När börjar Färjan?

Gamla visningar

Friday (31/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Färjan: Färjan - 407

I detta avsnitt: En finputsad Cinderella varvar upp. Den skönaste och mest älskade besättningen i svensk tv är taggad och redo att underhålla, sprida värme och lösa både möjliga och omöjliga situationer. Alla är välkomna tillbaka ombord på Färjan. Att åka på kryssning är en resa, en fest och ett folknöje. Här får vi följa personalen ombord på kryssningsfartyget Cinderella i deras arbete i den isolerade värld som en färja blir. Även om passagerarna finns med är det personalen som står i centrum. Svensk dokumentärserie från 2012. Originaltitel: Färjan.
Thursday (30/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Färjan: Färjan - 406

I detta avsnitt: Vi träffar vakten Jacob som patrullerar färjan dag som natt och hjälper passagerare och avstyr fyllebråk. Statistföreningen har konferens ombord för att lära sig "method acting" av en dramalärare. Läraren får förhinder men medlemmarna tar själva tag i undervisningen. Bartendern och nöjeskonsulten Håkan träffar spådamen Katarina och får veta mer om sin framtid än hade hoppats på. Patrik på lagret behöver bygga upp muskler och stabilitet. Tillsammans med Vakt-Jacob går han en självförsvarskurs. En finputsad Cinderella varvar upp. Den skönaste och mest älskade besättningen i svensk tv är taggad och redo att underhålla, sprida värme och lösa både möjliga och omöjliga situationer. Alla är välkomna tillbaka ombord på Färjan. Att åka på kryssning är en resa, en fest och ett folknöje. Här får vi följa personalen ombord på kryssningsfartyget Cinderella i deras arbete i den isolerade värld som en färja blir. Även om passagerarna finns med är det personalen som står i centrum. Svensk dokumentärserie från 2012. Originaltitel: Färjan.
Wednesday (29/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Färjan: Färjan - 405

I detta avsnitt: Sara och hennes två kompisar ska festa och tävla om vem som kan hångla med flest. Håkan Hallin bjuder ombord sin gamle vän Peter och de ställer till med dragkamp. Nye kökschefen Kim är omtyckt av sina kollegor, men han är dansk, så språkförbistringen ställer till bekymmer. Färjanveteranerna Knutte och Ann firar bröllopsdag ombord. Snubbelkungen Martin Simon Hjort är amatör-stuntman som brinner för snubblandets sköna konst. Han går ombord på färjan för att, som han själv säger, "snubbla för fred". En finputsad Cinderella varvar upp. Den skönaste och mest älskade besättningen i svensk tv är taggad och redo att underhålla, sprida värme och lösa både möjliga och omöjliga situationer. Alla är välkomna tillbaka ombord på Färjan. Att åka på kryssning är en resa, en fest och ett folknöje. Här får vi följa personalen ombord på kryssningsfartyget Cinderella i deras arbete i den isolerade värld som en färja blir. Även om passagerarna finns med är det personalen som står i centrum. Svensk dokumentärserie från 2012. Originaltitel: Färjan.
Tuesday (28/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Färjan: Färjan - 404

I detta avsnitt: Kryssningsvärdinnan Nova lider av att inte kunna dansa och ska gå en danskurs. Håkan har fått titeln "nöjeskonsult" och ska arrangera en minst sagt svajig tävling. Servitören Alfonso gör sin sista dag som servitör ombord - han ska börja jobba mot sin dröm, att bli kapten på Färjan. De levnadsglada damerna Agneta och Carina ger sig ut på jakt efter en lämplig karl. Dalmasen Janne söker en partner och är övertygad om att en karaokeversion av Köppebävisan är vägen till kvinnornas hjärtan. En finputsad Cinderella varvar upp. Den skönaste och mest älskade besättningen i svensk tv är taggad och redo att underhålla, sprida värme och lösa både möjliga och omöjliga situationer. Alla är välkomna tillbaka ombord på Färjan. Att åka på kryssning är en resa, en fest och ett folknöje. Här får vi följa personalen ombord på kryssningsfartyget Cinderella i deras arbete i den isolerade värld som en färja blir. Även om passagerarna finns med är det personalen som står i centrum. Svensk dokumentärserie från 2012. Originaltitel: Färjan.
Monday (27/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Färjan: Färjan - 403

I detta avsnitt: Det är midsommar, solen skiner och partystämningen är på topp. Den värmländska kryssningsvärdinnan Nova ska binda 80 midsommarkransar och får hjälp av den alltid hjälpsamma Håkan, som dessutom lägger in en stöt i solnedgången. Två blonda partysystrar från Skövde bjuder Färjan på riktigt Västgötaröj. Shoppingsugne dragspelskungen Nejad "Bosse" Beslagic från Linköping kommer med bil för att kunna shoppa ordentligt. Martin är nyanställd säljare i taxfreeshopen och stiger ombord för första gången. En finputsad Cinderella varvar upp. Den skönaste och mest älskade besättningen i svensk tv är taggad och redo att underhålla, sprida värme och lösa både möjliga och omöjliga situationer. Alla är välkomna tillbaka ombord på Färjan. Att åka på kryssning är en resa, en fest och ett folknöje. Här får vi följa personalen ombord på kryssningsfartyget Cinderella i deras arbete i den isolerade värld som en färja blir. Även om passagerarna finns med är det personalen som står i centrum. Svensk dokumentärserie från 2012. Originaltitel: Färjan.
Friday (24/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Färjan: Färjan - 402

I detta avsnitt: Håkan är tillbaka ombord. Han ska försöka sälja sin drinkbok och hälsar också på i sin gamla bar. Ett komikergäng och ett dansband är ombord för att roa passagerarna. Bandet är inga mindre än dansbandsikonerna Lasse Stefanz som avnjuts av det härliga paret Ann och Knutte som är tillbaka på färjan för ett rejält firande. En finputsad Cinderella varvar upp. Den skönaste och mest älskade besättningen i svensk tv är taggad och redo att underhålla, sprida värme och lösa både möjliga och omöjliga situationer. Alla är välkomna tillbaka ombord på Färjan. Att åka på kryssning är en resa, en fest och ett folknöje. Här får vi följa personalen ombord på kryssningsfartyget Cinderella i deras arbete i den isolerade värld som en färja blir. Även om passagerarna finns med är det personalen som står i centrum. Svensk dokumentärserie från 2012. Originaltitel: Färjan.
Thursday (23/7)
Kanal 5
13:00-14:00

Färjan: Färjan - 401

I detta avsnitt: Sexbarnsmamman Sandra ska på sitt livs första blinddate. Hon ska möta Magnus som peppas inför dejten av sina vänner Knutte och Ann. Den alltid vänlige och värmländske kryssningsvärden Per tar oss med till sitt nya inslag ombord - kändissoffan. Självklart blir det fest också - ett härligt raggargäng från Gävle. Dansbandet Zekes från Skövde är ombord, och hack i häl finner vi deras största fans Eeva och Annika. Bartendern Håkan bor i Thailand men håller på att packa för att åka hem till Sverige. En finputsad Cinderella varvar upp. Den skönaste och mest älskade besättningen i svensk tv är taggad och redo att underhålla, sprida värme och lösa både möjliga och omöjliga situationer. Alla är välkomna tillbaka ombord på Färjan. Att åka på kryssning är en resa, en fest och ett folknöje. Här får vi följa personalen ombord på kryssningsfartyget Cinderella i deras arbete i den isolerade värld som en färja blir. Även om passagerarna finns med är det personalen som står i centrum. Svensk dokumentärserie från 2012. Originaltitel: Färjan.