När går Det er jo skævt, Norge!?

Gamla visningar

Saturday (18/7)
DR1
05:40-06:10

Det er jo skævt, Norge!

Tag med på en rejse rundt til seværdigheder, der mere ligner hyggelig norsk galskab end de turistattraktioner, der ellers findes i guidebøgerne. Linda Eide, der er rejseleder, tager i dette sidste afsnit i serien med den bilfærge i Norge, der sejler på den absolut korteste strækning - 180 meter! Vi skal også en tur til Brekke, der er indehaver af nedbørsrekorden, så mere vådt end her bliver det ikke. Nordvision fra Norge.
Sunday (12/7)
DR1
05:30-06:00

Det er jo skævt, Norge!

Tag med på en rejse rundt til seværdigheder, der mere ligner hyggelig norsk galskab end de turistattraktioner, der ellers findes i guidebøgerne. Linda Eide, der er vores rejseleder, vil i dag undersøge nærmere hvem der i 1718 egentlig skød kong Karl XII. Kongen blev skudt i hovedet under et angreb på Frederiksten-fæstningen sydøst for Oslo, men var kuglen norsk eller svensk? Bagefter leder Linda Eide i Fredrikstad efter et monster af en antenne, der delte Norge i to. Nordvision fra Norge.
Saturday (11/7)
DR1
05:30-06:00

Det er jo skævt, Norge!

Tag med på en rejse rundt til seværdigheder, der mere ligner hyggelig norsk galskab end de turistattraktioner, der ellers findes i guidebøgerne. Med Linda Eide som rejseleder går turen i dag til Tromsø, der også er kendt som Nordens Paris, men er det mon rigtigt? Vi skal senere i programmet både se nærmere på en opfindelse, som redder i tusindvis af liv i trafikken og en varmluftsballon, der er havnet et helt forkert sted. Nordvision fra Norge.
Saturday (4/7)
DR1
05:35-06:05

Det er jo skævt, Norge!

Tag med på en rejse rundt til seværdigheder, der mere ligner hyggelig norsk galskab end de turistattraktioner, der ellers findes i guidebøgerne. Med Linda Eide som rejseleder går turen i dag både til Nesby for her at tjekke det termometer, der i 1970 målte den højeste temperatur nogensinde i Norge og til barndomshjemmet til den kvinde, der i 1890 fødte verdens højeste mand. Nordvision fra Norge.
Sunday (28/6)
DR1
05:50-06:20

Det er jo skævt, Norge!

Tag med på en rejse rundt til seværdigheder, der mere ligner hyggelig norsk galskab end de turistattraktioner, der ellers findes i guidebøgerne. Med Linda Eide som rejseleder går turen i dag til noget så forskelligt som en væg med romantisk graffiti, en fire kilometer lang vej der ender i ingenting og til sidst en levende norsk attraktion, der kan ses overalt i verden. Nordvision fra Norge.