När börjar Walkabout?

Gamla visningar

Sunday (30/8)
DR2
11:30-12:10

Walkabout

For alle andre end lige chaufføren spreder Nils og Ronnys pølsevogn "Doris" stor glæde i den lille engelske landby, som Nils og Ronny er nået til. Nu skal den videre ud på landevejen, på vej til en søndagsmiddag, men det bliver en lang tur med utallige stop undervejs. Ikke fordi motoren er ved at brænde sammen, men fordi Ronny samler alle de døde op, der er blevet trafikdræbt. Det er jo skik og brug at have en gave med til værten? Nordvision fra Norge.
Sunday (23/8)
DR2
11:25-12:05

Walkabout

Nils og Ronny lægger nu ud med deres "Love of England-tour", og det sker standsmæssigt: i en knaldrosa isbil, der nu er "ombygget-til-pølsevogn". Deres odysse, som kontaktsøgende sælgere af wienerpølser, bliver slet ikke problemfri. Nordvision fra Norge.
Sunday (16/8)
DR2
12:35-13:15

Walkabout

I et af verdens mest intense konfliktområder går Nils og Ronny rundt i Gazas gader på jagt efter lidt af det, man aldrig møder I nyhedsreportagerne. I en meget lille båd tager de to herrer - i dag i fint tøj - ud med fiskeren, der er blevet skudt to gange for at komme for tæt på den usynlige grænse i havet. I dag har fiskeren her dog planlagt at tage en smule længere ud - og her satser han alt på, at de israelske patruljebåde ikke skyder han nye gæster. Nordvision fra Norge.
Sunday (9/8)
DR2
13:00-13:40

Walkabout

Nils og Ronny er taget til et af verdens mest intense konfliktområder - Gaza. Nils får den inspirerende, men ikke helt så gennemtænkte idé, at de skal hjælpe Gazas isolerede kunstnere med at nå ud til et større publikum. Planen er, at de skal smugle ikke mindre end 42 kunstværker forbi væbnede vagter, gennem illegale tunneler og ud af Gaza. Det kan måske være svært at se hvordan den plan kan lykkes ... Nordvision fra Norge.
Sunday (2/8)
DR2
12:30-13:10

Walkabout

Nils og Ronny fortsætter deres rejse gennem USA's 'rustbælte' i deres 760 hk monster-Camaro. De er nu nået til den lille stålby Braddock, der er et uhyggeligt eksempel på, hvor galt det er gået med USA's traditionelle industri. Her er 20.000 indbyggere blevet til bare 2000, og de fleste af dem er uden arbejde. Nils og Ronny tilbringer 24 timer i byen, og i jagten på svar ender de med at blive anholdt! Nordvision fra Norge.
Sunday (26/7)
DR2
12:35-13:15

Walkabout

Nils og Ronny fortsætter deres rejse rundt i USA, og nu vil de kigge nærmere på Pennsylvania, Ohio og Michigan, engang kendt som USA's mægtige 'stålbælte'. Disse byer lagde grunden til landets magt og rigdom, men i dag står kun rester tilbage af fordums storhed. Nils & Ronny rejser 4000 km gennem det, som nu ydmygende kaldes "Rustbæltet", men de to herrer kører i flot stil! I deres monster af en bil - der har 760 hk under panseret - møder de Allan, som bor alene i verdens største nedlagte fabrik, de besøger en lamafarm, og så ender de midt i en bizar djævleuddrivelse. Nordvision fra Norge.
Sunday (19/7)
DR2
12:30-13:10

Walkabout

Nils og Ronny fortsætter deres rejse og tager fra Columbia til USA, nærmere bestemt Detroit - byen, der engang var USA's industrielle motor med næsten to millioner indbyggere, nu et postapokalyptisk skrækscenario, hvor mere end 100.000 huse står udbrændte og tomme, og hvor den hårdt prøvede befolkning, nu reduceret til færre end 700.000 mennesker, forsøger at overleve. Nils & Ronny leder efter et lys for enden af tunnelen i den største by, der nogen sinde er gået konkurs. The American Dream kan være svær at finde her. Nordvision fra Norge.
Sunday (12/7)
DR2
12:15-12:55

Walkabout

I en 50 år gammel, smukt dekoreret Land Rover og med en inkontinent ged på bagsædet, lægger Nils og Ronny ud på en episk rejse i det ukendte Columbia, et land fuld af ufortalte historier og farverige karakterer, og vi får en sjælden og værdifuld indsigt i et af verdens mest berygtede lande. I et anfald af overmod arrangerer de to herrer "Colombia got talent" i en lille landsby i Andesbjergene, og responsen er overvældende. Rejsen ender i Columbias fattigste by dybt inde i Amazonas jungle, hvor ekstremt voldelige paramilitære grupper driver illegal guldgraveri og har en enorm kokainindustri. Ronny og Nils får tungt bevæbnede livvagter! Nordvision fra Norge.
Sunday (5/7)
DR2
12:20-13:00

Walkabout

Hvis det at blive kidnappet, skudt eller havne i den forkerte ende af en brølende motorsav virker spændende, plejede Columbia at være et sikkert ferievalg. Alt dette kan stadig opleves i det smukke land, men i modsætning til før må man nu arbejde lidt for det, hvis man skulle ønske at se den side af landet. I en 50 år gammel, smukt dekoreret Land Rover og med en inkontinent ged på bagsædet, lægger Nils og Ronny ud på en episk rejse i det ukendte Columbia, et land fuld af ufortalte historier og farverige karakterer, og vi får en sjælden og værdifuld indsigt i et af verdens mest berygtede lande. Nordvision fra Norge.