När börjar Outcasts?

Gamla visningar

Wednesday (15/7)
TV4
02:05-03:10

Outcasts

Brittisk science fiction-serie från 2010. En grupp pionjärer fick möjlighet att skapa en ny och bättre framtid på planeten Carpathia. De byggde staden Forthaven där de arbetar hårt och omfamnar de utmaningar de ställs för. Men plötsligt inser de att något hotar deras sårbara fred och frågan är vad.Del 8 av 8. Säsongsavslutning. Ett nytt dödligt virus hotar Forthaven, vilket kan få ödesdigra konsekvenser för alla.
Tuesday (14/7)
TV4
01:35-02:45

Outcasts

Brittisk science fiction-serie från 2010. En grupp pionjärer fick möjlighet att skapa en ny och bättre framtid på planeten Carpathia. De byggde staden Forthaven där de arbetar hårt och omfamnar de utmaningar de ställs för. Men plötsligt inser de att något hotar deras sårbara fred och frågan är vad.Del 7 av 8. Cass förflutna kommer i kapp honom när han hittar en notering som kan avslöja hans rätta identitet. Stella och Tate ställs inför möjligheten att det kan finnas en ond kraft på Carpathia.
Friday (10/7)
TV4
01:20-02:25

Outcasts

Brittisk science fiction-serie från 2010. En grupp pionjärer fick möjlighet att skapa en ny och bättre framtid på planeten Carpathia. De byggde staden Forthaven där de arbetar hårt och omfamnar de utmaningar de ställs för. Men plötsligt inser de att något hotar deras sårbara fred och frågan är vad.Del 6 av 8. När den saknade Josie Hunter återvänder till bosättningen oskadd upptäcker man snart att hon är förändrad. Tate och Stella måste ta reda på vad som ligger bakom Josies förändring.
Thursday (9/7)
TV4
01:45-02:50

Outcasts

Brittisk science fiction-serie från 2010. En grupp pionjärer fick möjlighet att skapa en ny och bättre framtid på planeten Carpathia. De byggde staden Forthaven där de arbetar hårt och omfamnar de utmaningar de ställs för. Men plötsligt inser de att något hotar deras sårbara fred och frågan är vad.Del 5 av 8. Patrick Baxter återvänder till Forthaven med diamanter och historier om livet utanför bosättningen. Cass och Fleur hamnar i fara när de följer Pak till oexploaterade områden på planeten.
Wednesday (8/7)
TV4
01:35-02:40

Outcasts

Brittisk science fiction-serie från 2010. En grupp pionjärer fick möjlighet att skapa en ny och bättre framtid på planeten Carpathia. De byggde staden Forthaven där de arbetar hårt och omfamnar de utmaningar de ställs för. Men plötsligt inser de att något hotar deras sårbara fred och frågan är vad.Del 4 av 8. När Forthavens invånare blir attackerade måste Cass och Fleur försöka få kontroll över situationen. Men snart börjar Fleur ifrågasätta allt Forthaven står för och Cass måste fatta ett plågsamt beslut.
Tuesday (7/7)
TV4
01:35-02:40

Outcasts

Brittisk science fiction-serie från 2010. En grupp pionjärer fick möjlighet att skapa en ny och bättre framtid på planeten Carpathia. De byggde staden Forthaven där de arbetar hårt och omfamnar de utmaningar de ställs för. Men plötsligt inser de att något hotar deras sårbara fred och frågan är vad.Del 3 av 8. Forthaven hotas att förgöras och Stella och Tate tar hjälp av Tipper med den kommande katastrofen. Cass ger sig i väg på ett räddningsuppdrag men ingen tror att han kommer att överleva.
Friday (3/7)
TV4
01:10-02:20

Outcasts

Brittisk science fiction-serie från 2010. En grupp pionjärer fick möjlighet att skapa en ny och bättre framtid på planeten Carpathia. De byggde staden Forthaven där de arbetar hårt och omfamnar de utmaningar de ställs för. Men plötsligt inser de att något hotar deras sårbara fred och frågan är vad.Del 2 av 8. Cass, Fleur och Stella söker efter Stellas dotter men upptäcker att någon hunnit före dem. Stella och Tate blir konfronterade av Julius Berger.
Tuesday (30/6)
TV4
01:50-02:55

Outcasts

Brittisk science fiction-serie från 2010. En grupp pionjärer fick möjlighet att skapa en ny och bättre framtid på planeten Carpathia. De byggde staden Forthaven där de arbetar hårt och omfamnar de utmaningar de ställs för. Men plötsligt inser de att något hotar deras sårbara fred och frågan är vad.Del 1 av 8. Seriestart. Kolonisterna på planeten Carpathia väntar på vad som kan vara den sista transportören från jorden. Samtidigt testas gruppens lojaliteter.