När går Heroes?

Gamla visningar

Saturday (26/10)
CANAL+ Series
16:15-16:58

Heroes: How to Stop an Exploding Man

I säsongsavslutningen teleporterar Hiro tillbaka Ando till Japan för att skydda honom. Niki och Jessica räddar Micah. Hjältarna konfronterar Sylar: Matt blir skjuten och Hiro hugger Sylar med sitt svärd. Nathan flyger Peter högt över New York för att detonera honom.
Saturday (26/10)
CANAL+ Series
15:30-16:11

Heroes: Landslide

Hiro förbereder sig för en konfrontation med Sylar och hans far lär honom hur han ska använda sitt samurajsvärd. D.L. dödar Linderman och dör själv som följd. Det skenbara teknologiska systemet som kan spåra olika personer visar sig vara flickan Molly Walker.
Saturday (26/10)
CANAL+ Series
14:45-15:26

Heroes: The Hard Part

Molly, som har förmågan att hitta personer var de än befinner sig, är sjuk av viruset Shanti. Hon behandlas av Mohinder som ger henne sitt eget blod. Sylar dödar av misstag sin egen mor. Ted, Matt och Bennet anländer till New York och återförenas med Claire och Peter.
Saturday (26/10)
CANAL+ Series
14:00-14:41

Heroes: Five Years Gone

Hiro och Ando reser fem år in i framtiden efter explosionen i New York. Han upptäcker att Sylar ändrat utseende till Nathan och nu är president. När de återvänder till nuet inser de vikten av att döda Sylar för att förhindra den framtid de skådat från att inträffa.
Saturday (26/10)
CANAL+ Series
13:15-13:56

Heroes: .07%

Linderman visar Nathan en av Isaacs målningar, där Nathan är USA:s president. Peter dödas men Suresh lyckas fly från Sylar och tar med Peters kropp till Claire. Hon återupplivar honom med hjälp av sitt blod. Sylar dödar Isaac och målar sedan en bild där han själv är president.
Saturday (26/10)
CANAL+ Series
12:30-13:11

Heroes: Parasite

Bennet lurar Candice Wilmer som arbetar för "Bolaget" och kan ändra sitt utseende. Hiro hittar svärdet han letat efter. Isaac målar en bild där han dödas av Sylar. Linderman lovar att Nathan kommer att vinna i det kommande valet.
Saturday (26/10)
CANAL+ Series
11:45-12:26

Heroes: Company Man

Ted förlorar kontrollen över sina krafter och råkar sätta eld på familjen Bennets hus. Bennet ber haitanen att sätta Claire i säkerhet och tillbakablickar visar hur han adopterade Claire under förutsättningen att han ger henne till "Bolaget".
Saturday (26/10)
CANAL+ Series
11:00-11:41

Heroes: Unexpected

Bennet och haitanen hittar Peter som hotar Isaac med en pistol. Claude lämnar Peter för att han inte vill ha något att göra med Bennet. Peter konfronterar Isaac om hans svek och Simone blir skjuten av misstag.
Saturday (26/10)
CANAL+ Series
10:15-10:56

Heroes: Run!

Meredith berättar för Claires biologiska far att Claire lever och utpressar honom att hålla det hemligt. Linderman får Niki och Jessica släppta och anställer henne för ett göra ett jobb. Mohinder frågar Sylar, som förklätt sig som Zane Taylor, om hjälp att hitta supermänniskor.
Saturday (26/10)
CANAL+ Series
09:30-10:11

Heroes: Distractions

Sylar lyckas fly. För att övertyga Peter att han distraheras av sina närmaste följer Claude efter Simone, som kysser Isaac. Isaac kontaktar Bennet och berättar om en av hans målningar som skildrar Peter, som blir osynlig.