Var visas Drømmeturen?

Gamla visningar

Sunday (9/8)
DR1
06:25-07:25

Drømmeturen

Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Cecilie og Aleksander tager her på tur til den canadiske vildmark sammen med Gabi og de tre børn, Emil, Stella og Eiliv. Sammen med tre venner overvintrede børnenes far her for 30 år siden, men før de blev store nok til sammen med ham at se stedet, han aldrig glemte, døde han . Nu skal børnene opleve vildmarken og måske bliver lidt bedre kendt med den far, som de mistede alt for tidligt. Nordvision fra Norge.
Sunday (2/8)
DR1
06:05-07:05

Drømmeturen

Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Cecilie og Aleksander sætter denne gang kursen mod Lofoten, og med dem er Tom Ivar, der tidligere blev hårdt såret ved en cykelulykke. Tom har problemer med hukommelsen, balancen og koordinationsevnen, så kan han klare den krævende klatretur og nå op, hvor ingen havde troet, han skulle kunne komme? Undervejs byder turen på et helt spektakulært landskab. Nordvision fra Norge.
Sunday (26/7)
DR1
06:05-07:05

Drømmeturen

Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Sammen med to tidligere misbrugere, Therese og Robert, skal Cecilie og Aleksander denne gang ud på et meget koldt eventyr i Pasvik i Finnmark. Det er vinter, de skal på ski med pulk og sove i telt. Therese har altid drømt om at se nordlys, og nu kommer den store chance - hvis bare vejret bliver klart! Nordvision fra Norge.
Sunday (19/7)
DR1
05:50-06:50

Drømmeturen

Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Colin og børnene Marina, 15, og Christian, 12, skal på vildmarkstur, hvor de bl.a. skal ud at padle. Colin føler sig ikke tryg ved at tage børnene med alene, så han får hjælp af Cecilie og Aleksander. Nordvision fra Norge.
Sunday (12/7)
DR1
06:00-07:00

Drømmeturen

Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Petter blev alvorligt brandskadet i en arbejdsulykke, men drømmer om at tage på en rigtig hård tur for at vise, at han er tilbage for fuld styrke. Han skal nu sammen med sin kone, Cecilie og Aleksander af sted til Atlasbjergene, hvor han vil til tops på Nordafrikas højeste bjerg, Jebel Toubkal. Nordvision fra Norge.
Monday (8/6)
DR1
03:55-04:55

Drømmeturen

Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Da Line var fem år, mistede hun sin far og bror, der pga. dårligt vejr omkom på fjeldet, og siden har hun været rædselsslagen for at gå i ukendt terræn. Lines drøm er at lære at navigere og blive tryg, når hun færdes i fjeldet. Nordvision fra Norge.