När går De dejtbara?

Gamla visningar

Saturday (8/8)
Kanal 11
12:15-13:15

De dejtbara

Anders och Ariella har haft bekymmer i relationen. Nu är det jul och vi kikar på hur de har det. Linda har dejtat olika killar men har inte kunnat släppa tanken på Christian. Hon hälsar på honom i Sandviken. Björn tar hem dejten Sara på fredagsmys.
Sunday (2/8)
Kanal 11
16:10-17:10

De dejtbara: De dejtbara - 108

I detta avsnitt: Sista avsnittet. Anders och Ariella som träffades redan i första avsnittet har haft bekymmer i sin relation där de gått lite för fort fram. Nu är det jul och vi kikar på hur de har det nu. Linda har dejtat flera olika killar, men har inte kunnat släppa tanken på Christian. Hon tar med sig hunden och åker och hälsar på honom i Sandviken där han bor. Björn tar hem dejten Sara på fredagsmys. Maggan ska gå på sitt livs första dejt, med en Robban. Maggan är nervös men förbereder sig med frisörbesök. Vi följer några vanliga men samtidigt ovanliga singlar längs den slingriga vägen mot kärlek. Att hitta den rätta är svårt för alla. Har man en funktionsnedsättning finns dessutom en mängd fördomar att slåss mot när man ska lära känna nya människor. I De dejtbara möter vi åtta personer som haft svårt att hitta kärleken. De har alla någon typ av funktionsnedsättning, vilket gör att de inte bara möter fördomar och frågor från andra, utan självförtroendet är inte alltid på topp. Svensk dejtingserie från 2013. Även Kanal 11 8/8. Originaltitel: De dejtbara.
Saturday (1/8)
Kanal 11
14:10-15:10

De dejtbara: De dejtbara - 107

I detta avsnitt: Björn blev nobbad av sin drömtjej Nadja från Göteborg. Men han håller humöret uppe och ska ta nya tag och gå på blindträff. Linda har gått på två dejter med Christian, men även om hon gillar honom vill hon leta lite till och går på dejt med konstälskaren Karl. Patrik går på dejt där han går ut och dansar med dansbandstjejen Sabina. Anders och Ariella går på dubbeldejt med Ariellas bror och hans tjej. De går på en basketmatch men har svårt att hålla sig i skinnet. Vi följer några vanliga men samtidigt ovanliga singlar längs den slingriga vägen mot kärlek. Att hitta den rätta är svårt för alla. Har man en funktionsnedsättning finns dessutom en mängd fördomar att slåss mot när man ska lära känna nya människor. I De dejtbara möter vi åtta personer som haft svårt att hitta kärleken. De har alla någon typ av funktionsnedsättning, vilket gör att de inte bara möter fördomar och frågor från andra, utan självförtroendet är inte alltid på topp. Svensk dejtingserie från 2013. Från Kanal 11 26/7. Originaltitel: De dejtbara.
Sunday (26/7)
Kanal 11
16:10-17:10

De dejtbara: De dejtbara - 107

I detta avsnitt: Björn blev nobbad av sin drömtjej Nadja från Göteborg. Men han håller humöret uppe och ska ta nya tag och gå på blindträff. Linda har gått på två dejter med Christian, men även om hon gillar honom vill hon leta lite till och går på dejt med konstälskaren Karl. Patrik går på dejt där han går ut och dansar med dansbandstjejen Sabina. Anders och Ariella går på dubbeldejt med Ariellas bror och hans tjej. De går på en basketmatch men har svårt att hålla sig i skinnet. Vi följer några vanliga men samtidigt ovanliga singlar längs den slingriga vägen mot kärlek. Att hitta den rätta är svårt för alla. Har man en funktionsnedsättning finns dessutom en mängd fördomar att slåss mot när man ska lära känna nya människor. I De dejtbara möter vi åtta personer som haft svårt att hitta kärleken. De har alla någon typ av funktionsnedsättning, vilket gör att de inte bara möter fördomar och frågor från andra, utan självförtroendet är inte alltid på topp. Svensk dejtingserie från 2013. Även Kanal 11 1/8. Originaltitel: De dejtbara.
Saturday (25/7)
Kanal 11
12:45-13:45

