Vilken kanal visar Good wife?

Gamla visningar

Tuesday (21/7)
TV4
10:55-11:55

Good wife

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 22 av 22. Säsongsavslutning. Då en ny guvernör ska utses upptäcker Zach att en av valurnorna är trasig och misstänker valfusk. Alicia, Will och Diane skyndar sig att stoppa valet. Cary får ett lockande erbjudande från ett oväntat håll.
Monday (20/7)
TV4
10:55-11:55

Good wife

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 21 av 22. För att göra sin mamma en tjänst går Alicia med på att representera några dataprogrammerare som ifrågasätter sina arbetskontrakt. Hennes förslag om att de ska bilda ett fack visar sig få oväntade konsekvenser.
Friday (17/7)
TV4
10:55-11:55

Good wife

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 20 av 22. Will och Alicia representerar en 18-årig kvinna som anklagat sin klasskamrat för våldtäkt. Nu vill hon stämma honom eftersom han undkommit ett fängelsestraff genom att erkänna sig skyldig. Alicia är misstänksam till Carys framtidsplaner. Kalinda håller ett öga på Robin.
Thursday (16/7)
TV4
10:55-11:55

Good wife

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 19 av 22. Alicia och Will tvingas skynda sig till en rättegång, utan att ha haft tid att förbereda sig, när deras förmögna klient Colin Sweeney riskerar fängelse för ett mindre brott. Diane ber sin före detta pojkvän, vapenexperten Kurt McVeigh, att hjälpa teamet med ett fall.
Wednesday (15/7)
TV4
10:55-11:55

Good wife

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 18 av 22. När en oberäknelig och stridslysten klient mördas ber polisen Alicia om hjälp med att få fram information om honom. Men Will och Diane råder henne att vara försiktig då mördaren kan vara ute efter någon i hennes närhet.
Tuesday (14/7)
TV4
10:55-11:55

Good wife

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 17 av 22. Alicia och Will försvarar en klient vars försäkringsbolag vägrar betala dennes livsnödvändiga operation. Cary inser hur svårt det är att arbeta med hans far. Peter får ett speciellt välkomnande av Alicia.
Monday (13/7)
TV4
10:55-11:55

Good wife

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 16 av 22. När Alicia förbereder sig på att försvara knarklangaren Lemond Bishop tvingas hon arbeta med Charles Lester, en advokat från en annan firma. Men när vittnena börjar ändra sina historier misstänker Alicia att Charles trevliga yttre döljer en mörkare karaktär.
Friday (10/7)
TV4
10:55-11:50

Good wife

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 15 av 22. Justitiedepartementet uppger att de har fler personer som kan vittna mot Eli men vägrar säga vilka det är. Efter att ha avslöjat ett av de nya vittnenas identitet tar Elsbeth med honom till rätten för att få ärliga svar från honom.
Thursday (9/7)
TV4
10:55-11:50

Good wife

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 14 av 22. Erbjudandet om att bli delägare för de som arbetat på firman i mer än fyra år dras tillbaka. Will ber Cary och Alicia att delta i en repetition inför en viktig rättegång.
Wednesday (8/7)
TV4
10:55-11:50

Good wife

Amerikansk dramaserie från 2012. Efter att Alicia Florricks make dömdes till fängelse tvingades hon återvända till sin karriär som jurist. Efter en provanställning på den ansedda advokatbyrån Lockhart/Gardner är hon nu en i gänget. Men det är inte alltid lätt att få ihop privatliv och yrkesliv.Del 13 av 22. Will och Diane erbjuder Alicia att bli delägare i firman i utbyte mot en större investering. Jordans och Elis planerar att attackera Maddie Haywards kampanj men det går inte som de tänkt sig. David representerar fästmön till en multimiljonär i en komplicerad förhandling om äktenskapsförord.