När börjar Red Widow?

Gamla visningar

Sunday (9/8)
Kanal 9
00:00-00:50

Red Widow

Marta blir övertygad om att Schiller beordrade mordet på hennes make. Hon ber Andrei och Luther om hjälp att hämnas och tar kontakt med Alexandra med målet att ta över Schillers drogrörelse.
Sunday (2/8)
Kanal 9
01:55-02:40

Red Widow: Red Widow - 7 The Coke

I detta avsnitt: Marta upptäcker den smärtsamma sanningen om vem som kidnappat Natalie och får mer information om mordet på sin make. Samtidigt tar Gabriel itu med farliga saker. Marta Walraven lever ett till synes stillsamt småstadsliv tillsammans med sin man och sina tre barn. Bakom den perfekta fasaden döljer sig dock en hemlighet. Hennes man Franklin, pappa och bror har ett familjeföretag som tjänar pengar på grov brottslighet. Men när hennes man mördas i samband med en uppgörelse, måste hon skydda sina barn. Marta tvingas ta över hans roll i familjeföretaget och hon upptäcker att hon är beredd att gå över lik för att skydda sin familj och hämnas sin mördade make. , Lee Tergesen, Luke Goss, Jaime Ray Newman, Jakob Salvati, Suleka Mathew. Amerikansk dramathrillerserie från 2013. Originaltitel: Red Widow.
Sunday (26/7)
Kanal 9
01:55-02:40

Red Widow: Red Widow - 6 The Captive

I detta avsnitt: När Natalie försvinner fruktar en desperat Marta det värsta, och mot sin familjs inrådan vänder hon sig till Schiller för att få hjälp att hitta henne. Irwin tröstar Andreis flickvän, Felicity, efter att ha sett hur illa hans far behandlar henne. Marta Walraven lever ett till synes stillsamt småstadsliv tillsammans med sin man och sina tre barn. Bakom den perfekta fasaden döljer sig dock en hemlighet. Hennes man Franklin, pappa och bror har ett familjeföretag som tjänar pengar på grov brottslighet. Men när hennes man mördas i samband med en uppgörelse, måste hon skydda sina barn. Marta tvingas ta över hans roll i familjeföretaget och hon upptäcker att hon är beredd att gå över lik för att skydda sin familj och hämnas sin mördade make. , Lee Tergesen, Luke Goss, Jaime Ray Newman, Jakob Salvati, Suleka Mathew. Amerikansk dramathrillerserie från 2013. Originaltitel: Red Widow.
Sunday (5/7)
Kanal 9
01:00-01:55

Red Widow: Red Widow - 5 The Recorder

I detta avsnitt: I ett försök att få bevis mot Schiller går Marta med på att bära en dold mikrofon när hon träffar honom. När hon blir mer inblandad i Schillers verksamhet får hon jobba med Alexandra De Costa, en kraftfull och inflytelserik kvinna som Schiller har ett långt förflutet med. Marta Walraven lever ett till synes stillsamt småstadsliv tillsammans med sin man och sina tre barn. Bakom den perfekta fasaden döljer sig dock en hemlighet. Hennes man Franklin, pappa och bror har ett familjeföretag som tjänar pengar på grov brottslighet. Men när hennes man mördas i samband med en uppgörelse, måste hon skydda sina barn. Marta tvingas ta över hans roll i familjeföretaget och hon upptäcker att hon är beredd att gå över lik för att skydda sin familj och hämnas sin mördade make. , Lee Tergesen, Luke Goss, Jaime Ray Newman, Jakob Salvati, Suleka Mathew. Amerikansk dramathrillerserie från 2013. Originaltitel: Red Widow.
Sunday (28/6)
Kanal 9
00:55-01:50

