Vilken kanal visar Kode for mord II?

Gamla visningar

Wednesday (12/8)
DR2
20:00-20:45

Kode for mord II

Det er gået op for Millie, at familiefirmaet, hun arbejder for, i virkeligheden er en trafficking-ring. Ringen viger ikke tilbage for mord, og noget tyder endda på, at politiet er indblandet. For at opklare sagen må Millie og hendes gamle kolleger fra efterretningstjenesten igen ty til deres evner som kodebrydere.
Wednesday (5/8)
DR2
20:00-20:45

Kode for mord II

Under krigen arbejdede Millie, Lucy, Jean og Alice med at bryde nazisternes hemmelige koder. Nu. i 1953, har Millie fået job i et 'import-eksport'-firma. Da Millie bliver bortført, kontakter Alice de andre kvinder for at få hjælp til at finde hende. Og snart bliver det klart, at Millie er blevet draget ind i en meget farlig verden.
Wednesday (29/7)
DR2
20:00-20:45

Kode for mord II

Under krigen arbejdede Susan, Millie, Lucy og Jean med at bryde nazisternes hemmelige koder. Nu, i 1953, forsøger kvartetten at hjælpe en gammel kollega. Alice er blevet dømt for mord, og snart venter galgen. Nu er det et kapløb med tiden at bevise, at Alice er uskyldig, og dermed redde hendes liv.
Wednesday (22/7)
DR2
20:00-20:45

Kode for mord II

Under 2. verdenskrig arbejdede Susan, Millie, Lucy og Jean med at bryde den tyske hærs hemmelige koder for det britiske efterretningsvæsen. Nu, i 1953, er kvindernes ekskollega Alice blevet anklaget for mord. Jean kan dog ikke tro, at Alice er morder, så hun går i gang med at samle den gamle kodelæser-kvartet. Kan de bevise, at Alice er uskyldig?