När går Extant?

Gamla visningar

Tuesday (6/10)
TV4 Sport
00:20-01:15

Extant

Amerikansk science fiction-serie från 2015. När astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett långt solouppdrag upptäcker hon att hon är gravid, något som leder till en rad skrämmande händelser. Några månader senare vaknar hon upp på ett mentalsjukhus och träffar en mystisk främling.Del 5 av 13. Molly upptäcker att Ethan är i livet och hon ger sig av för att hämta hem honom. När det uppstår tveksamheter kring Johns död bestämmer sig JD för att undersöka om Julie är inblandad.
Tuesday (22/9)
Sjuan
00:10-01:05

Extant

Amerikansk science fiction-serie från 2015. När astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett långt solouppdrag upptäcker hon att hon är gravid, något som leder till en rad skrämmande händelser. Några månader senare vaknar hon upp på ett mentalsjukhus och träffar en mystisk främling.Del 3 av 13. Molly får reda på vad som hände med hennes son. Julies beslut att radera Ethans minne får svåra konsekvenser.
Tuesday (15/9)
Sjuan
00:10-01:05

Extant

Amerikansk science fiction-serie från 2015. När astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett långt solouppdrag upptäcker hon att hon är gravid, något som leder till en rad skrämmande händelser. Några månader senare vaknar hon upp på ett mentalsjukhus och träffar en mystisk främling.Del 2 av 13. Molly och JD lär känna en gravid kvinna som har allvarliga symptom samtidigt som Molly börjar ifrågasätta sin mentala hälsa. Julie har svårt att hantera Ethan.
Tuesday (8/9)
TV4
00:10-01:10

Extant

Amerikansk science fiction-serie från 2015. När astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett långt solouppdrag upptäcker hon att hon är gravid, något som leder till en rad skrämmande händelser. Några månader senare vaknar hon upp på ett mentalsjukhus och träffar en mystisk främling.Del 1 av 13. Säsongsstart. Molly befinner sig på ett mentalsjukhus sex månader efter att hennes liv rasat samman när hon hör talas om några bisarra dödsfall som påminner om de hon bevittnat i rymden. Hon bestämmer sig för att rymma och möter polisen JD Richter.
Tuesday (1/9)
Sjuan
00:30-01:25

Extant

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett 13 månader långt solouppdrag. Hemma väntar hennes familj men när hon upptäcker att hon är gravid, något som borde vara omöjligt, ställs allt på ända. En serie händelser tar nu plats som kommer att förändra hela mänsklighetens framtid.Del 11 av 11. Säsongsavslutning. Molly återvänder till rymden i ett försök att få Seraphim att byta kurs och därmed rädda mänskligheten från de dödliga sporerna. John upptäcker att Odins plan har försatt Ethan i fara.
Tuesday (25/8)
Sjuan
00:30-01:25

Extant

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett 13 månader långt solouppdrag. Hemma väntar hennes familj men när hon upptäcker att hon är gravid, något som borde vara omöjligt, ställs allt på ända. En serie händelser tar nu plats som kommer att förändra hela mänsklighetens framtid.Del 10 av 11. När Molly ställs öga mot öga med sin avkomma inser hon att hon har en chans att stoppa den kommande faran. Julie avslöjar några av Odins hemligheter.
Tuesday (18/8)
Sjuan
00:30-01:25

Extant

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett 13 månader långt solouppdrag. Hemma väntar hennes familj men när hon upptäcker att hon är gravid, något som borde vara omöjligt, ställs allt på ända. En serie händelser tar nu plats som kommer att förändra hela mänsklighetens framtid.Del 9 av 11. Samtidigt som avkomman växer sig allt starkare lär sig Molly mer om Yasumoto. Anya tar över när Sparks börjar tvivla på uppdraget. Odin försöker få åtkomst till Ethans system.
Tuesday (11/8)
Sjuan
00:30-02:10

Extant

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett 13 månader långt solouppdrag. Hemma väntar hennes familj men när hon upptäcker att hon är gravid, något som borde vara omöjligt, ställs allt på ända. En serie händelser tar nu plats som kommer att förändra hela mänsklighetens framtid.Del 8 av 11. Sparks förhäxas av synen av sin döda dotter och flyr med Mollys baby till en avlägsen plats. Yasumoto och Molly tvingas samarbeta för att hitta dem.
Tuesday (4/8)
Sjuan
00:30-02:20

Extant

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett 13 månader långt solouppdrag. Hemma väntar hennes familj men när hon upptäcker att hon är gravid, något som borde vara omöjligt, ställs allt på ända. En serie händelser tar nu plats som kommer att förändra hela mänsklighetens framtid.Del 7 av 11. Molly är övertygad om att byrån har hennes baby och hon gör allt för att lista ut var. John upptäcker något skrämmande i Ethans programkod. Kern tar Kryger som gisslan i ett försök att ta tillbaka videofilmen som han stal från ISEA.
Tuesday (28/7)
Sjuan
00:30-01:25

Extant

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Astronauten Molly Woods återvänder till jorden efter ett 13 månader långt solouppdrag. Hemma väntar hennes familj men när hon upptäcker att hon är gravid, något som borde vara omöjligt, ställs allt på ända. En serie händelser tar nu plats som kommer att förändra hela mänsklighetens framtid.Del 6 av 11. Molly får tag på information som kan avslöja den riktiga anledningen till att ISEA valde henne för solouppdraget. Ethan drömmer för första gången, något som han inte programmerats för. Julie träffar en man på gymmet.