Var visas Felthospitalet?

Gamla visningar

Tuesday (23/6)
DR1
16:55-17:50

Felthospitalet

1. verdenskrig raser, og på et felthospital i Nordfrankrig kæmper læger, sygeplejersker og frivillige for at hjælpe de mange sårede. Det er kommet frem, at sygeplejersken Joan er forlovet med en tysk soldat. Nu risikerer hun at komme til at sidde bag tremmer i resten af sit liv.
Monday (22/6)
DR1
16:55-17:50

Felthospitalet

1. verdenskrig raser, og på et felthospital i Nordfrankrig kæmper læger, sygeplejersker og frivillige for at hjælpe de mange sårede. Sygeplejersken Joan er forlovet med en tysk soldat. Da hendes hemmelighed kommer frem i lyset, risikerer hun ikke bare at miste sin stilling, men også sit liv.
Friday (19/6)
DR1
16:55-17:50

Felthospitalet

1. verdenskrig raser, og på et travlt felthospital i Nordfrankrig kæmper læger, sygeplejersker og frivillige for at hjælpe de mange sårede. Hospitalets stab samles, da nogle af patienterne skal begraves. Samtidig ved sygeplejersken Joan ikke, om hendes forlovede er i live eller død, og uvisheden tager hårdt på hende.
Wednesday (17/6)
DR1
16:55-17:50

Felthospitalet

1. verdenskrig raser, og på et travlt felthospital i Nordfrankrig kæmper læger, sygeplejersker og frivillige for at hjælpe de mange sårede. Midt i krigens rædsler føler kirurgen Thomas Gillan sig stadig mere tiltrukket af sygeplejersken Kitty. Samtidig opdager en af patienterne, at sygeplejersken Joan har en dyster hemmelighed.
Tuesday (16/6)
DR1
16:55-17:50

Felthospitalet

1. verdenskrig raser, og på et travlt felthospital i Nordfrankrig kæmper læger, sygeplejersker og frivillige for at hjælpe de mange sårede. Sygeplejersken Kitty holder sig for selv, og det bliver klart for forstanderinden, at hun har store personlige problemer.
Monday (15/6)
DR1
16:55-17:50

Felthospitalet

I 1915 rejser tre unge engelske kvinder til Nordfrankrig for at arbejde på et travlt felthospital. Her kæmper læger, sygeplejersker og frivillige for at hjælpe de mange sårede fra skyttegravene. Allerede på de tre kvinders første dag står det klart, at intet kunne have forberedt dem på, hvad det vil sige at arbejde så tæt på krigens frontlinje.