De dejtbara: De dejtbara - 106

I detta avsnitt: Dansbandstrummisen Patrik försöker samla mod till sig för att ringa en tjej. Björn har träffat Göteborgstjejen Nadja och blivit tokkär. Hur ska det gå när hon bor på andra sidan landet? Jenny ringer Micke för att gå på en andra dejt, den här gången blir det museum och middag på stan. Linda ska på en ny dejt med Christian, killen från Sandviken som är både söt och har kyssvänliga läppar. Den här gången är de hemma hos Linda och lagar mat. Vi följer några vanliga men samtidigt ovanliga singlar längs den slingriga vägen mot kärlek. Att hitta den rätta är svårt för alla. Har man en funktionsnedsättning finns dessutom en mängd fördomar att slåss mot när man ska lära känna nya människor. I De dejtbara möter vi åtta personer som haft svårt att hitta kärleken. De har alla någon typ av funktionsnedsättning, vilket gör att de inte bara möter fördomar och frågor från andra, utan självförtroendet är inte alltid på topp. Svensk dejtingserie från 2013. Från Kanal 11 19/7. Originaltitel: De dejtbara.
Sunday (19/7)
Kanal 11
16:10-17:10

De dejtbara: De dejtbara - 106

I detta avsnitt: Dansbandstrummisen Patrik försöker samla mod till sig för att ringa en tjej. Björn har träffat Göteborgstjejen Nadja och blivit tokkär. Hur ska det gå när hon bor på andra sidan landet? Jenny ringer Micke för att gå på en andra dejt, den här gången blir det museum och middag på stan. Linda ska på en ny dejt med Christian, killen från Sandviken som är både söt och har kyssvänliga läppar. Den här gången är de hemma hos Linda och lagar mat. Vi följer några vanliga men samtidigt ovanliga singlar längs den slingriga vägen mot kärlek. Att hitta den rätta är svårt för alla. Har man en funktionsnedsättning finns dessutom en mängd fördomar att slåss mot när man ska lära känna nya människor. I De dejtbara möter vi åtta personer som haft svårt att hitta kärleken. De har alla någon typ av funktionsnedsättning, vilket gör att de inte bara möter fördomar och frågor från andra, utan självförtroendet är inte alltid på topp. Svensk dejtingserie från 2013. Även Kanal 11 25/7. Originaltitel: De dejtbara.
Saturday (18/7)
Kanal 11
13:15-14:15

De dejtbara: De dejtbara - 105

I detta avsnitt: Patrik går på bowlingdejt med en tjej som heter Camilla. Adam i Hagsätra bjuder hem Johanna på middag, vilket blir dejt nummer två för dem. Björn åker till Göteborg för att träffa Nadja, tjejen som har träffat två gånger och redan är jättekär i. 36-åriga Linda i Skärholmen gillar att spela teater och hitta på en massa olika saker. Men hon letar efter någon att göra allt med. Nu har hon fått napp på en kille, Christian från Sandviken, och går på middagsdejt med honom, och sen blir det karaoke. Vi följer några vanliga men samtidigt ovanliga singlar längs den slingriga vägen mot kärlek. Att hitta den rätta är svårt för alla. Har man en funktionsnedsättning finns dessutom en mängd fördomar att slåss mot när man ska lära känna nya människor. I De dejtbara möter vi åtta personer som haft svårt att hitta kärleken. De har alla någon typ av funktionsnedsättning, vilket gör att de inte bara möter fördomar och frågor från andra, utan självförtroendet är inte alltid på topp. Svensk dejtingserie från 2013. Från Kanal 11 12/7. Originaltitel: De dejtbara.
Sunday (12/7)
Kanal 11
15:05-16:05

