När går Gäng genom historien?

Gamla visningar

Sunday (26/7)
TV4 Fakta
11:00-12:00

Gäng genom historien

Brittisk dokumentärserie från 2013. Bröderna Gary och Martin Kemp reser runt för att utforska Storbritanniens olika gängkulturer. De gör en historisk tillbakablick och ser samtidigt på nutida rivaliserande gäng som dominerar de brittiska städerna. Gängen då och nu har mycket gemensamt, visar det sig.Del 8 av 8. Sista delen. Bröderna ställer sig frågan om gängen i dag fortfarande tjänar pengar och behåller sin makt på samma sätt som förr.
Sunday (19/7)
TV4 Fakta
11:00-11:55

Gäng genom historien

Brittisk dokumentärserie från 2013. Bröderna Gary och Martin Kemp reser runt för att utforska Storbritanniens olika gängkulturer. De gör en historisk tillbakablick och ser samtidigt på nutida rivaliserande gäng som dominerar de brittiska städerna. Gängen då och nu har mycket gemensamt, visar det sig.Del 7 av 8. Bröderna undersöker Sheffields brutala gänghistoria som bland annat innehåller den blodiga vendettan mellan de territoriella gängen S3 och S4.
Sunday (12/7)
TV4 Fakta
11:00-11:55

Gäng genom historien

Brittisk dokumentärserie från 2013. Bröderna Gary och Martin Kemp reser runt för att utforska Storbritanniens olika gängkulturer. De gör en historisk tillbakablick och ser samtidigt på nutida rivaliserande gäng som dominerar de brittiska städerna. Gängen då och nu har mycket gemensamt, visar det sig.Del 6 av 8. Gary och Martin gräver ner sig i alla detaljer kring hemska dåd utförda av två väldigt olika gäng, från två olika tidsperioder, i södra London.
Sunday (5/7)
TV4 Fakta
11:00-12:00

Gäng genom historien

Brittisk dokumentärserie från 2013. Bröderna Gary och Martin Kemp reser runt för att utforska Storbritanniens olika gängkulturer. De gör en historisk tillbakablick och ser samtidigt på nutida rivaliserande gäng som dominerar de brittiska städerna. Gängen då och nu har mycket gemensamt, visar det sig.Del 5 av 8. Reprisstart. Bröderna Kemp undersöker Storbritanniens gäng genom historien. I den här episoden tittar de på Glasgow.
Sunday (28/6)
TV4 Fakta
11:00-11:55

Gäng genom historien

Brittisk dokumentärserie från 2013. Bröderna Gary och Martin Kemp reser runt för att utforska Storbritanniens olika gängkulturer. De gör en historisk tillbakablick och ser samtidigt på nutida rivaliserande gäng som dominerar de brittiska städerna. Gängen då och nu har mycket gemensamt, visar det sig.Del 4 av 8. Bröderna Kemp dyker ner i Londons farliga undre värld och undersöker både dåtidens och nutidens hänsynslösa gäng.
Sunday (21/6)
TV4 Fakta
11:00-12:00

Gäng genom historien

Brittisk dokumentärserie från 2013. Bröderna Gary och Martin Kemp reser runt för att utforska Storbritanniens olika gängkulturer. De gör en historisk tillbakablick och ser samtidigt på nutida rivaliserande gäng som dominerar de brittiska städerna. Gängen då och nu har mycket gemensamt, visar det sig.Del 3 av 8. Tidigt på 1900-talet kämpade kriminella gäng för att kontrollera kapplöpningsbanor i England. I Birmingham hette det starkaste gänget Brummagems och de byggde ett kriminellt nätverk som sträckte sig långt utanför staden.
Sunday (14/6)
TV4 Fakta
11:00-12:00

Gäng genom historien

Brittisk dokumentärserie från 2013. Bröderna Gary och Martin Kemp reser runt för att utforska Storbritanniens olika gängkulturer. De gör en historisk tillbakablick och ser samtidigt på nutida rivaliserande gäng som dominerar de brittiska städerna. Gängen då och nu har mycket gemensamt, visar det sig.Del 2 av 8. En ung gängmedlem blir knivdödad på en gata i Manchester. Ett århundrade senare blir en man skjuten till döds i en annan del av staden, ett offer för ytterligare ett gängrelaterat mord.
Sunday (7/6)
TV4 Fakta
12:00-13:00

Gäng genom historien

Brittisk dokumentärserie från 2013. Bröderna Gary och Martin Kemp reser runt för att utforska Storbritanniens olika gängkulturer. De gör en historisk tillbakablick och ser samtidigt på nutida rivaliserande gäng som dominerar de brittiska städerna. Gängen då och nu har mycket gemensamt, visar det sig.Del 2 av 8. Om gänghistoriken i Liverpool. Bland annat tittar man på hur en drogkung på 1990-talet lyckades placera sig på Sunday Times lista över landets rikaste personer.