Var visas Amazing Race: All-Stars?

Gamla visningar

Sunday (16/8)
TV6
19:00-20:00

Amazing Race: All-Stars

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Men succéseriens 24:e omgång har en twist: alla deltagarna har varit med förut! Dessa rutinerade lag beger sig ut på ännu en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de i galna utmaningar, en del psykiska och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt slocknar drömmen om att segra för ett av paren. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Deltagarna kämpar sig mot mållinjen i Las Vegas och utför ett magiskt uppdrag utformat av illusionisten David Copperfield. Vilka två deltagare kommer att kamma hem prispengarna?
Sunday (9/8)
TV6
19:00-20:00

Amazing Race: All-Stars

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Men succéseriens 24:e omgång har en twist: alla deltagarna har varit med förut! Dessa rutinerade lag beger sig ut på ännu en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de i galna utmaningar, en del psykiska och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt slocknar drömmen om att segra för ett av paren. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Kampen fortsätter i England och Wales. De fyra lagen möts i en fotbollstävling på en legendarisk arena. Senare får de välja mellan att skjuta lerduvor och att kasta vattenfyllda stövlar.
Sunday (2/8)
TV6
19:00-20:00

Amazing Race: All-Stars

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Men succéseriens 24:e omgång har en twist: alla deltagarna har varit med förut! Dessa rutinerade lag beger sig ut på ännu en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de i galna utmaningar, en del psykiska och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt slocknar drömmen om att segra för ett av paren. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Tävlingen fortsätter i Spanien, där en person ur varje lag måste raka en ballong med ett vasst rakblad. Därefter ska deltagarna antingen lära sig flamenco eller kämpa mot jättelika tjurar.
Sunday (26/7)
TV6
19:00-20:00

Amazing Race: All-Stars

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Men succéseriens 24:e omgång har en twist: alla deltagarna har varit med förut! Dessa rutinerade lag beger sig ut på ännu en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de i galna utmaningar, en del psykiska och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt slocknar drömmen om att segra för ett av paren. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Tävlingen fortsätter i Schweiz där lagen måste städa upp i ett kvaddat hotellrum. Senare ska en person ur varje lag transportera mjölkförpackningar med hjälp av schweiziska sennenhundar.
Sunday (19/7)
TV6
19:00-20:00

Amazing Race: All-Stars

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Men succéseriens 24:e omgång har en twist: alla deltagarna har varit med förut! Dessa rutinerade lag beger sig ut på ännu en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de i galna utmaningar, en del psykiska och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt slocknar drömmen om att segra för ett av paren. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Tävlingen fortsätter i Orvieto, i Italien, där de sex återstående lagen får en dubbel utmaning. Laget "The Cowboys" överväger att fatta ett stort beslut.
Sunday (12/7)
TV6
19:00-20:00

Amazing Race: All-Stars

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Men succéseriens 24:e omgång har en twist: alla deltagarna har varit med förut! Dessa rutinerade lag beger sig ut på ännu en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de i galna utmaningar, en del psykiska och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt slocknar drömmen om att segra för ett av paren. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Kampen fortsätter i Rom. Nu måste paren välja mellan att klä sig som gladiatorer och lära sig att strida, och att vinna ett lopp med fjärrstyrda vagnar.
Sunday (5/7)
TV6
19:00-20:00

Amazing Race: All-Stars

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Men succéseriens 24:e omgång har en twist: alla deltagarna har varit med förut! Dessa rutinerade lag beger sig ut på ännu en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de i galna utmaningar, en del psykiska och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt slocknar drömmen om att segra för ett av paren. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Deltagarna kämpar vidare i Sri Lanka där en utmattande tävling suger musten ur dem. De måste sedan jäkta över landsbygden mot sitt depåstopp.
Sunday (28/6)
TV6
19:00-20:00

Amazing Race: All-Stars

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Men succéseriens 24:e omgång har en twist: alla deltagarna har varit med förut! Dessa rutinerade lag beger sig ut på ännu en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de i galna utmaningar, en del psykiska och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt slocknar drömmen om att segra för ett av paren. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Tävlingen fortsätter i Colombo, i Sri Lanka. Lagen får välja mellan att fiska och att lära sig en traditionell dans för att få en ledtråd.
Sunday (21/6)
TV6
19:00-20:00

Amazing Race: All-Stars

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Men succéseriens 24:e omgång har en twist: alla deltagarna har varit med förut! Dessa rutinerade lag beger sig ut på ännu en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de i galna utmaningar, en del psykiska och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt slocknar drömmen om att segra för ett av paren. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Kampen fortsätter i Kuala Lumpur, i Malaysia. En av deltagarnas fötter börjar att blöda under en deltävling, och en annan lagmedlem bryter ihop vid en svår utmaning.
Sunday (14/6)
TV6
19:00-20:00

Amazing Race: All-Stars

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Men succéseriens 24:e omgång har en twist: alla deltagarna har varit med förut! Dessa rutinerade lag beger sig ut på ännu en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de i galna utmaningar, en del psykiska och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt slocknar drömmen om att segra för ett av paren. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Äventyrsresan fortsätter i Malaysia, där deltagarna måste tillverka flottar av bambu och åka ner för en fors, mitt i djungeln.