De dejtbara: De dejtbara - 105

I detta avsnitt: Patrik går på bowlingdejt med en tjej som heter Camilla. Adam i Hagsätra bjuder hem Johanna på middag, vilket blir dejt nummer två för dem. Björn åker till Göteborg för att träffa Nadja, tjejen som har träffat två gånger och redan är jättekär i. 36-åriga Linda i Skärholmen gillar att spela teater och hitta på en massa olika saker. Men hon letar efter någon att göra allt med. Nu har hon fått napp på en kille, Christian från Sandviken, och går på middagsdejt med honom, och sen blir det karaoke. Vi följer några vanliga men samtidigt ovanliga singlar längs den slingriga vägen mot kärlek. Att hitta den rätta är svårt för alla. Har man en funktionsnedsättning finns dessutom en mängd fördomar att slåss mot när man ska lära känna nya människor. I De dejtbara möter vi åtta personer som haft svårt att hitta kärleken. De har alla någon typ av funktionsnedsättning, vilket gör att de inte bara möter fördomar och frågor från andra, utan självförtroendet är inte alltid på topp. Svensk dejtingserie från 2013. Även Kanal 11 18/7. Originaltitel: De dejtbara.
Saturday (11/7)
Kanal 11
13:10-14:10

De dejtbara: De dejtbara - 104

I detta avsnitt: Björn går på en andra dejt med Nadja och den här gången går de och badar. Björn är superexalterad och redan kär, det enda smolket i glädjebägaren är att Nadja bor i Göteborg och Björn i Stockholm. Anders ska för första gången gå på middag hos nya flickvännen Ariellas familj. 22-åriga Adam i Bandhagen vill träffa en tjej som gillar att se på film och som kan stå ut med musik. Adam brinner för musiken. Han är också kräsen vad gäller tjejer, tycker hans kompisar, men nu ska han på dejt med Johanna. Vi följer några vanliga men samtidigt ovanliga singlar längs den slingriga vägen mot kärlek. Att hitta den rätta är svårt för alla. Har man en funktionsnedsättning finns dessutom en mängd fördomar att slåss mot när man ska lära känna nya människor. I De dejtbara möter vi åtta personer som haft svårt att hitta kärleken. De har alla någon typ av funktionsnedsättning, vilket gör att de inte bara möter fördomar och frågor från andra, utan självförtroendet är inte alltid på topp. Svensk dejtingserie från 2013. Från Kanal 11 5/7. Originaltitel: De dejtbara.
Sunday (5/7)
Kanal 11
15:05-16:05

De dejtbara: De dejtbara - 104

I detta avsnitt: Björn går på en andra dejt med Nadja och den här gången går de och badar. Björn är superexalterad och redan kär, det enda smolket i glädjebägaren är att Nadja bor i Göteborg och Björn i Stockholm. Anders ska för första gången gå på middag hos nya flickvännen Ariellas familj. 22-åriga Adam i Bandhagen vill träffa en tjej som gillar att se på film och som kan stå ut med musik. Adam brinner för musiken. Han är också kräsen vad gäller tjejer, tycker hans kompisar, men nu ska han på dejt med Johanna. Vi följer några vanliga men samtidigt ovanliga singlar längs den slingriga vägen mot kärlek. Att hitta den rätta är svårt för alla. Har man en funktionsnedsättning finns dessutom en mängd fördomar att slåss mot när man ska lära känna nya människor. I De dejtbara möter vi åtta personer som haft svårt att hitta kärleken. De har alla någon typ av funktionsnedsättning, vilket gör att de inte bara möter fördomar och frågor från andra, utan självförtroendet är inte alltid på topp. Svensk dejtingserie från 2013. Även Kanal 11 11/7. Originaltitel: De dejtbara.