När börjar Leila på landet?

Gamla visningar

Sunday (20/9)
Sjuan
11:25-11:50

Leila på landet

Svensk matlagningsserie från 2009. Kocken Leila Lindholm bjuder på enkel matlagning som passar bra till sommaren. Det blir tips om mat till strandfesten eller för lata dagar i hängmattan.Del 1 av 10. Reprisstart. Leila Lindholm gör jordgubbssallad med stekt halloumi, chorizospäckad kyckling och en semifreddo smaksatt med rabarber från det egna trädgårdslandet.
Friday (3/7)
TV4
06:05-06:40

Leila på landet

Svensk matlagningsserie från 2009. Kocken Leila Lindholm bjuder på enkel matlagning som passar bra till sommaren. Det blir tips om mat till strandfesten eller för lata dagar i hängmattan.Del 10 av 10. Säsongsavslutning. Leila tar med sig sin kompis Mackan ut i skogen för att plocka svamp som hon sedan tillreder i olika varianter. På menyn står kantarelltoast, rigatoni med karljohanssvamp och quesadillas med ostronskivling. Som avslutning lagar Leila en stengrillad pizza med svampfyllning.
Thursday (2/7)
TV4
06:05-06:40

Leila på landet

Svensk matlagningsserie från 2009. Kocken Leila Lindholm bjuder på enkel matlagning som passar bra till sommaren. Det blir tips om mat till strandfesten eller för lata dagar i hängmattan.Del 9 av 10. Sommaren går mot sitt slut och det har blivit dags att skörda. Leila Lindholm firar det med en skördefest. Hon gör marmelad av rårörda bär, äppelmos och en gammaldags rabarberpaj. Varmrätten består av helgrillad entrecote och till det serveras en sommarsallad med färska bär.
Wednesday (1/7)
TV4
06:05-06:40

Leila på landet

Svensk matlagningsserie från 2009. Kocken Leila Lindholm bjuder på enkel matlagning som passar bra till sommaren. Det blir tips om mat till strandfesten eller för lata dagar i hängmattan.Del 8 av 10. Leila Lindholm är expert på att ta tillvara på sina äpplen och hon använder dem som ingrediens i samtliga rätter. Måltiden består av helgrillad fläskfilé och en potatissallad med äpple, äppel- och sötpotatismuffins samt en yoghurtglass med smak av äpple.
Tuesday (30/6)
TV4
06:05-06:40

Leila på landet

Svensk matlagningsserie från 2009. Kocken Leila Lindholm bjuder på enkel matlagning som passar bra till sommaren. Det blir tips om mat till strandfesten eller för lata dagar i hängmattan.Del 7 av 10. Leila Lindholm bjuder på fisk- och skaldjursfest. Hon börjar med att ge sig ut och fiska kräftor som hon sedan kokar med krondill och öl. Resten av menyn består av grillad regnbågsforell, rotfrukter och heta chiliräkor. Till efterrätt blir det cheesecake med mascarpone och färska bär.
Monday (29/6)
TV4
06:05-06:40

Leila på landet

Svensk matlagningsserie från 2009. Kocken Leila Lindholm bjuder på enkel matlagning som passar bra till sommaren. Det blir tips om mat till strandfesten eller för lata dagar i hängmattan.Del 6 av 10. Leila Lindholm ställer till med beduinparty. På menyn står helgrillad lammstek, lammburgare med baba ganoush och mynta, ugnsbakad potatis samt chokladpudding på orientaliskt vis. Leila får även en rundtur i fårhagen hos grannen Patrik.
Friday (26/6)
TV4
06:05-06:40

Leila på landet

Svensk matlagningsserie från 2009. Kocken Leila Lindholm bjuder på enkel matlagning som passar bra till sommaren. Det blir tips om mat till strandfesten eller för lata dagar i hängmattan.Del 5 av 10. Leila Lindholm ger sig ut på en rockabillypicknick i äkta 50-talsanda till Taxinge slott i Sörmland. Hos sin vän Gunnel plockar hon amerikanska blåbär som hon sedan använder till en smulpaj och ricottakakor. Till huvudrätt blir det kycklingburgare och till efterrätt grillade marshmallows med kex.
Thursday (25/6)
TV4
06:05-06:40

Leila på landet

Svensk matlagningsserie från 2009. Kocken Leila Lindholm bjuder på enkel matlagning som passar bra till sommaren. Det blir tips om mat till strandfesten eller för lata dagar i hängmattan.Del 4 av 10. Leila Lindholm dukar upp till fest på stranden. Tillsammans med sin vän Niklas fiskar hon gös som hon sedan kokosmarinerar och grillar. Till förrätt blir det oxfilécarpaccio. Måltiden fullbordas med spaghetti vongole och en turbocheesecake till efterrätt.
Wednesday (24/6)
TV4
06:10-06:40

Leila på landet

Svensk matlagningsserie från 2009. Kocken Leila Lindholm bjuder på enkel matlagning som passar bra till sommaren. Det blir tips om mat till strandfesten eller för lata dagar i hängmattan.Del 3 av 10. Leila Lindholm lagar klassiska barbeque-rätter, baby back ribs och sticky chicken lemon wings. Med hjälp av alved ger hon köttet extra god röksmak. Tillbehören består av grillade majskolvar, sötpotatis samt coleslaw.
Tuesday (23/6)
TV4
06:05-06:40

Leila på landet

Svensk matlagningsserie från 2009. Kocken Leila Lindholm bjuder på enkel matlagning som passar bra till sommaren. Det blir tips om mat till strandfesten eller för lata dagar i hängmattan.Del 2 av 10. Leila Lindholm bjuder på sina egna varianter av lax, sill och kanelbullar. Menyn består av gravad lax med smak av fläder och vodka, örtgrillad laxsida med citroner och senapssås, yoghurtsill med chili och basilika samt bruschetta på kanelbullar.