Red Widow: Red Widow - 4 The Escape

I detta avsnitt: Marta är desperat att komma undan Schiller och förbereder sig på att fly landet med sina barn, men planen grusas när Irwin släpps från fängelset tidigare än väntat. Och Irwin är inte det minsta rehabiliterad utan full av planer på att utöka den kriminella verksamheten. Marta Walraven lever ett till synes stillsamt småstadsliv tillsammans med sin man och sina tre barn. Bakom den perfekta fasaden döljer sig dock en hemlighet. Hennes man Franklin, pappa och bror har ett familjeföretag som tjänar pengar på grov brottslighet. Men när hennes man mördas i samband med en uppgörelse, måste hon skydda sina barn. Marta tvingas ta över hans roll i familjeföretaget och hon upptäcker att hon är beredd att gå över lik för att skydda sin familj och hämnas sin mördade make. , Lee Tergesen, Luke Goss, Jaime Ray Newman, Jakob Salvati, Suleka Mathew. Amerikansk dramathrillerserie från 2013. Originaltitel: Red Widow.
Sunday (21/6)
Kanal 9
00:55-01:50

Red Widow: Red Widow - 3 The Consignment

I detta avsnitt: Martas drogsmuggling stöter på problem när viktiga detaljer ändras i sista minuten. Samtidigt blir hennes barn utan att veta om det indragna i FBIs utredning mot henne, och Boris drabbas av ett obehagligt minne från mordet på sin far. Marta Walraven lever ett till synes stillsamt småstadsliv tillsammans med sin man och sina tre barn. Bakom den perfekta fasaden döljer sig dock en hemlighet. Hennes man Franklin, pappa och bror har ett familjeföretag som tjänar pengar på grov brottslighet. Men när hennes man mördas i samband med en uppgörelse, måste hon skydda sina barn. Marta tvingas ta över hans roll i familjeföretaget och hon upptäcker att hon är beredd att gå över lik för att skydda sin familj och hämnas sin mördade make. , Lee Tergesen, Luke Goss, Jaime Ray Newman, Jakob Salvati, Suleka Mathew. Amerikansk dramathrillerserie från 2013. Originaltitel: Red Widow.
Sunday (14/6)
Kanal 9
00:50-01:50

Red Widow: Red Widow - 2 The Contact

I detta avsnitt: Gangsterbossen Schiller vill att den ännu sörjande Marta ska importera en skum last åt honom. Hon tror att om det går bra så kommer hon att slippa honom sen. Hon anlitar Mike och sin far för att lära upp henne om den kriminella verksamheten. Marta Walraven lever ett till synes stillsamt småstadsliv tillsammans med sin man och sina tre barn. Bakom den perfekta fasaden döljer sig dock en hemlighet. Hennes man Franklin, pappa och bror har ett familjeföretag som tjänar pengar på grov brottslighet. Men när hennes man mördas i samband med en uppgörelse, måste hon skydda sina barn. Marta tvingas ta över hans roll i familjeföretaget och hon upptäcker att hon är beredd att gå över lik för att skydda sin familj och hämnas sin mördade make. , Lee Tergesen, Luke Goss, Jaime Ray Newman, Jakob Salvati, Suleka Mathew. Amerikansk dramathrillerserie från 2013. Originaltitel: Red Widow.
Saturday (13/6)
Kanal 9
23:50-00:50

Red Widow: Red Widow - 1 Pilot

I detta avsnitt: Hemmafrun Marta Walraven i Tony Marin County, nära San Francisco, har tillbringat större delen av sitt liv i skuggan av den organiserade brottslighet som hennes man, bror och far är inblandade i. Men när hennes make, som säljer narkotika, blir mördad förändras allt. Martas viktigaste uppgift blir att skydda sina tre barn. Då blir hon kontaktad av en FBI-agent som vill att hon ska samarbeta. Marta Walraven lever ett till synes stillsamt småstadsliv tillsammans med sin man och sina tre barn. Bakom den perfekta fasaden döljer sig dock en hemlighet. Hennes man Franklin, pappa och bror har ett familjeföretag som tjänar pengar på grov brottslighet. Men när hennes man mördas i samband med en uppgörelse, måste hon skydda sina barn. Marta tvingas ta över hans roll i familjeföretaget och hon upptäcker att hon är beredd att gå över lik för att skydda sin familj och hämnas sin mördade make. , Lee Tergesen, Luke Goss, Jaime Ray Newman, Jakob Salvati, Suleka Mathew. Amerikansk dramathrillerserie från 2013. Originaltitel: Red Widow.