När går Maria Wern: Fremmed fugl?

Gamla visningar

Tuesday (16/6)
DR1
22:50-23:35

Maria Wern: Fremmed fugl

Vicekommissær Maria Wern er blevet sat i karantæne efter at have været i kontakt med den afdøde Malin Berg. Heldigvis viser det sig, at Maria ikke er blevet syg, men til gengæld er hendes søns tilstand forværret. For Maria er det nu for alvor et kapløb med tiden at opklare sagen. Hvem har sat sygdommen i omløb? Og hvorfor? Findes der en vaccine? Maria Wern: Eva Röse. Jonathan Sauma: Fares Fares. Thomas Hartman: Allan Svensson. Instruktion: Erik Leijonborg.
Tuesday (16/6)
DR1
22:05-22:50

Maria Wern: Fremmed fugl

Gotland er ramt af fugleinfluenza, og under vicekommissær Maria Werns ledelse er alle ressourcer blevet sat ind på at kortlægge og begrænse smitten. Den eneste kendte medicin har vist sig at være virkningsløs, og efterhånden som der sker flere dødsfald, breder panikken sig. Alle leder efter syndebukke, naboer bliver hinandens værste fjender, og folk jages fra hus og hjem. Også Maria har svært ved at bevare det professionelle overblik, for hendes egen søn er også ramt af sygdommen. Maria Wern: Eva Röse. Jonathan Sauma: Fares Fares. Thomas Hartman: Allan Svensson. Instruktion: Erik Leijonborg.
Tuesday (9/6)
DR1
23:25-00:10

Maria Wern: Fremmed fugl

Den unge vicekommissær Maria Wern står midt i sin hidtil sværeste sag. En ukendt mand er blevet likvideret på en strand. Samtidig er Gotland blevet ramt af fugleinfluenza. Marias egen søn er blandt de mange børn, der er blevet sat i karantæne på et idrætsanlæg, og panikken begynder at brede sig på øen. Senere bliver en journalist meldt savnet af sin hustru. Hvilken forbindelse har han til sagen? Er også han blevet udsat for en forbrydelse? Maria Wern: Eva Röse. Jonathan Sauma: Fares Fares. Thomas Hartman: Allan Svensson. Instruktion: Erik Leijonborg.
Tuesday (9/6)
DR1
22:40-23:25

Maria Wern: Fremmed fugl

Maria Wern vender tilbage på jobbet som vicekommissær i Gotlands politi efter et halvt års orlov. Den unge politikvinde kastes direkte ud i en drabssag, da en ukendt mand findes likvideret på en strand. Samtidig står det pludselig klart, at Gotland er blevet ramt af et udbrud af fugleinfluenza. Nu må alle ressourcer sættes ind på at begrænse smitten, inden det er for sent. Maria Wern: Eva Röse. Jonathan Sauma: Fares Fares. Thomas Hartman: Allan Svensson. Instruktion: Erik Leijonborg.