När börjar Når livet vender?

Gamla visningar

Monday (10/8)
DR2
17:00-17:30

Når livet vender

I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt og nyt, men for altid anderledes liv. Anita Lanz har i mere end 10 år arbejdet med døende patienter i Schweiz. Anita havde i forbindelse med en alvorlig skiulykke en nær-døds-oplevelse som påvirkede hende så meget, at hun måtte påtage sig en ny opgave i livet: At gøre de sidste dage og timer betydningsfulde for den døende og for de nærmeste pårørende. Nordvision fra Sverige.
Friday (7/8)
DR2
17:00-17:30

Når livet vender

I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt og nyt, men for altid anderledes liv. Jonas Cederling var som 33-årig ude for en voldsom ulykke på cykel, en ulykke der ændrede hans liv totalt. Han mistede store dele af sin hukommelse, og livet som bjergbestiger og lydtekniker var definitivt slut. Nordvision fra Sverige.
Thursday (6/8)
DR2
17:00-17:30

Når livet vender

I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt og nyt, men for altid anderledes liv. Tomas Sjödin er far til tre drenge, men de to af sønnerne døde begge i teenagealderen af en uhelbredelse hjernesygdom. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (5/8)
DR2
17:00-17:30

Når livet vender

I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt, nyt og for altid anderledes liv. Monika Nyström blev enke og alene med to små børn, da hendes mand døde på deres syv års bryllupsdag. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (4/8)
DR2
17:00-17:30

Når livet vender

I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt, nyt og for altid anderledes liv. Forfatteren Börge Hellström fortæller om natten, hvor den hemmelighed og skam, han har båret på i 31 år, næsten kostede ham livet. Nordvision fra Sverige.
Monday (3/8)
DR2
17:00-17:30

Når livet vender

I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt og nyt, men for altid anderledes liv. Ulrika Ager sad selv ved rattet i den voldsomme trafikulykke, hvor hun skulle miste sit ene barn og selv blive alvorligt kvæstet. Senere skulle endnu en tragedie ramme hende, men alligevel formåede hun igen at få hånd om sit liv. Nordvision fra Sverige.
Friday (31/7)
DR2
17:00-17:30

Når livet vender

I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt, nyt og for altid anderledes liv. Inger Forsgren levede i mange år på gaden, og som narkoman og HIV-smittet har hun i rigeligt mål mødt nederlag, ringeagt, hån og fornedrelse, men så mødte hun sit livs kærlighed og bestemte sig for at ændre alt. Nordvision fra Sverige.
Thursday (30/7)
DR2
17:00-17:30

Når livet vender

I serien møder vi mennesker, der har mærket livet, når det gør allermest ondt, men som også er kommet igennem og forbi sorgen, mennesker der har skabt sig et godt og nyt, men for altid anderledes liv. Fotografen Per Helgoson var nyskilt med to små børn, da sønnen Jonas på fire år blev ramt af kræft. Mens Jonas var syg, mødte Per sin store kærlighed, og i nogle måneder ramlede liv og død sammen. Nordvision fra Sverige.