När går Midt i naturen?

Gamla visningar

Sunday (6/9)
DR1
06:35-07:35

Midt i naturen

Gibbonaben er bare en af de mange dyrearter, der er udryddelsestruet, fordi mennesker kan tjene store penge på ulovlig jagt og handel. Seriens to værter, Martin Emtenäs og Yvette Hermundstad, tager igen i hver sin retning. Martin er rejst til Thailand for at undersøge, hvorfor så mange aber bliver ofre for turistindustrien, og han besøger bla. et rehabiliteringscenter, hvor reddede aber får en cance for at komme sig og derefter vende tilbage til junglen. Yvette vil ud og se på de fugle, hvis bestand også er truet. Nordvision fra Sverige.
Sunday (30/8)
DR1
06:40-07:40

Midt i naturen

Midt i byernes liv findes et myldrende dyreliv. En del dyr søger ind hvor der bor mange mennesker, for her er chancen for at finde føde stor, mens andre søger hertil for at beskytte sig. Nogle kender vi, andre ikke. Seriens to værter, Martin Emtenäs og Yvette Hermundstad, tager igen i hver sin retning, begge for at kigge nærmere på dette fænomen. Yvette vil kigge på fugle i Stockholm og se byen fra en helt ny vinkel, mens Martin rejser til New York for at tage storbyens nyeste beboer i øjesyn: Coyoten. Nordvision fra Sverige.
Sunday (23/8)
DR1
06:25-07:20

Midt i naturen

Jordkloden er blevet varmere, og bl.a. fjeldræven i Skandinavien er en af de dyrearter, der rammes hårdt, når temperaturen stiger og træerne kryber højere op i fjeldene. Den røde ræv følger nemlig efter - og så bliver der kamp om føden. Seriens to værter, Martin Emtenäs og Yvette Hermundstad, tager igen i hver sin retning, begge for at se på nogle af konsekvenserne af det ændrede klima. Yvette vil på tættere hold undersøge rævenes ændrede vilkår, mens Martin rejser til Thailand for med egne øjne at se på forandringerne i koralrevene og i havskildpaddernes liv. Nordvision fra Sverige.
Sunday (16/8)
DR1
06:25-07:25

Midt i naturen

Seriens to værter, Martin Emtenäs og Yvette Hermundstad, lægger her ud med at tage i hver sin retning, begge på jagt efter at se den brune bjørn. Yvette er rejst til Rumænien til et af de områder i Europa, hvor der er allerflest bjørne, mens Martin derimod er taget til det sted i Sverige, hvor chancen for at få en vild svensk bjørn at se, er størst. Nordvision fra Sverige.