Vilken kanal visar Sirener?

Gamla visningar

Monday (31/8)
DR1
22:30-00:00

Sirener

Viv Deering og Dinah Kowalska frygter, at sagen om den brutale seriemorder ikke er forbi. For noget tyder på, at morderen har en medgerningsmand - som måske tilmed kommer fra politiets egne rækker. Samtidig lander der endnu en sag på holdets bord, da en læge bliver dræbt af skud under en løbetur.
Monday (24/8)
DR1
22:30-00:00

Sirener

Den kompromisløse kriminalinspektør Viv Deering leder en gruppe politifolk, der er på jagt efter en seriemorder. Holdet er ved at sætte en fælde for morderen, men snart kaldes de ud til endnu en opgave. Nogen har afsløret identiteten på en mand, som dræbte en lille pige som tiårig, og som har forsøgt at starte et nyt liv under et nyt navn. Nu jages han af en rasende hob.
Monday (17/8)
DR1
22:30-00:00

Sirener

I et socialt belastet kvarter i Manchester kæmper en gruppe politifolk for at opretholde lov og orden under ledelse af den frygtløse kriminalinspektør Viv Deering. Holdet jager en brutal seriemorder. Samtidig opstår der racespændinger, da en kvinde med pakistansk baggrund omkommer i en påsat brand. Holdet anholder en berygtet nynazist for mordbranden. Men måske er mordet ikke racistisk motiveret?
Monday (10/8)
DR1
22:25-23:55

Sirener

Narkolaboratorier, brandstiftere og nynazister. Der er nok at tage fat på for et hold politifolk, som forsøger at opretholde lov og orden i et kaotisk hjørne af Manchester. Det sker under ledelse af den mildt sagt ukonventionelle kriminalinspektør Vivienne Deering. En frygtløs, hyperenergisk valkyrie af en kvinde, der får brug for sine bedste efterforsknings-evner, da en seriemorder begynder at sprede rædsel i kvarteret.