När går Uppdrag: Missbruk special?

Gamla visningar

Monday (8/6)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Uppdrag: Missbruk special

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Serien följer människor i destruktiva missbruk och personer som har lyckats ta sig ur sitt beroende och nu gör allt för att hjälpa andra. Programmet ger också en tydlig bild av hur mycket familj och anhöriga lider av att se någon närstående försvinna in i ett missbruk oavsett typ.Del 10 av 10. Sista delen. I Boston är heroinmissbruk ett vanligt problem bland unga. Föräldrar och myndigheter kämpar för att hjälpa ungdomarna ur missbruket bland annat med hjälp av domstolsbeslut som ger rätt till tvångsvård i allvarliga fall.
Sunday (7/6)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Uppdrag: Missbruk special

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Serien följer människor i destruktiva missbruk och personer som har lyckats ta sig ur sitt beroende och nu gör allt för att hjälpa andra. Programmet ger också en tydlig bild av hur mycket familj och anhöriga lider av att se någon närstående försvinna in i ett missbruk oavsett typ.Del 9 av 10. Fyra unga kvinnor kämpar med både drogberoende och moderskap vid Nexus Recovery Center i Dallas.
Saturday (6/6)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Uppdrag: Missbruk special

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Serien följer människor i destruktiva missbruk och personer som har lyckats ta sig ur sitt beroende och nu gör allt för att hjälpa andra. Programmet ger också en tydlig bild av hur mycket familj och anhöriga lider av att se någon närstående försvinna in i ett missbruk oavsett typ.Del 8 av 10. Scioto County, Ohio ligger högst på listan över handel med receptbelagda läkemedel. Programmet visar hur den här typen av droghandel är förödande för regionen, speciellt med "hillbilly heroin", som är smeknamn för preparatet Oxikodon, är förödande för regionen.
Friday (5/6)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Uppdrag: Missbruk special

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Serien följer människor i destruktiva missbruk och personer som har lyckats ta sig ur sitt beroende och nu gör allt för att hjälpa andra. Programmet ger också en tydlig bild av hur mycket familj och anhöriga lider av att se någon närstående försvinna in i ett missbruk oavsett typ.Del 7 av 10. Heroinmissbruket i Chicagos välbärgade förorter har nått närmast epidemiska proportioner. En sträcka av Eisenhower Expressway går under öknamnet Heroin Highway på grund av droghandeln som sker där. Tre före detta missbrukare som kämpar för att hålla sig rena berättar om sina liv.