Vilken kanal visar Min sanning: Cecilia Uddén?

Gamla visningar

Thursday (13/8)
Kunskapskanalen
19:05-20:05

Min sanning: Cecilia Uddén

Många har berörts av Cecilia Uddéns rapporter om blodet på Kairos gator och om drunknande barn på flykt undan Syrienkriget. I tjugo år har hon jobbat för Sveriges Radio, främst som utrikeskorrespondent i Mellanöstern. Hennes berättelser, som ofta väcker starka känslor, har belönats med Stora journalistpriset två gånger. Nu avslöjar hon hur hon gör för att få oss att lyssna, hur hon bearbetar traumatiska upplevelser och varför hon inte gillar journalister. Från 12/8 i K. Textat sid. 199.
Thursday (13/8)
SVT World
15:00-16:00

Min sanning: Cecilia Uddén

Många har berörts av Cecilia Uddéns rapporter om blodet på Kairos gator och om drunknande barn på flykt undan Syrienkriget. I tjugo år har hon jobbat för Sveriges Radio, främst som utrikeskorrespondent i Mellanöstern. Hennes berättelser, som ofta väcker starka känslor, har belönats med Stora journalistpriset två gånger. Nu avslöjar hon hur hon gör för att få oss att lyssna, hur hon bearbetar traumatiska upplevelser och varför hon inte gillar journalister. Från 12/8. Catch up. Textat sid. 199.
Wednesday (12/8)
SVT World
21:30-22:30

Min sanning: Cecilia Uddén

Många har berörts av Cecilia Uddéns rapporter om blodet på Kairos gator och om drunknande barn på flykt undan Syrienkriget. I tjugo år har hon jobbat för Sveriges Radio, främst som utrikeskorrespondent i Mellanöstern. Hennes berättelser, som ofta väcker starka känslor, har belönats med Stora journalistpriset två gånger. Nu avslöjar hon hur hon gör för att få oss att lyssna, hur hon bearbetar traumatiska upplevelser och varför hon inte gillar journalister. Även 13/8. Catch up. Textat sid. 199.
Wednesday (12/8)
Kunskapskanalen
21:00-22:00

Min sanning: Cecilia Uddén

Många har berörts av Cecilia Uddéns rapporter om blodet på Kairos gator och om drunknande barn på flykt undan Syrienkriget. I tjugo år har hon jobbat för Sveriges Radio, främst som utrikeskorrespondent i Mellanöstern. Hennes berättelser, som ofta väcker starka känslor, har belönats med Stora journalistpriset två gånger. Nu avslöjar hon hur hon gör för att få oss att lyssna, hur hon bearbetar traumatiska upplevelser och varför hon inte gillar journalister. Från 2014. Även i K 13/8. Textat sid. 199.