Var visas Forever?

Gamla visningar

Thursday (24/9)
Sjuan
03:55-04:50

Forever

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att han haft lång tid att träna, Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas.Del 16 av 22. Henry och Jo tittar närmare på 1970-talets New York när en ung kvinnlig student hittas död. Kvinnan samlade på autentiska kläder från decenniet men det visar sig att hennes intresse för det förflutna tagit en ohälsosam vändning. Utredningen leder dem till en bekant, professorn Molly Dawes.
Thursday (17/9)
Sjuan
03:10-04:05

Forever

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att han haft lång tid att träna, Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas.Del 15 av 22. När en äldre man hittas död upptäcker Henry att den till synes ordinära mannen i själva verket var en kung som levde i exil. Han minns när han ett halvt sekel tidigare räddade livet på en pojke som visade sig vara en prins. Det står snart klart att det är samma person.
Thursday (10/9)
Sjuan
03:05-04:05

Forever

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att han haft lång tid att träna, Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas.Del 14 av 22. När en man vid namn Karl Haas hittas död måste Jo och Henry utreda inte bara ett mord men även ett gammalt konstrelaterat brott. Abe får ett oväntat besök av Adam. Henry minns när han 1814 upptäckte att hans pappas företag bedrev olaglig verksamhet.
Thursday (3/9)
Sjuan
04:25-05:15

Forever

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att han haft lång tid att träna, Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas.Del 13 av 22. Henry och Jo utreder mordet på en före detta kriminell som någon försökt sätta dit för en juvelstöld. De hittar en koppling till Jos avlidne make Sean, något som framkallar smärtsamma minnen för Jo. Henrys egna minnen tar honom till London 1816 när han hamnade i fängelse. Abe försöker fånga en tjuv.
Thursday (27/8)
Sjuan
04:20-05:10

Forever

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att han haft lång tid att träna, Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas.Del 12 av 22. Henry och Jo undersöker mordet på en ung och framgångsrik börsmäklare som påträffats död längs East River. Det visar sig att offret var son till en av Abes vänner från militären och Abe startar en egen hemlig utredning. Jo och Reese oroar sig för Henry.
Thursday (20/8)
Sjuan
04:20-05:10

Forever

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att han haft lång tid att träna, Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas.Del 11 av 22. När en taxiförare mördas med ett antikt svärd inser Henry att den anonyma person som ringt honom vid upprepade tillfällen, Adam, på något sätt är inblandad. När ett andra mord inträffar försöker Adam sätta dit Henry för mordet. Henry måste nu berätta sanningen för Jo eller lämna staden.
Thursday (13/8)
Sjuan
04:15-05:05

Forever

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att han haft lång tid att träna, Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas.Del 10 av 22. En förlovad brittisk aristokrat hittas död i Central Park och polisen får direkt anledning att ifrågasätta hans identitet. Fallet innehåller både olycklig kärlek och avundsjuka samt en nervös blivande svärfar. Abe träffar den kvinna han delade sin första kyss med.
Thursday (6/8)
Sjuan
04:15-05:10

Forever

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att han haft lång tid att träna, Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas.Del 9 av 22. Henry och Jo tar sig an ett mordfall som kretsar kring vem som äger rättigheterna till den legendariska jazzlåten 6 A.M. och som därmed kan inhämta stora summor pengar. Abe försöker få Henry att uppskatta en ny musikstil.
Thursday (30/7)
Sjuan
04:10-05:10

Forever

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att han haft lång tid att träna, Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas.Del 8 av 22. När en framgångsrik affärsman dör pekar allt mot att det handlar om en slags rituell bestraffning. Jo och Henry misstänker en terapeut som arbetar med dominans och som den avlidne regelbundet besökte. Abe får ett överraskande förslag från sin före detta fru.
Thursday (23/7)
Sjuan
03:40-04:35

Forever

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att han haft lång tid att träna, Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas.Del 7 av 22. Några timmar innan miljardärssonen Tyler Forester ska erhålla ett pris för sina humanitära insatser hittas han död i sin lägenhet. Henry och Jo upptäcker något i Tylers förflutna som kan förklara vad som hänt honom. Abe avslöjar något för Henry.