Vilken kanal visar Det tredje ögat?

Gamla visningar

Tuesday (11/8)
TV4
22:15-23:05

Det tredje ögat

Norsk dramaserie från 2014. Kommissarien Viggo Lusts femåriga dotter försvann för över fyra år sedan och han har fotrfarande inte kommit över det. Han söker desperat efter henne samtidigt som han försöker kämpa på i vardagen och med sitt arbete.Del 10 av 10. Sista delen. Viggo är på flykt undan lagen nu när han är misstänkt för att vara inblandad i Christinas försvinnande.
Tuesday (11/8)
TV4
21:00-22:00

Det tredje ögat

Norsk dramaserie från 2014. Kommissarien Viggo Lusts femåriga dotter försvann för över fyra år sedan och han har fotrfarande inte kommit över det. Han söker desperat efter henne samtidigt som han försöker kämpa på i vardagen och med sitt arbete.Del 9 av 10. Viggo räddas i sista minuten men när han svävar mellan liv och död drömmer han att Håvard är död. Han berättar om sin dröm för Mari som blir rädd när Håvard hittas död i sin cell.
Tuesday (4/8)
TV4
22:15-23:10

Det tredje ögat

Norsk dramaserie från 2014. Kommissarien Viggo Lusts femåriga dotter försvann för över fyra år sedan och han har fotrfarande inte kommit över det. Han söker desperat efter henne samtidigt som han försöker kämpa på i vardagen och med sitt arbete.Del 8 av 10. Haavard blir gripen och misstänkt för att ha rövat bort Christina. Viggo som nu lämnat polisen får inte delta i undersökningarna och bestämmer sig för att hitta Christina på egen hand. Han börjar dyka i sjöarna i området, något som nästan tar död på honom.
Tuesday (4/8)
TV4
21:00-22:00

Det tredje ögat

Norsk dramaserie från 2014. Kommissarien Viggo Lusts femåriga dotter försvann för över fyra år sedan och han har fotrfarande inte kommit över det. Han söker desperat efter henne samtidigt som han försöker kämpa på i vardagen och med sitt arbete.Del 7 av 10. Viggo inser att hans före detta frus pojkvän Havvard befunnit sig i området när Christina försvann och han börjar söka efter ledtrådar. Samtidigt bestämmer han sig för att säga upp sig. Hans misstankar visar sig vara sanna när han lyckas bevisa att Haavard kan vara den skyldige.
Tuesday (28/7)
TV4
22:15-23:10

Det tredje ögat

Norsk dramaserie från 2014. Kommissarien Viggo Lusts femåriga dotter försvann för över fyra år sedan och han har fotrfarande inte kommit över det. Han söker desperat efter henne samtidigt som han försöker kämpa på i vardagen och med sitt arbete.Del 6 av 10. Mari blir misshandlad under ett rån och blir tvungen att ta ledigt från jobbet. Under sin frånvaro gräver hon i Viggos fall och upptäcker att hans före detta fru kanske inte är så oskyldig som man trott. Frågan är om hon ska avslöja det hon kommit fram till för Viggo eller inte.
Tuesday (28/7)
TV4
21:00-22:00

Det tredje ögat

Norsk dramaserie från 2014. Kommissarien Viggo Lusts femåriga dotter försvann för över fyra år sedan och han har fotrfarande inte kommit över det. Han söker desperat efter henne samtidigt som han försöker kämpa på i vardagen och med sitt arbete.Del 5 av 10. Mari har upptäckt ett misstag i Viggos undersökning och en pedofilmisstänkt befann sig i Oslo dagen då Christina försvann och en vild jakt startar. Samtidigt börjar Viggo förstå att lösningen kan finnas närmare än han trott.
Tuesday (21/7)
TV4
21:00-22:00

Det tredje ögat

Norsk dramaserie från 2014. Kommissarien Viggo Lusts femåriga dotter försvann för över fyra år sedan och han har fotrfarande inte kommit över det. Han söker desperat efter henne samtidigt som han försöker kämpa på i vardagen och med sitt arbete.Del 4 av 10. Viggo och Mari börjar arbeta tillsammans med Christinas fall och vänder på varje sten igen. Maris positiva attityd får Viggo att tänka i nya banor och följa nya spår. Samtidigt har Viggo svårt att hantera sina drömmar vilket ger honom allvarliga bekymmer.
Tuesday (14/7)
TV4
21:00-22:00

Det tredje ögat

Norsk dramaserie från 2014. Kommissarien Viggo Lusts femåriga dotter försvann för över fyra år sedan och han har fotrfarande inte kommit över det. Han söker desperat efter henne samtidigt som han försöker kämpa på i vardagen och med sitt arbete.Del 3 av 10. En äldre kvinna hittas död men Viggo är inte intresserad av fallet och förlöjligar kvinnas dotter som tror på övernaturliga krafter. Under ett samtal med kvinnans dotter inser han att hans drömmar kan leda till att han hittar Christina.
Tuesday (7/7)
TV4
21:00-22:00

Det tredje ögat

Norsk dramaserie från 2014. Kommissarien Viggo Lusts femåriga dotter försvann för över fyra år sedan och han har fotrfarande inte kommit över det. Han söker desperat efter henne samtidigt som han försöker kämpa på i vardagen och med sitt arbete.Del 2 av 10. Viggo beslutar sig för att följa de ledtrådar som dykt upp i hans drömmar. Samtidigt hittas en gangster mördad i skogen och hans profil stämmer överrens med en som misstänkts för Christinas försvinnande och han börjar undersöka mannen.
Tuesday (23/6)
TV4
21:00-22:00

Det tredje ögat

Norsk dramaserie från 2014. Kommissarien Viggo Lusts femåriga dotter försvann för över fyra år sedan och han har fotrfarande inte kommit över det. Han söker desperat efter henne samtidigt som han försöker kämpa på i vardagen och med sitt arbete.Del 1 av 10. Seriestart. Det har gått över fyra år sedan Viggos dotter Christina försvann spårlöst när han lämnade henne i vagnen en kort stund utanför en affär. Viggo har vägrat att ge upp sökandet men nu vill hans före detta fru att de ska gå vidare.