Vilken kanal visar Da Sharon mødte Rob?

Gamla visningar

Thursday (6/8)
DR2
21:30-21:55

Da Sharon mødte Rob

Dagen for Sharon og Robs bryllup nærmer sig. Sharons vilde veninde Kate skal stå i spidsen for brudepigerne, mens Rob beder Sharons bror Fergal være forlover. Først er der dømt polterabend, og det kommer ikke til at gå stille af sig.
Thursday (30/7)
DR2
21:30-21:55

Da Sharon mødte Rob

Sharon og Rob begynder at lægge planer for deres bryllup. Sharon beslutter sig for at invitere Robs mor, men hun får ikke helt den respons, hun regner med. Samtidig bliver Rob fyret via Skype af sine amerikanske chefer. Kan han finde et job i London?
Thursday (23/7)
DR2
21:30-21:55

Da Sharon mødte Rob

Sharon og Rob får besøg af Sharons forældre fra Irland, og helt som forventet bliver Robs første møde med sin svigerfar ikke nogen ubetinget succes. Samtidig får Sharon og Rob potentielt dårlige nyheder om deres ufødte barn, mens Robs hemmelige venskab med Chris giver bagslag.
Thursday (16/7)
DR2
21:35-22:00

Da Sharon mødte Rob

Amerikanske Rob har gjort irske Sharon gravid, og efter at have kendt hinanden i mindre end en uge har de besluttet at få barnet sammen. Pludselig er Sharon og Rob blevet et par. Det kræver tilvænning. Sharon går ud med en gammel ekskæreste, mens Rob i det skjulte begynder et venskab med Chris, som er gift med Sharons rædselsfulde veninde Fran.
Thursday (9/7)
DR2
21:30-21:55

Da Sharon mødte Rob

Amerikanske Rob har gjort irske Sharon gravid, og efter at have kendt hinanden i mindre end en uge har de besluttet at få barnet sammen. Pludselig er Sharon og Rob blevet et par. Det kræver tilvænning. Også for deres venner og familie.
Thursday (2/7)
DR2
21:30-21:55

Da Sharon mødte Rob

Irske Sharon og amerikanske Rob mødes tilfældigt på en bar i London. Det bliver et engangsknald, der kommer til at vare en hel uge. Sharon bliver gravid, og uden rigtig at kende hinanden beslutter de to at få barnet sammen. Faktisk ved Sharon og Rob noget nær ingenting om hinanden, men nu skal de lære at være et par. Ilddåben bliver en parmiddag med Sharons temmelig rædsomme venner Fran og Chris.