa tillbakaändrade till sitt ursprungliga skick, eller som planerar att genomgå sådana operationer. Varje person som vill genomgå en förändring kommer att få träffa en av dem som ångrar sig och vill ha den ogjord, för att diskutera potentiella fallgropar. Vi möter personer i Storbritannien som antingen ångrar sina tidigare kosmetiska operationer eller kroppsdekorationer och vill ha dessa tillbakaändrade till sitt ursprungliga skick, eller som planerar att genomgå sådana operationer. Varje person som vill genomgå en förändring kommer att få träffa en av dem som ångrar sig och vill ha den ogjord, för att diskutera potentiella fallgropar. Brittisk dokumentärserie från 2013. Även Kanal 11 31/5. Originaltitel: Bodyshockers.