Vilken kanal visar The Newsroom III?

Gamla visningar

Monday (24/8)
DR2
23:00-00:05

The Newsroom III

Et pludseligt dødsfald får Will og Mac til at tænke tilbage på de milepæle, der ændrede deres program. Samtidig går ACN en usikker fremtid i møde, efter stationen er blevet overtaget af forretningsmanden Lucas Pruit.
Monday (17/8)
DR2
23:00-23:55

The Newsroom III

Will er blevet dømt for foragt for retten, fordi han ikke vil afsløre, hvem der har lækket hemmelige dokumenter fra forsvarsministeriet. Mens Will rusker tremmer, må hans kolleger vænne sig til nye tider. ACN er blevet overtaget af forretningsmanden Lucas Pruit, og stationens ansatte er ikke begejstret for hans ideer, der skal tiltrække flere og yngre seere til kanalen.
Monday (10/8)
DR2
23:00-23:55

The Newsroom III

Will er blevet indkaldt som vidne foran en anklagejury for at få ham til at afsløre, hvem der har lækket hemmelige dokumenter fra forsvarsministeriet. Samtidig mødes Charlie, Mac og Will med den mulige køber af ACN, forretningsmanden Lucas Pruit. Et møde, der ikke ligefrem er præget af gode vibrationer.
Monday (3/8)
DR2
23:00-00:00

The Newsroom III

ACN bliver ransaget af FBI, efter Neil har modtaget hemmelige dokumenter fra en kilde i forsvarsministeriet. Neil risikerer at blive retsforfulgt for spionage og er gået i skjul. Det er endda langt fra ACN's eneste problem. Leona og Reese Lansing har akut behov for at skaffe fire milliarder dollars. Nu overvejer de at sælge ACN.
Monday (27/7)
DR2
23:00-23:55

The Newsroom III

Tv-stationen ACN er under pres. Sloan har opdaget, at Reeses to halvsøskende forsøger at overtage aktiemajoriteten over firmaet, der ejer ACN. Samtidig risikerer Neil at blive retsforfulgt for spionage, fordi han har modtaget hemmelige dokumenter fra en kilde i forsvarsministeriet. Dokumenter, der afslører, hvordan plantede, falske historier resulterede i blodige uroligheder i det afrikanske land Kundu.
Monday (20/7)
DR2
23:00-23:50

The Newsroom III

15. april 2013. Maratonløbet i Boston rammes af et bombeangreb. Tv-stationen ACN kæmper for at genvinde sin troværdighed efter at bragt en falsk historie, så for ACN handler det om at have 100 procent styr på fakta, inden stationen går i luften med nyheden. Og det er langt fra den eneste udfordring, nyhedsvært Will McAvoy og hans kolleger står overfor.