När går Wizard Wars?

Gamla visningar

Sunday (20/9)
TV6
10:45-11:45

Wizard Wars

Följ ett gäng amatörmagiker när de tävlar mot proffsen om en prispott på 10 000 dollar. Här finns ingen kamera eller dolda tricks – bara amatörer som älskar att trolla. Den legendariska komikerduon Penn & Teller är huvuddomare i serien. De får också hjälp av tidigare NASA-forskare och magikern Christen Gerhart, samt den prisbelönte Jason Latimer. Trollkonstnärerna från Philadelphia och LA kämpar mot mästarna i ett trollerikrig med fisketema. De använder sig av ett fiskespö, en rosa flamingo och en jättestor smörgås.
Sunday (13/9)
TV6
11:00-12:00

Wizard Wars

Följ ett gäng amatörmagiker när de tävlar mot proffsen om en prispott på 10 000 dollar. Här finns ingen kamera eller dolda tricks – bara amatörer som älskar att trolla. Den legendariska komikerduon Penn & Teller är huvuddomare i serien. De får också hjälp av tidigare NASA-forskare och magikern Christen Gerhart, samt den prisbelönte Jason Latimer. Komiker och magiker kämpar för att gå vidare i Wizard Wars, som idag inspireras av 70-talet. I sina trick använder de en gitarr, en tyllkjol och en fluffig tärning.
Sunday (6/9)
TV6
10:45-11:45

Wizard Wars

Följ ett gäng amatörmagiker när de tävlar mot proffsen om en prispott på 10 000 dollar. Här finns ingen kamera eller dolda tricks – bara amatörer som älskar att trolla. Den legendariska komikerduon Penn & Teller är huvuddomare i serien. De får också hjälp av tidigare NASA-forskare och magikern Christen Gerhart, samt den prisbelönte Jason Latimer. Två galningar från Montreal möter en trollkonstnär från Kalifornien och en från Storbritannien. Idag trollar de med en piltavla och en verktygslåda. Vem vinner det internationella kriget?
Sunday (30/8)
TV6
11:30-12:30

Wizard Wars

Följ ett gäng amatörmagiker när de tävlar mot proffsen om en prispott på 10 000 dollar. Här finns ingen kamera eller dolda tricks – bara amatörer som älskar att trolla. Den legendariska komikerduon Penn & Teller är huvuddomare i serien. De får också hjälp av tidigare NASA-forskare och magikern Christen Gerhart, samt den prisbelönte Jason Latimer. En tuff duell väntar när ett lag trollkonstnärer från Kanada möter ett lag från USA. Dagens rekvisita består av en stor teddybjörn, en flygande leksakshaj och en pyjamas.
Sunday (23/8)
TV6
11:00-12:00

Wizard Wars

Följ ett gäng amatörmagiker när de tävlar mot proffsen om en prispott på 10 000 dollar. Här finns ingen kamera eller dolda tricks – bara amatörer som älskar att trolla. Den legendariska komikerduon Penn & Teller är huvuddomare i serien. De får också hjälp av tidigare NASA-forskare och magikern Christen Gerhart, samt den prisbelönte Jason Latimer. Etablerade magikerpar tävlar i trolleri! Denna gång använder de sig av en koffert, en kappa och en vit kanin. Kommer deras karisma och erfarenhet räcka för att ta hem segern?
Sunday (16/8)
TV6
11:05-12:00

Wizard Wars

Följ ett gäng amatörmagiker när de tävlar mot proffsen om en prispott på 10 000 dollar. Här finns ingen kamera eller dolda tricks – bara amatörer som älskar att trolla. Den legendariska komikerduon Penn & Teller är huvuddomare i serien. De får också hjälp av tidigare NASA-forskare och magikern Christen Gerhart, samt den prisbelönte Jason Latimer. Två magikerlag från Chicago och Las Vegas måste förvandla objekt såsom facklor, möss, bollar och tennisracketar, till imponerande trolleritrick.
Sunday (9/8)
TV6
11:15-12:10

Wizard Wars

Följ ett gäng amatörmagiker när de tävlar mot proffsen om en prispott på 10 000 dollar. Här finns ingen kamera eller dolda tricks – bara amatörer som älskar att trolla. Den legendariska komikerduon Penn & Teller är huvuddomare i serien. De får också hjälp av tidigare NASA-forskare och magikern Christen Gerhart, samt den prisbelönte Jason Latimer. Magikerteamen kämpar, bland annat med hjälp av duvor, för att hävda sig mot Wizard-teamet som är utrustat med en konfettipistol.
Sunday (2/8)
TV6
11:10-12:10

Wizard Wars

Följ ett gäng amatörmagiker när de tävlar mot proffsen om en prispott på 10 000 dollar. Här finns ingen kamera eller dolda tricks – bara amatörer som älskar att trolla. Den legendariska komikerduon Penn & Teller är huvuddomare i serien. De får också hjälp av tidigare NASA-forskare och magikern Christen Gerhart, samt den prisbelönte Jason Latimer. Tre av Vegas bästa magiker, och en Texas-charmör, tävlar bland annat med hjälp av trädgårdstomtar och slipsar. Vem kommer att lyckas hitta på riktigt imponerande trolleritrick?
Sunday (26/7)
TV6
11:10-12:05

Wizard Wars

Följ ett gäng amatörmagiker när de tävlar mot proffsen om en prispott på 10 000 dollar. Här finns ingen kamera eller dolda tricks – bara amatörer som älskar att trolla. Den legendariska komikerduon Penn & Teller är huvuddomare i serien. De får också hjälp av tidigare NASA-forskare och magikern Christen Gerhart, samt den prisbelönte Jason Latimer. Mina damer och herrar, det är dags för lövblåsarna! Två gatumagiker från New Jersey möter stjärnan från en brittisk magishow och en världsberömd illusionist.
Sunday (19/7)
TV6
11:10-12:05

Wizard Wars

Följ ett gäng amatörmagiker när de tävlar mot proffsen om en prispott på 10 000 dollar. Här finns ingen kamera eller dolda tricks – bara amatörer som älskar att trolla. Den legendariska komikerduon Penn & Teller är huvuddomare i serien. De får också hjälp av tidigare NASA-forskare och magikern Christen Gerhart, samt den prisbelönte Jason Latimer. En piratkostym och tarotkort är bland de vardagsobjekt som de unga magikerna använder i sitt trolleri. Vilka får kämpa mot de professionella illusionisterna?